Reclamă

Hilaria și Alec Baldwin sunt din nou părinți. Cei doi au împreună 6 copii

Hilaria și Alec Baldwin sunt din nou părinți. Soția actorului este cea care a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de copii. Descriere e de fapt cea care a pus pe jar internauții, „7”.

Publicat: 2 martie 2021, 14:36 / Actualizat: 22 octombrie 2021, 13:39

Hilaria și Alec Baldwin și-au anunțat fanii că mai au un copil, la numai șase luni de la nașterea fiului lor. Eduardo "Edu" Pao Lucas s-a născut în luna septembrie a anului 2020. Instructoarea de yoga a pus ieri, 1 martie 2021, fotografia pe contul de Instagram, scrie Vanity Fair.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hilaria și Alec Baldwin sunt din nou părinți

Aceasta apare întinsă în pat alături de cei cinci copii și de bebelușul nou-născut. În fotografie apar Edu, de numai 6 luni, Romeo Alejandro David, în vârstă de 2 ani și jumătate, Leonardo Ángel Charles, de 4 ani, Rafael Thomas, în vârstă de 5 ani și Carmen Gabriela, de 7 ani. Alec Baldwin mai are o fiică în vârstă de 25 de ani, Ireland, din căsătoria cu actrița Kim Bassinger.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Anunțul despre mărirea numărului membrilor familiei vine la scurt timp după ce Hilaria l-a adus pe lume pe Edu. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. De ce? Pentru că Hilaria a declarat în luna noiembrie a anului trecut pentru People că ea și Alec nu își mai doresc un copil momentan. Cei doi luaseră această decizie în contextul pandemiei de coronavirus, scrie CBS.

Reclamă

Hilaria a mai spus în cadrul aceluiași interviu că Edu a fost pur și simplu o dorință a copiilor ei. Se pare că micuții o întreabă mereu când mai vine un frățior sau o surioară. Instructoarea de yoga a mai adăugat că copiii ei se iubesc foarte mult unul pe celălalt.

Soții Baldwin nu anunțaseră că mai așteaptă un copil

Cei doi soți nu anunțaseră în mod public că mai așteaptă un copil, mai ales că au trecut numai 6 luni de la nașterea lui Edu. Aceasta a fost destul de deschisă de-a lungul timpului cu fanii. Hilaria a povestit chiar și despre perioadele mai delicate prin care a trecut. Ea a dat declarații și despre avorturi spontane, din dorința de a rămâne deschisă față de cei care o îndrăgesc.

Reclamă

Nu este încă clar dacă bebelușul din brațele soției lui Alec Baldwin s-a născut prin intermediul unei mame surogat sau a fost adoptat.

Hilaria Baldwin acuzată de identitate falsă

Hilaria Baldwin a luat o pauză de la rețelele de socializare la sfârșitul lunii decembrie. Acest lucru s-a întâmplat după ce au apărut o mulțime de speculații în legătură cu originile sale.

Prin intermediul unei postări pe Twitter s-a spus că Hilaria și-a construit întreaga carieră pe rădăcinile spaniole pe care le-ar avea, dar de fapt ea s-ar fi născut în Massachussetts. Doar o parte a copilăriei sale a fost în Spania.

Scandalul a luat amploare după ce au apărut mai mulți cunoscuți care au spus despre Hilaria că de fapt se numește Hilary și că și-a construit o identitate falsă.

Alec Bladwin i-a luat rapid apărarea. Acesta a spus că sunt mulți cei care pot spune sub protecția anonimatului informații false pe Twitter.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×