Reclamă

Ce a făcut Sofia Vergara cu tatuajul dedicat lui Joe Manganiello. Actrița a luat o decizie după divorțul de actor

De cele mai multe ori, după o despărțire, persoanele care au tatuaje cu numele fostului partener pe corp, iau decizia de a le îndepărta. Cu toate acestea, se pare că numele mari de Hollywood au o soluție mai bună. Ce a făcut Sofia Vergara cu tatuajul dedicat lui Joe Manganiello.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 iunie 2024, 7:29

Sofía Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit în iulie 2023, după șapte ani de căsnicie. Joe a fost cel care a depus cererea de divorț, iar Sofía a confirmat de atunci că căsătoria s-a încheiat pentru că „a vrut să aibă copii și ea nu a vrut să fie o mamă bătrână”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a făcut Sofia Vergara cu tatuajul dedicat lui Joe Manganiello

Divorțul dintre cei doi a avut loc într-un mod pașnic, dar asta nu înseamnă că nu a ținut primele pagini ale tabloidelor. Mai ales după declarațiile pe care Sofia le-a făcut în presă în perioada respectivă.

„Respect pe oricine o face, dar asta nu mai este pentru mine”, a declarat ea pentru ziarul spaniol El País în ianuarie. „Am avut un fiu la 19 ani, care acum are 32 de ani și sunt gata să fiu bunică, nu mamă.”

Acum, apărând în episodul din 31 mai din The Talk, Sofía și-a „criticat” fiul pentru că și-a făcut prea multe tatuaje.

Apărându-se, Sofía și-a arătat cele două inițiale mici de pe fiecare încheietură și le-a explicat semnificațiile. Pe de o parte, are un „R” care îl onorează pe răposatul ei frate, Rafael, iar pe de altă parte, un „J” minuscul, un semn de apreciere pentru fostul ei soț.

Reclamă

„Aceasta a fost inițiala lui Joe Manganiello. Dar acum el a plecat așa că…”, a spus ea, stârnind râsete și aplauze din partea publicului.

Dar, în loc să se oprească asupra situației stânjenitoare, Sofía a glumit că tatuajul are acum un nou scop. Și unul foarte bine determinat în viața ei amoroasă.

„Cât de norocoasă pot fi că tipul cu care ies are aceeași inițială”, a spus ea, ridicând din umeri. Desigur, Sofía se referea la noul ei iubit, Justin Saliman, a cărui inițială este tot „J”.

Reclamă

Cine este Justin Saliman și cât de mândră e actrița de el

Justin este chirurg ortoped. El și Sofía au fost asociați pe plan amoros din luna octombrie a anului trecut. La vremea respectivă o sursă a spus pentru People că actrița „se întâlnea și se distra” în ciuda despărțirii ei de Joe.

Sofia nu a spus în public multe despre noul ei iubit. Cu toate acestea, ea a oficializat relația lor pe Instagram în aprilie. Atunci a postat o fotografie cu el în secțiunea Instagram stories a contului ei.

Postarea actriței îl arată pe doctorul J. Saliman zâmbind, lângă un pat unde se afla un pacient. Actrița a atras atunci atenția asupra faptului că este norocoasă să aibă în viața ei un bărbat atât de frumos.

„Dacă îți faci vreodată o intervenție chirurgicală la genunchi, asigură-te că iei un medic frumos care se va culca cu tine în acea noapte!!!!”, a scris ea. Se pare că pacientul era chiar ea, iar fotografia a fost făcută în timp ce se recupera după operație. „Te iubesc.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×