Reclamă

Ce a făcut Sofia Vergara cu tatuajul dedicat lui Joe Manganiello. Actrița a luat o decizie după divorțul de actor

De cele mai multe ori, după o despărțire, persoanele care au tatuaje cu numele fostului partener pe corp, iau decizia de a le îndepărta. Cu toate acestea, se pare că numele mari de Hollywood au o soluție mai bună. Ce a făcut Sofia Vergara cu tatuajul dedicat lui Joe Manganiello.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 iunie 2024, 7:29

Sofía Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit în iulie 2023, după șapte ani de căsnicie. Joe a fost cel care a depus cererea de divorț, iar Sofía a confirmat de atunci că căsătoria s-a încheiat pentru că „a vrut să aibă copii și ea nu a vrut să fie o mamă bătrână”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a făcut Sofia Vergara cu tatuajul dedicat lui Joe Manganiello

Divorțul dintre cei doi a avut loc într-un mod pașnic, dar asta nu înseamnă că nu a ținut primele pagini ale tabloidelor. Mai ales după declarațiile pe care Sofia le-a făcut în presă în perioada respectivă.

„Respect pe oricine o face, dar asta nu mai este pentru mine”, a declarat ea pentru ziarul spaniol El País în ianuarie. „Am avut un fiu la 19 ani, care acum are 32 de ani și sunt gata să fiu bunică, nu mamă.”

Acum, apărând în episodul din 31 mai din The Talk, Sofía și-a „criticat” fiul pentru că și-a făcut prea multe tatuaje.

Apărându-se, Sofía și-a arătat cele două inițiale mici de pe fiecare încheietură și le-a explicat semnificațiile. Pe de o parte, are un „R” care îl onorează pe răposatul ei frate, Rafael, iar pe de altă parte, un „J” minuscul, un semn de apreciere pentru fostul ei soț.

Reclamă

„Aceasta a fost inițiala lui Joe Manganiello. Dar acum el a plecat așa că…”, a spus ea, stârnind râsete și aplauze din partea publicului.

Dar, în loc să se oprească asupra situației stânjenitoare, Sofía a glumit că tatuajul are acum un nou scop. Și unul foarte bine determinat în viața ei amoroasă.

„Cât de norocoasă pot fi că tipul cu care ies are aceeași inițială”, a spus ea, ridicând din umeri. Desigur, Sofía se referea la noul ei iubit, Justin Saliman, a cărui inițială este tot „J”.

Reclamă

Cine este Justin Saliman și cât de mândră e actrița de el

Justin este chirurg ortoped. El și Sofía au fost asociați pe plan amoros din luna octombrie a anului trecut. La vremea respectivă o sursă a spus pentru People că actrița „se întâlnea și se distra” în ciuda despărțirii ei de Joe.

Sofia nu a spus în public multe despre noul ei iubit. Cu toate acestea, ea a oficializat relația lor pe Instagram în aprilie. Atunci a postat o fotografie cu el în secțiunea Instagram stories a contului ei.

Postarea actriței îl arată pe doctorul J. Saliman zâmbind, lângă un pat unde se afla un pacient. Actrița a atras atunci atenția asupra faptului că este norocoasă să aibă în viața ei un bărbat atât de frumos.

„Dacă îți faci vreodată o intervenție chirurgicală la genunchi, asigură-te că iei un medic frumos care se va culca cu tine în acea noapte!!!!”, a scris ea. Se pare că pacientul era chiar ea, iar fotografia a fost făcută în timp ce se recupera după operație. „Te iubesc.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×