Hilaria și Alec Baldwin sunt din nou părinți. Cei doi au împreună 6 copii

Hilaria și Alec Baldwin sunt din nou părinți. Soția actorului este cea care a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de copii. Descriere e de fapt cea care a pus pe jar internauții, „7”.

2 martie 2021 la 14:36

Hilaria și Alec Baldwin și-au anunțat fanii că mai au un copil, la numai șase luni de la nașterea fiului lor. Eduardo "Edu" Pao Lucas s-a născut în luna septembrie a anului 2020. Instructoarea de yoga a pus ieri, 1 martie 2021, fotografia pe contul de Instagram, scrie Vanity Fair.

Hilaria și Alec Baldwin sunt din nou părinți

Aceasta apare întinsă în pat alături de cei cinci copii și de bebelușul nou-născut. În fotografie apar Edu, de numai 6 luni, Romeo Alejandro David, în vârstă de 2 ani și jumătate, Leonardo Ángel Charles, de 4 ani, Rafael Thomas, în vârstă de 5 ani și Carmen Gabriela, de 7 ani. Alec Baldwin mai are o fiică în vârstă de 25 de ani, Ireland, din căsătoria cu actrița Kim Bassinger.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Anunțul despre mărirea numărului membrilor familiei vine la scurt timp după ce Hilaria l-a adus pe lume pe Edu. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. De ce? Pentru că Hilaria a declarat în luna noiembrie a anului trecut pentru People că ea și Alec nu își mai doresc un copil momentan. Cei doi luaseră această decizie în contextul pandemiei de coronavirus, scrie CBS.

Hilaria a mai spus în cadrul aceluiași interviu că Edu a fost pur și simplu o dorință a copiilor ei. Se pare că micuții o întreabă mereu când mai vine un frățior sau o surioară. Instructoarea de yoga a mai adăugat că copiii ei se iubesc foarte mult unul pe celălalt.

Soții Baldwin nu anunțaseră că mai așteaptă un copil

Cei doi soți nu anunțaseră în mod public că mai așteaptă un copil, mai ales că au trecut numai 6 luni de la nașterea lui Edu.

Aceasta a fost destul de deschisă de-a lungul timpului cu fanii. Hilaria a povestit chiar și despre perioadele mai delicate prin care a trecut. Ea a dat declarații și despre avorturi spontane, din dorința de a rămâne deschisă față de cei care o îndrăgesc.

Nu este încă clar dacă bebelușul din brațele soției lui Alec Baldwin s-a născut prin intermediul unei mame surogat sau a fost adoptat.

Hilaria Baldwin acuzată de identitate falsă

Hilaria Baldwin a luat o pauză de la rețelele de socializare la sfârșitul lunii decembrie. Acest lucru s-a întâmplat după ce au apărut o mulțime de speculații în legătură cu originile sale. Prin intermediul unei postări pe Twitter s-a spus că Hilaria și-a construit întreaga carieră pe rădăcinile spaniole pe care le-ar avea, dar de fapt ea s-ar fi născut în Massachussetts. Doar o parte a copilăriei sale a fost în Spania.

Scandalul a luat amploare după ce au apărut mai mulți cunoscuți care au spus despre Hilaria că de fapt se numește Hilary și că și-a construit o identitate falsă.

Alec Bladwin i-a luat rapid apărarea. Acesta a spus că sunt mulți cei care pot spune sub protecția anonimatului informații false pe Twitter.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×