Reclamă

Justin Bieber a postat o fotografie cu sora sa. Cum arată Jazmyn Bieber la 13 ani

Artistul în vârstă de 24 de ani nu încetează să-și surprindă fanii cu poze adorabile. Justin Bieber a postat o fotografie emoționantă cu sora sa mai mică. Justin își iubește enorm de mult familia și nu ratează nicio ocazie pentru a demonstra acest lucru.

Publicat: 26 iulie 2021, 7:01

Fanii au fost cu atât mai entuziasmați să-l vadă pe cântăreț într-o imagine rară de la începutul carierei sale muzicale. Puțini știu faptul că Justin are patru frați mai mici pe care îi iubește în mod egal. Micuții se bucură de o popularitate foarte mare printre fanii artistului. Mai ales că Bieber postează destul de des fotografii alături de fiecare dintre ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber a postat o fotografie cu sora sa

Justin Bieber este foarte apropiat de frații săi mai mici. Jazmyn Bieber sau Jazzy așa cum îi place artistului să o numească a devenit foarte cunoscută printre admiratorii starului pop încă de când acesta și-a făcut debutul. Bieber obișnuia să se fotografieze deseori alături de sora lui mai mică.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Justin iubește din tot sufletul copiii. De fiecare dată când se află în preajma lor, artistul lasă la iveală latura unui viitor tată iubitor și grijuliu. Pe contul oficial de Instagram, Justin Bieber a postat o fotografie adorabilă cu sora sa.

Reclamă

Deși imaginea îi trmite pe fani cu gândul la trecut, cei mai mulți știu că micuța are deja 13 ani. Jazzy Bieber a crescut și este o domnișoară în toată regula. Pe contul personal de Instagram, Jazzy postează deseori imagini din viața sa de zi cu zi. Pe lângă distracția alături de prietenii săi, fetița nu uită niciodată de familia sa. La fel ca fratele ei, Jazzy a fost crescută într-o familie mare și iubitoare.

La aniversarea sa, Jazzy a postat o imagine alături de frații ei, printre care și artistul Justin Bieber și soția sa Hailey. Justin Bieber a postat o fotografie cu sora sa mai mică pentru a-i aminti că îi va fi întotdeauna alături.

Atât Justin cât și Jazzy postează de multe ori imagini în care sunt împreună. În ciuda programului încărcat pe care artistul îl are, acesta nu uită niciodată de unde a plecat și se întoarce în totdeauna în brațele familie sale.

Reclamă

Cine sunt frații lui Justin Bieber

După ce Justin Bieber a postat o fotografie cu sora sa, comentariile din partea fanilor nu s-au mai putut opri. Aceștia și-au exprimat fericirea de a-l vedea pe artist alături de sora sa într-o imagine de-a dreptul adorabilă. Puțini știu faptul că Bieber are de fapt patru frați mai mici.

Părinții lui Justin, Jeremy Bieber și Pattie Mallette s-au despărțit la scurt timp după ce artistul s-a născut. Jeremy s-a întors la fosta sa iubire, Erin Wangner lângă care a stat aprape șapte ani. Cei doi au adus pe lume doi copiii pe care Justin îi iubește enorm. Jazmyn și Jaxon Bieber au fost văzuți de multe ori pe covorul roșu alături de fratele lor.

După ce s-au separat, Jeremy și-a continuat viața și s-a căsătorit cu Chelsey care avea deja dintr-o căsătorie anterioară o fetiță, Allie Rebelo. În 2018, alături de tatăl lui Justin cei doi au adus pe lume o fetiță, Bay Bieber. Deși Justin a fost mult mai apropiat de mama sa în prima aprte a vieții, a reușit să reia legătura cu tatăl său.

Jeremy și Justin sunt acum foarte apropiați unul de celălalt, iar Justin nu ratează nicio ocazie pentru a fi alături de frații săi. Pe cât este de protector cu soția sa, pe atât este de iubitor față de familia sa. Justin este cunoscut printre fanii săi pentru dragostea pe care o arată față de cei mai importanți oameni din viața lui, familia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×