Reclamă

Prințesa Diana a făcut o predicție despre Regina Camilla. Potrivit presei internaționale aceasta s-a și adeverit

Prințesa Diana a făcut o predicție despre Regina Camilla, iar potrivit presei internaționale aceasta s-a și adeverit. Prințesa Inimilor a spus despre rivala sa ceva care acum este susținut de un expert regal pentru că aparent a avut dreptate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 iunie 2024, 7:42 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:16

Prințesa Diana a făcut odată o predicție sfâșietoare despre actuala soție a Regelui Charles, care s-a dovedit a fi adevărată, a susținut un expert regal. Regina și-a asumat o mare parte din vina pentru ruperea căsătoriei Regelui Charles și a regretatei Prințese de Wales.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana a făcut o predicție despre Regina Camilla

Predicția a fost făcută într-o conversație specială pe care Diana a avut-o cu un corespondent regal, care a avut destulă însemnătate și care acum a atras atenția presei. Deși au trecut aproape 27 de ani de la moartea sa, Prințesa Inimilor este încă reamintită în mod curent de presă.

Jennie Bond, care are ani de experiență în relația cu Familia Regală a Marii Britanii, a dezvăluit o conversație pe care a avut-o cu Diana la Palatul Kensington, înainte de interviul Panorama al ei din 1995 cu Martin Bashir.

Expertul regal a vorbit despre modul în care Diana s-a deschis cu privire la detaliile dificile ale căsătoriei ei cu Prințul Charles de atunci. În atenția lui Jennie a fost și infidelitatea pe termen lung a actualului suveran, dar și modul în care Prințesa Diana a vorbit despre Camilla.

Ea a spus pentru OK Magazine despre predicția Dianei: „Pentru Camilla, chiar a fost cea mai incredibilă călătorie. Dar, la rădăcină, este o simplă poveste de dragoste între două persoane prinse într-o situație foarte complexă”.

Reclamă

„Mă gândesc adesea la ziua în care am stat cu Diana în salonul ei. A recunoscut că Camilla a fost întotdeauna și va fi întotdeauna iubirea vieții lui Charles.”

„Ea a mai spus că orice căsătorie pe care ar fi putut-o face Charles nu ar fi fost la fel de puternică ca relația lui cu Camilla”.

Regina Camilla este acum o forță pentru monarhia regală britanică

Reclamă

Expertul regal a explicat în continuare modul în care Diana și-a descris rivala. Ea o numea pe Regina Camilla „loială și discretă și că merită o anumită formă de recunoaștere”.

Ea a adăugat: „În toți acești ani, cred că cuvintele Dianei s-au dovedit a fi complet corecte”.

Aceste dezvăluiri vin în momentul potrivit. Regina Camilla s-a dovedit a fi un pilon de forță pentru monarhul care este supus unui tratament pentru cancer. Regina a făcut un pas mare pentru monarhie, participând la mai multe angajamente regale în timpul scurtei pauze a regelui.

Ea și Prințul William au preluat atribuțiile publice ale Familiei Regale. Kate Middleton și Regele Charle se luptă pentru viața lor cu o boală atât de nemiloasă. Ambii au fost diagnosticați cu cancer la începutul acestui an în timpul unor analize de rutină. Deși starea lor este în continuare păstrată confidențială, tensiunile și speculațiile din jurul Familiei Regale au fost multe. Prințul William și Regina Camilla au fost nevoiți să se descurce singuri cu ele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
O femeie care se privește în oglindă și se îmbrățișează în timp ce își spune o afirmație puternică
Horoscop
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu...
3
Eiza Gonzalez ia masa alături de noul ei iubit
Divertisment
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Cine este bărbatul care a ajuns la inima superbei actrițe
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Actrița a fost fotografiată în Notting Hill alături de bărbatul care se pare că i-a câștigat inima frumoasei actrițe. Partenerul ei actual este modelul Guy Binns. Vedeta de...
4
Pietrele zodicale aranjate pe un calendar al zodiilor pentru a ilustra puterea acestora
Horoscop
Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Sfaturi simple și utile
Semnele zodiacale pot avea un impact major asupra noastră. Descoperă cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Aceste sfaturi te vor ajuta să manifești în Univers tot ceea ce îți dorești....
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×