Reclamă

Sofia Vergara a întors toate privirile într-o ținută elegantă. Cum a fost surprinsă actrița la o petrecere aniversară

Sofia Vergara a întors toate privirile într-o ținută elegantă. Actrița în vârstă de 49 de ani a optat pentru o ținută all black care i-a scos în evidență formele de invidiat. Alături de prietenele sale, Sofia a petrecut în Beverly Hills unde au celebrat aniversarea uneia dintre ele.

Publicat: 12 octombrie 2021, 7:06

Fotografii au profitat din plin de apariția Sofiei Vergara în Beverly Hills. Aceștia au pozat-o pe vedetă din toate unghiurile și au avut grijă să-i surprindă formele superbe. Sofia s-a bucurat de prezența acestora și a pozat plină de încredere. Actrița a avut o apariție plină de glamour alături de grupul său de prietene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara a întors toate privirile într-o ținută elegantă

Sofia Vergara a avut o apariție plină de glamour pe străzile din Beverly Hills. Vedeta în vârstă de 49 de ani a fost fotografiată alături de un grup de prietene. Conform surselor, aceasta a celebrat aniversarea uneia dintre prietenele sale apropiate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sofia Vergara a întors toate privirile într-o salopetă neagră mulată care i-a pus în evidență silueta
Actrița în vârstă de 49 de ani a optat pentru o ținută all black care i-a scos în evidență formele de invidiat / Profimedia Images

De altfel, actrița a postat chiar ea pe contul personal de Instagram câteva imagini de la petrecerea privată unde și-a felicitat prietena. Actrița a reușit să atragă privirile tuturor cu ținuta aleasă. Sofia a optat pentru o salopetă mulată, fără bretele, care i-a pus perfect formele în evidență.

Reclamă

La întreaga ținută, Sofia Vergara a accesorizat o poșetă verde, un lănțic de aur și o brățară din același set. Vedeta nu a putut să renunțe nici la tocurile înalte care au consacrat-o. Deși au fost acoperite de lungimea pantalonilor, tocurile nu au lipsit din ținuta vedetei.

Sofia Vergara a întors toate privirile într-o ținută extrem de elegantă. Actrița și-a obișnuit deja fanii cu apariții impecabile. Cunoscută pentru rochiile colorate cu imprimeu floral, se pare că Sofia a decis să facă o schimbare pentru petrecerea aniversară a prietenei sale.

Look-ul elegant a accentuat frumusețea naturală a vedetei. Aceasta și-a lăsat părul desfăcut și s-a bucurat din plin de compania persoanelor apropiate. 

Reclamă

Cine este Sofia Vergara în spatele camerelor de fotografiat

Sofia Vergara a întors toate privirile într-o ținută elegantă. De-a lungul timpului, actrița a pozat în ipostaze pline de glamour pe covorul roșu. Cu toate acestea, în spatele camerelor de fotografiat se află o poveste mult mai tristă. Sofia Vergara a trecut prin multe încercări până a reușit să atingă celebritatea.

Sofia este originară din Columbia, iar accentul i-a pus de multe ori piedici în obținerea rolurilor pentru filmele de la Hollywood. Totuși, cariera actriței a atins un punct foarte înalt la începutul anilor 2000.

De atunci, aceasta continuă să-și impresioneze fanii cu apariții elegante. La vârsta de doar 28 de ani, Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer tiroidian. Vedeta nu a vrut să vorbească public la acel moment despre această veste deoarece nu și-a dorit atenție și milă din partea publicului.

Sofia a învățat cât de importantă este familia în perioada dificilă pe care a traversat-o. Actrița a suferit o operație, iar în prezent urmează un tratament pentru hipertiroidism.

Sofia Vergara este un simbol al eleganței și al puterii. Actrița este tot timpul vesele și optimistă și nu lasă situațiile dificile să o pună la pământ. Actrița în vârstă de 49 de ani trăiește viața din plin și îi inspiră pe cei din jur cu energia sa optimistă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×