Reclamă

Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă. Cum a fost surprinsă pe stradă

Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă. Soția lui Justin Bieber a fost surprinsă de paparazzi pe stradă, într-o ținută cu un detaliu care a atras atenția fotografilor.

Publicat: 11 octombrie 2021, 8:13 / Actualizat: 13 octombrie 2021, 13:02

Hailey Bieber (Hailey Rhode Baldwin Bieber) a crescut în lumina reflectoarelor, după ce a intrat în industria modei de mică. Tatăl ei, Stephen Baldwin, fratele mai mic al celebrului Alec Baldwin, și-a făcut un renume la Hollywood cu decenii în urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a devenit cunoscută la nivel mondial datorită proiectelor de modă și a faptului că s-a căsătorit cu Justin Bieber la finalul anului 2018.

De când relația ei cu Bieber a devenit cunoscută publicului, Hailey a fost urmărită de paparazzi. Recent, ea a fost surprinsă pe stradă într-o ținută lejeră, scrie Yahoo News

Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă, pe care alte vedete o evită

Hailey Bieber, din celebra familie Baldwin, a fost surprinsă de paparazzi în Los Angeles, California. Deși a apărut în mai multe campanii ale unor case de modă de încălțăminte celebre, vedeta a apărut pe stradă în ceea ce mulți consideră o greșeală importantă.

Hailey a purtat o pereche de colanți mulați, de culoare neagră, ce i-au pus în evidență formele de invidiat. În partea de sus, ea a optat pentru un tricou crop și o geacă de piele scurtă. Ținuta simplă a avut însă un detaliu care a atras atenția tuturor. Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă – a purtat șosete albe cu papuci de culoare neagră.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă, a purtat șosete albe, cu papuci negri. E îmbrăcată în negru, pe stradă, și are o cutie portocalie în mână
Hailey Bieber a apărut pe stradă cu o combinație neobișnuită în picioare: șosete și papuci / Profimedia Images

Șosetele purtate cu papuci sau sandale reprezintă una dintre cele mai mari greșeli vestimentare pentru multe persoane. În același timp, combinația neobișnuită are câțiva fani în lume. 

Reclamă

Hailey Bieber nu e singura care a făcut o greșeală vestimentară faimoasă. De-a lungul timpului, mai multe vedete au fost surprinse cu o combinație similară. Printre acestea se numără Justin Bieber, soțul ei, Ariana Grande și Kanye West. 

Hailey Bieber a devenit cunoscută în lumea modei 

Deși Hailey Bieber e acum cunoscut în lumea modei, ea inițial a studiat baletul în copilărie. Din cauza unei accidentări, ea a fost nevoită să renunțe la acea industrie.

Hailey Bieber a făcut o greșeală vestimentară faimoasă, dar a lucrat cu unele dintre cele mai importante nume din lumea modei. Ea a colaborat și cu numeroase brand-uri de încălțăminte. 

Recent, Justin și Hailey au fost surprinși pe covorul roșu de la Met Gala într-o ipostază care le-a dat fanilor de gândit. Într-una din imagini, Bieber avea mâna pe stomacul soției sale.

Mulți au crezut că era modul cuplului de a-și anunța fanii că urmează sa devină părinți, scrie Daily Mail. Se pare că cei doi nu așteaptă un copil, dar vor să devină părinți în curând. 

Într-un documentar recent, Justin, în vârstă de 27 de ani, și Hailey, în vârstă de 24 de ani, au vorbit despre planurile de viitor. Se pare că cei doi vor sa devină părinți în curând, deși nu vor să existe presiune. Cei doi au vorbit și despre relația lor și cum au reușit să găsească liniștea unul lângă celălalt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×