Reclamă

Angelina Jolie a împlinit 49 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre celebra actriță

Angelina Jolie a fost o prezență constantă ​​pe scena de la Hollywood de zeci de ani. Deși aproape toată lumea știe despre cariera ei de succes cu roluri impecabile în filme precum Tomb Raider, Maleficent sau Eternals, mai sunt multe lucruri de aflat despre marea stea a cinematografiei. Anul acesta Angelina Jolie a împlinit 49 de ani, dar mai are multe de oferit.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iunie 2024, 6:40

Angelina Jolie face multă muncă umanitară, este mamă a șase copii care acum îi poartă hainele la diverse ocazii, dar vedeta mai are multe altele de oferit lumii întregi. Ai mai jos câteva lucruri pe care cel mai probabil nu le cunoști despre ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a împlinit 49 de ani

Ea înțelege suferința celorlalți și se străduiește să o schimbe în bine. De aproximativ 20 de ani, Angelina Jolie a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ajuta refugiații. Ea a luptat împotriva sărăciei și vrea să păstreze natura așa cum este ea.

Ea și-a adoptat primul copil dintr-un orfelinat cambodgian. Și pentru că a vrut ca el să nu rupă legătura cu țara sa natală, Angelina și-a cumpărat o casă în această țară. S-a dovedit că proprietatea se afla lângă Parcul Național Samlout, în care s-au infiltrat braconieri ce au devenit o adevărată amenințare pentru speciile pe cale de dispariție. Angelina a decis să cumpere cele 60.000 de hectare ale acestui parc și a creat o frumoasă rezervație pentru animale sălbatice. A fost numit The Maddox Jolie Project, care astăzi se numește Fundația Maddox Jolie-Pitt.

Ea a lucrat continuu pentru a ajuta oamenii care au cea mai mare nevoie. Actrița ajută, de asemenea, la construirea de școli și unități medicale atât pentru refugiații strămutați, cât și pentru cei repatriați.

Jolie luptă neobosit pentru oportunități de a îmbunătăți viața tuturor oamenilor în diferite sfere ale societății. Ea se concentrează și pe strângerea de bani pentru a ajuta la lupta împotriva cancerului și se străduiește să elimine sărăcia extremă.

Reclamă

Lucruri mai puțin cunoscute despre Angelina Jolie ai în lista de mai jos.

Este o mamă Spelman

Fiica cea mare a lui Jolie, Zahara, este în prezent înscrisă la prestigiosul Black Spelman College din Atlanta, Georgia. Jolie nu s-a putut abține să nu posteze cu mândrie în timpul primei sale vizite în campus. Ea a scris pe Instagram: „Un loc foarte special. E o onoare să am un membru al familiei la Spelman.”

Reclamă

A făcut un pas îndrăzneț de dragul sănătății sale în 2013

Jolie a dezvăluit într-un articol de opinie al New York Times în urmă cu un deceniu că a ales să primească o mastectomie dublă preventivă pentru a atenua riscul de cancer de sân și ovarian. Actrița este purtătoare a genei BRCA1: „Șansele mele de a dezvolta cancer de sân au scăzut de la 87% la sub 5%”, a scris Jolie după operație.

Are 16 tatuaje

Faptul că Jolie este un fan al artei corporale nu este chiar un secret. Dar știai că numărul ei total de tatuaje este mai mare de 10? Desenele ei permanente includ coordonatele locului de naștere al copiilor ei, subtitlul unei piese de teatru din Tennessee Williams și traducerea în latină a expresiei: „Ceea ce mă hrănește mă distruge”.

Ea a fost mult timp diplomat

În aprilie 2012, Jolie a câștigat titlul de trimis special după ani de muncă ca ambasador pentru Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați. Ea a renunțat la acest rol după 10 ani în decembrie 2022.

Nu îi este frică să se apropie de insecte

În 2017, Jolie a fost filmată prăjind greieri, scorpioni și tarantule pentru copiii ei. „Shiloh iubește să mănânce tarantule, iubește gândacii”, a dezvăluit Jolie pentru Good Morning America. „Pot mânca o pungă de greieri ca pe o pungă de chipsuri.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×