Reclamă

Angelina Jolie a împlinit 49 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre celebra actriță

Angelina Jolie a fost o prezență constantă ​​pe scena de la Hollywood de zeci de ani. Deși aproape toată lumea știe despre cariera ei de succes cu roluri impecabile în filme precum Tomb Raider, Maleficent sau Eternals, mai sunt multe lucruri de aflat despre marea stea a cinematografiei. Anul acesta Angelina Jolie a împlinit 49 de ani, dar mai are multe de oferit.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iunie 2024, 6:40

Angelina Jolie face multă muncă umanitară, este mamă a șase copii care acum îi poartă hainele la diverse ocazii, dar vedeta mai are multe altele de oferit lumii întregi. Ai mai jos câteva lucruri pe care cel mai probabil nu le cunoști despre ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a împlinit 49 de ani

Ea înțelege suferința celorlalți și se străduiește să o schimbe în bine. De aproximativ 20 de ani, Angelina Jolie a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ajuta refugiații. Ea a luptat împotriva sărăciei și vrea să păstreze natura așa cum este ea.

Ea și-a adoptat primul copil dintr-un orfelinat cambodgian. Și pentru că a vrut ca el să nu rupă legătura cu țara sa natală, Angelina și-a cumpărat o casă în această țară. S-a dovedit că proprietatea se afla lângă Parcul Național Samlout, în care s-au infiltrat braconieri ce au devenit o adevărată amenințare pentru speciile pe cale de dispariție. Angelina a decis să cumpere cele 60.000 de hectare ale acestui parc și a creat o frumoasă rezervație pentru animale sălbatice. A fost numit The Maddox Jolie Project, care astăzi se numește Fundația Maddox Jolie-Pitt.

Ea a lucrat continuu pentru a ajuta oamenii care au cea mai mare nevoie. Actrița ajută, de asemenea, la construirea de școli și unități medicale atât pentru refugiații strămutați, cât și pentru cei repatriați.

Jolie luptă neobosit pentru oportunități de a îmbunătăți viața tuturor oamenilor în diferite sfere ale societății. Ea se concentrează și pe strângerea de bani pentru a ajuta la lupta împotriva cancerului și se străduiește să elimine sărăcia extremă.

Reclamă

Lucruri mai puțin cunoscute despre Angelina Jolie ai în lista de mai jos.

Este o mamă Spelman

Fiica cea mare a lui Jolie, Zahara, este în prezent înscrisă la prestigiosul Black Spelman College din Atlanta, Georgia. Jolie nu s-a putut abține să nu posteze cu mândrie în timpul primei sale vizite în campus. Ea a scris pe Instagram: „Un loc foarte special. E o onoare să am un membru al familiei la Spelman.”

Reclamă

A făcut un pas îndrăzneț de dragul sănătății sale în 2013

Jolie a dezvăluit într-un articol de opinie al New York Times în urmă cu un deceniu că a ales să primească o mastectomie dublă preventivă pentru a atenua riscul de cancer de sân și ovarian. Actrița este purtătoare a genei BRCA1: „Șansele mele de a dezvolta cancer de sân au scăzut de la 87% la sub 5%”, a scris Jolie după operație.

Are 16 tatuaje

Faptul că Jolie este un fan al artei corporale nu este chiar un secret. Dar știai că numărul ei total de tatuaje este mai mare de 10? Desenele ei permanente includ coordonatele locului de naștere al copiilor ei, subtitlul unei piese de teatru din Tennessee Williams și traducerea în latină a expresiei: „Ceea ce mă hrănește mă distruge”.

Ea a fost mult timp diplomat

În aprilie 2012, Jolie a câștigat titlul de trimis special după ani de muncă ca ambasador pentru Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați. Ea a renunțat la acest rol după 10 ani în decembrie 2022.

Nu îi este frică să se apropie de insecte

În 2017, Jolie a fost filmată prăjind greieri, scorpioni și tarantule pentru copiii ei. „Shiloh iubește să mănânce tarantule, iubește gândacii”, a dezvăluit Jolie pentru Good Morning America. „Pot mânca o pungă de greieri ca pe o pungă de chipsuri.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×