Reclamă

Hailey Bieber a purtat o rochie din latex. Cum s-a fotografiat artista alături de soțul său

Hailey Bieber a reușit să-și surprindă fanii din nou atunci când a purtat o rochie superbă din latex. Frumoasa blondă s-a pozat în brațele soțului său chiar înainte de a pleca la întâlnire. Justin și Hailey știu cu siguranță cum să se facă remarcați. La evenimentele publice și nu numai, cei doi aleg ținute din ce în ce mai elegante.

Publicat: 13 august 2021, 7:13

Cuplul de îndrăgostiți s-a fotografiat în oglindă cu puțin înainte de a pleca în oraș. Imaginea a fost postată chiar de artist pe contul personal de Instagram. Alături de fotografie, cântărețul a postat și o descriere prin care le-a arătat fanilor atmosfera pe care o resimte. Pentru întâlnirea alături de soția sa, Justin a ales o ținută elegantă care să completeze alegerea iubitei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a purtat o rochie din latex

Povestea de iubire dintre Justin și soția sa pare să decurgă din ce în ce mai frumos. Cei doi sunt căsătoriți deja de mai bine de un an și se bucură de fiecare moment împreună. Cu fiecare apariție publică, Justin și Hailey reușesc să atragă privirile tuturor. Cuplul a învățat de mult că eleganța poate face diferența între o ținută banală și una extraordinară.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pentru întâlnirea la care au ieșit împreună, Hailey a purtat o rochie din latex albastră. Rochia superbă i-a pus în evidență trupul perfect. La aceasta, Hailey a accesorizat o poșetă în aceeași nuanță de albastru și un lănțișor de aur. Conform surselor externe, geanta fotomodelului este estimată la 3.200 de dolari.

Reclamă

Soțul vedetei a purtat și el o ținută care să completeze imaginea cuplului perfect. Justin a ales un costum negru și o cămașă în aceeași nuanță. Detaliul care a atras atenția fanilor a fost tocmai colierul colorat al artistului pe care și l-a pus la gât.

Cei doi nu au putut rata ocazia și au imortalizat momentul înainte să plece în oraș. Faptul că Hailey Bieber a purtat o rochie din latex nu este o surpriză pentru cei din jur. Fotomodelul are o siluetă de invidiat, iar acest lucru se observă cu fiecare apariție.

Cum descrie Justin Bieber relația cu soția sa

Reclamă

De-a lungul timpului Justin Bieber a fost fotografiat fiind extrem de protector și iubitor cu soția sa. Fanii se bucură tot timpul să vadă imaginile cu cei doi în ipostaze tandre. De data aceasta, Justin a scos-o pe soția sa la o întâlnire romantică.

Hailey Bieber a profitat din plin de acest moment și a purtat o rochie mulată din latex. Cei doi pare că duc o căsnicie extrem de fericită și par mai împliniți pe zi ce trece.

Primul an de căsătorie a fost destul de dur pentru noi. De multe ori a lipsit încrederea. În prezent încercăm să creăm momente pentru noi, ca familie, să ne construim amintiri împreună.

– Justin Bieber

Justin este complet îndrăgostit de soția sa și nu ratează nicio ocazie pentru a demonstra acest lucru. Hailey și Justin Bieber s-au căsătorit în anul 2018, iar evenimentul a fost unul discret și privat. Cei doi au celebrat momentul alături de prietenii apropiați și de familiile lor. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×