Reclamă

Când plănuiește Celine Dion să revină în fața fanilor. Artista a fost criticată când și-a anulat turneele mondiale, înainte să dezvăluie că e bolnavă

După ce s-a aflat că artista se simte mai bine și recuperarea ei decurge bine, dar totul se întâmplă într-un ritm lent, mulți s-au întrebat când plănuiește Celine Dion să revină în fața fanilor. Se pare că artista vrea să cânte pentru ultima oară într-un program TV special.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 mai 2024, 7:46

Cântăreața a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide în 2022, dar a lucrat mult la recuperarea vocii ei, încercând să cânte încă o dată deși boala neurologică autoimună i-a afectat mai multe zone ale corpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când plănuiește Celine Dion să revină în fața fanilor

O sursă a declarat pentru The Sun: „Celine nu renunță la dorința ei de a cânta din nou. De peste șase luni lucrează cu antrenori vocali, membri ai trupei și specialiști. Ea crede că ar putea lansa un concert TV în care să interpreteze cele mai mari hituri ale ei”.

Celine a anulat spectacolele rămase din turneul său mondial Courage de anul trecut, ca urmare a problemelor sale de sănătate. Despre acestea vorbește în noul lungmetraj „I Am: Celine Dion” și a explicat că „nu poate răspunde” dacă va mai putea ajunge vreodată pe scenă.

Cântăreața a spus: „Nu pot să răspund la asta. De patru ani îmi spun că nu mă întorc, că sunt gata, că nu sunt pregătită. Așa cum stau lucrurile, nu pot să stau aici și să-ți spun că revin în patru luni”.

Celine Dion, vizibil slăbită, în trailerul pentru documentarul despre viața ei
Dion a spus anterior că este „hotărâtă” să se întoarcă să cânte pe scenă / Profimedia Images
Reclamă

„Nu știu, corpul meu îmi va spune. Pe de altă parte, nu vreau doar să aștept.”

Celine a explicat recent cum merge la diferite terapii pentru a trata boala care îi afectează mușchii. Cu toate acestea, artista mai dezvăluit cu durere în glas că nu se va „vindeca” complet niciodată.

Ea a declarat pentru revista Vogue din Franța: „Sunt bine, dar e multă muncă. O iau ușor, pe zi ce trece. Nu am învins boala, deoarece este încă în mine și va fi întotdeauna”.

Reclamă

„Sper că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca prin cercetare științifică, dar deocamdată trebuie să învăț să trăiesc cu ea. Deci asta sunt eu, acum cu sindromul persoanei rigide.”

Familia este cea care o susține pe artistă în această perioadă a vieții sale

În ciuda perioadei dificile prin care trece, copiii ei îi aduc fericirea. Documentarul despre viața artistei oferă imagini emoționante ale vremurilor petrecute acasă cu cei trei fii ai săi.

Într-o scenă, ea este auzită spunând „Te iubesc” fiului ei în franceză, înainte de a-i oferi o îmbrățișare dulce.

Sindromul persoanei rigide (SPS), cunoscut și sub numele de sindromul omului înțepenit, este o tulburare neurologică rară care provoacă rigiditate musculară progresivă și spasme.

Spasmele pot fi dureroase și se pot declanșa on and off, dar se și pot agrava în timp. Rigiditatea afectează de obicei mușchii trunchiului, dar poate afecta și brațele și picioarele. Dion a dezvăluit că a fost diagnosticată cu această boală în urmă cu aproape doi ani.

„Când vocea îți aduce bucurie, ești cel mai bun din tine”, a spus ea. „Am nevoie de instrumentul meu. Am fost diagnosticaă cu o tulburare neurologică foarte rară. Nu eram pregătită să spun nimic înainte, dar sunt gata acum”, a adăugat ea în cadrul unui interviu. „Îmi văd viața și iubesc fiecare parte din ea”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×