Reclamă

Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă. Cum a fost surprinsă pe stradă

Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă. Soția lui Justin Bieber a fost surprinsă de paparazzi pe stradă, într-o ținută cu un detaliu care a atras atenția fotografilor.

Publicat: 11 octombrie 2021, 8:13 / Actualizat: 13 octombrie 2021, 13:02

Hailey Bieber (Hailey Rhode Baldwin Bieber) a crescut în lumina reflectoarelor, după ce a intrat în industria modei de mică. Tatăl ei, Stephen Baldwin, fratele mai mic al celebrului Alec Baldwin, și-a făcut un renume la Hollywood cu decenii în urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a devenit cunoscută la nivel mondial datorită proiectelor de modă și a faptului că s-a căsătorit cu Justin Bieber la finalul anului 2018.

De când relația ei cu Bieber a devenit cunoscută publicului, Hailey a fost urmărită de paparazzi. Recent, ea a fost surprinsă pe stradă într-o ținută lejeră, scrie Yahoo News

Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă, pe care alte vedete o evită

Hailey Bieber, din celebra familie Baldwin, a fost surprinsă de paparazzi în Los Angeles, California. Deși a apărut în mai multe campanii ale unor case de modă de încălțăminte celebre, vedeta a apărut pe stradă în ceea ce mulți consideră o greșeală importantă.

Hailey a purtat o pereche de colanți mulați, de culoare neagră, ce i-au pus în evidență formele de invidiat. În partea de sus, ea a optat pentru un tricou crop și o geacă de piele scurtă. Ținuta simplă a avut însă un detaliu care a atras atenția tuturor. Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă – a purtat șosete albe cu papuci de culoare neagră.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă, a purtat șosete albe, cu papuci negri. E îmbrăcată în negru, pe stradă, și are o cutie portocalie în mână
Hailey Bieber a apărut pe stradă cu o combinație neobișnuită în picioare: șosete și papuci / Profimedia Images

Șosetele purtate cu papuci sau sandale reprezintă una dintre cele mai mari greșeli vestimentare pentru multe persoane. În același timp, combinația neobișnuită are câțiva fani în lume. 

Reclamă

Hailey Bieber nu e singura care a făcut o greșeală vestimentară faimoasă. De-a lungul timpului, mai multe vedete au fost surprinse cu o combinație similară. Printre acestea se numără Justin Bieber, soțul ei, Ariana Grande și Kanye West. 

Hailey Bieber a devenit cunoscută în lumea modei 

Deși Hailey Bieber e acum cunoscut în lumea modei, ea inițial a studiat baletul în copilărie. Din cauza unei accidentări, ea a fost nevoită să renunțe la acea industrie.

Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă, dar a lucrat cu unele dintre cele mai importante nume din lumea modei. Ea a colaborat și cu numeroase brand-uri de încălțăminte. 

Recent, Justin și Hailey au fost surprinși pe covorul roșu de la Met Gala într-o ipostază care le-a dat fanilor de gândit. Într-una din imagini, Bieber avea mâna pe stomacul soției sale.

Mulți au crezut că era modul cuplului de a-și anunța fanii că urmează sa devină părinți, scrie Daily Mail. Se pare că cei doi nu așteaptă un copil, dar vor să devină părinți în curând. 

Într-un documentar recent, Justin, în vârstă de 27 de ani, și Hailey, în vârstă de 24 de ani, au vorbit despre planurile de viitor. Se pare că cei doi vor sa devină părinți în curând, deși nu vor să existe presiune. Cei doi au vorbit și despre relația lor și cum au reușit să găsească liniștea unul lângă celălalt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×