Reclamă

Massiel Taveras s-a certat cu același agent de securitate cu care Kelly Rowland a avut o altercație. Ce spune vedeta TV despre interacțiune

Massiel Taveras s-a certat cu același agent de securitate cu care Kelly Rowland a avut o altercație. Aceeași doamnă atât de virală zilele trecute a stârnit și furia actriție de origine dominicană. S-a întâmplat la doar câteva zile după ce a avut o interacțiune agresivă cu fosta membră a trupei Destiny’s Child.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 mai 2024, 13:15

Massiel Taveras a fost filmată părând că respinge un agent de securitate de pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes. Acest lucru s-a întâmplat la doar câteva zile după ce Kelly Rowland s-a certat cu același agent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Massiel Taveras s-a certat cu același agent de securitate cu care Kelly Rowland a avut o altercație

Actrița și prezentatoarea TV de origine dominicană, în vârstă de 39 de ani, asista la premiera filmului francez Contele de Monte Cristo. Producția e bazată pe romanul lui Alexandre Dumas și regizat de Matthieu Delaporte. Când s-a produs incidentul, toți fotografii erau pe urmele ei.

În timp ce vedeta a pozat pe covorul roșu, într-o rochie cu o trenă albă care avea imprimată o poză cu Iisus Hristos, femeia de la pază a putut fi văzută îndrumându-o pe actriță în interior în timp ce încerca să pozeze pentru fotografii prezenți.

Reclamă

Femeia agent de securitate a părut să-și pună brațul peste capul și pieptul lui Taveras. În tot acest timp, ea încerca să o invite înăuntru. Taveras s-a întors apoi și, aparent, și-a pus mâna pe fața agentei de pază, ca răzbunare.

Aceste noi imagini vin la câteva zile după ce Kelly Rowland a fost văzută certandu-se aprins cu același agent de securitate de la Cannes.

Fosta membră a trupei Destiny’s Child a asistat la premiera filmului francez Marcello Mio. Atunci, când agentul de pază a călcat în picioare rochia vedetei.

Reclamă

Cântăreața s-a întors apoi pentru a vorbi pe un ton ridicat cu femeie de la echipa de securitate. Acesta din urmă a părut că nu se dă înapoi. Ulterior, vedeta a ridicat degetul la ea, semn că o avertizează că nu-i permite să se poarte așa cu ea.

Kelly Rowland se ceartă cu echipa de securitate
Incidentul a avut loc pe scara Palais des Festivals / Profimedia Images

Alte persoane din echipa evenimentului au părut să o calmeze pe femeia din echipa de pază, iar cântăreața a plecat de la altercație. Atunci agentul de pază a putut fi văzută râzând cu colegii săi.

Fanii cer ca femeia din echipa de securitate să fie concediată

Fanii au cerut ca femeia agent de pază să fie îndepărtată de la Festivalul de Film în urma șirului de incidente cu vedete de pe covorul roșu.

„Chiar i-au stricat momentul!” a susținut un alt fan. „Presa nu a putut obține o imagine bună a rochiei ei (a lui Taveras)”

Taveras a postat despre rochia ei pe Instagram, scriind: „Iisus Hristos este la Cannes. Această capodopera a fost creată exclusiv pentru această noapte de neuitat”.

Actrița a mai dezvăluit că rochia ei atrăgătoare a fost concepută de Giannina Azar și „pictată manual de mega-talentatul Yan Páez”.

„El Cristo este fiul lui Dumnezeu și este pentru prima dată la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes”, a scris ea.

Rowland a făcut declarații despre videoclipul viral în care ea o certa pe femeia agent de securitate de la Cannes la începutul acestei săptămâni.

Vorbind cu AP Entertainment despre altercație, Rowland a spus: „Femeia știe ce s-a întâmplat. Știu ce s-a întâmplat. Am o graniță și o susțin. Au fost și alte femei care au participat la acel covor, care nu semănau deloc cu mine”, a adăugat ea.

„Ele nu au fost certate, împinse sau nu li s-a spus să plece. Am rămas în picioare, iar ea a simțit că trebuie să mă certe. Dar eu mi-am impus limitele.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×