Reclamă

Rochia aleasă de Sofia Vergara pentru o plimbare de vară. Ce imprimeu nu lipsește din garderoba actriței

În vârstă de 49 de ani, actrița din serialul Modern Family avut o apariție impecabilă pe străzile din California. Rochia aleasă de Sofia Vergara i-a făcut pe cei din jur să întoarcă privirea asupra sa. Aceasta pare că nu poate să renunțe la imprimeul floral pe care îl alege cu fiecare ocazie.

Publicat: 1 august 2021, 7:28

Sofia Vergara este una dintre cele mai bine plătite vedete din televiziunea americană. Cunoscută pentru rolul din serialul Modern Family, Sofia s-a făcut remarcată și în lumea modei. Actrița a debutat pe marile ecrane la vârsta de doar 17 ani într-o scurtă reclamă. Succesul său a continuat să crească pe parcursul anilor, iar acum Sofia este un model al eleganței pentru femei din lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochia aleasă de Sofia Vergara pentru o plimbare de vară

Aparițiile Sofiei Vergara sunt întotdeauna pline de eleganță și feminitate. Actrița are o siluetă de invidiat și știe cum să-și aleagă ținutele astfel încât să-și scoată în evidență frumusețea naturală. Rochia aleasă de această dată de către Sofia Vergara a fost într-o nuanță de galben cu un imprimeu floral.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sofia Vergara pe străzile din California în timp ce poartă o rochie galbenă cu imprimeu floral albastru și o geantă de paie pe umăr
Rochia aleasă de Sofia Vergara nu este deloc o surpriză pentru fanii acesteia / Profimedia Images

Florile albastre s-au completat perfect și au adus rochiei un plus de feminitate. La toată această ținută, Sofia a accesorizat câteva brățări de aur și un colier cu pandantiv. Pe umăr a ales să poarte o poșetă simplă și elegantă care să nu distragă atenția de la piesa principală.

Reclamă

Rochia mulată, lungă până în pământ, i-a accentuat perfect silueta de invidiat. Decolteul rochiei a lăsat și el la vedere bustul generos al vedetei. Crăpătura discretă din lateralul rochiei le-a permis oamenilor să-i admire picioarele lungi.

Cu așa o apariție, Sofia a întors privirile tuturor asupra sa. În picioare a ales să poarte o pereche de platforme cu o înălțime generoasă. Rochia aleasă de Sofia nu este deloc o surpriză pentru fanii acesteia. Vedeta este îndrăgostită de imprimeurile florale și nu ratează nicio ocazie pentru a le purta.

La aniversarea sa, Sofia a purtat o rochie de inspirație tropicală. Petrecerea a fost una tematică, iar invitații s-au alăturat vedetei în ținute colorate și pline de viață. 

Reclamă

Cine este Sofia Vergara în spatele camerelor

Rochia aleasă de Sofia Vergara în cea mai recentă apariție a sa a demonstrat faptul că actrița este un model al eleganței și feminității. Cu o postură impecabilă, Sofia a demonstrat că frumusețea poate trece cu ușurință de barierele timpului. Puțini știu că în spatele unei astfel de atitudini se află o poveste emoționantă de viață.

De-a lungul timpului, Vergara a fost supusă mai multor încercări dificile. Accentul său i-a pus de multe ori piedici în obținerea unor roluri, dar tot el este cel care îi oferă un farmec de neegalat. Artista a învățat cum să se afirme prin multă muncă și profesionalism. În spatele camerelor, actrița este o persoană la fel de elegantă și feminină.

Rochia aleasă de Sofia Vergara pentru plimbarea pe străzile din California a demonstrat că vedeta are un simț al modei foarte bine dezvoltat. Sofia preferă să impresioneze printr-o apariție elegantă și nu încearcă să atragă atenția cu rochii mult prea scurte sau mulate.

Vedeta este și o împătimită a sporturilor. Pe contul personal de Instagram a postat o fotografie în care își arăta susținerea față de participanții de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×