Reclamă

Diferențele dintre JLo și Ben Affleck sunt multe. În timp ce artista lucrează în sala de sport, Ben Affleck se distrează și are vicii

Diferențele dintre JLo și Ben Affleck sunt multe. În timp ce Jennifer Lopez se cufundă în munca ei și în rutina ei de fitness, Ben Affleck are cu totul alte preocupări. Despre cei doi se spune că se îndreaptă spre divorț.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 mai 2024, 7:46

Recent, cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a fost văzută părăsind un studio de dans din Los Angeles, după o altă repetiție epuizantă înainte de începerea turneului ei în iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diferențele dintre JLo și Ben Affleck sunt multe

Vedeta și-a expus abdomenul super tonifiat într-un crop top galben în timp ce mergea spre SUV-ul ei parcat în apropiere. Între timp, Affleck, în vârstă de 51 de ani, s-a răsfățat cu țigări în mașina lui. Ulterior a comandat pizza la conacul lui închiriat în Brentwood, în valoare de 100.000 de dolari pe lună.

Potrivit presei internaționale, acesta locuiește acum la doar două străzi distanță de fosta sa soție, Jennifer Garner. El filmează noul său film The Accountant 2, pe fondul zvonurilor despre despărțirea de JLo.

Ben Affleck, în mașina sa, fumând
Între timp, Affleck, în vârstă de 51 de ani, s-a răsfățat cu țigări în mașina lui / Profimedia Images

S-a susținut că Affleck și Lopez s-au certat cu privire la atenția publicului. Se pare că totul a pornit după ce ea a difuzat detalii intime despre povestea lor în documentarul care a fost lansat în aprilie.

Reclamă

Pentru repetiții, Lopez a optat pentru un crop top cu un sutien verde neon și pantaloni negri largi cu talie joasă. Părul nu era deloc coafat și avea asupra sa o geantă Hermes Birkin. De asemenea, nu i-au lipsit nici ochelarii de soare preferați de la brand-ul Y2K.

Lopez a purtat și verigheta pe care Affleck i-a dat-o când s-au căsătorit în iulie 2022. Artista a fost văzută însă în preajma managerul ei de multă vreme, Benny Medina. Acesta a rămas alături de ea pe tot parcursul sesiunii de dans.

Când nu vorbea cu Benny sau nu dădea indicații celorlalți membri ai echipei ei, Lopez vorbea la telefon.

Reclamă

JLo a intrezis întrebările despre Ben Affleck

În timp ce ea muncea din greu pentru proiectele în care e implicată, Affleck mergea spre platoul noului său film The Accountant 2. Acolo a fost fotografiat fără verighetă.

Lopez a postat și pe Instagram un mesaj captivant pentru cei 252 de milioane de urmăritori ai ei. Ea a publicat din nou o fotografie a unui panou publicitar de pe Sweetzer Avenue din Los Angeles. Pe acesta scria: „Don’t F With JLo”

Panoul publicitar face parte din promovarea noului ei film, Atlas.

Se pare că Lopez a interzis întrebările despre Affleck în timpul recentelor sale apariții din turneul de promovare la Atlas, pe fondul zvonurilor că căsătoria lor este pe muchie de cuțit.

Jennifer și Netflix le-au spus deja reporterilor care acoperă evenimentele Atlas că întrebările despre directorul Argo sunt interzise, ​​conform TMZ.

Potrivit publicației, mass-media a fost informată, de asemenea, că Lopez va participa doar la interviuri de grup cu colegii ei, Simu Liu și Sterling K. Brown.

Strategia a funcționat în timpul premierelor din Los Angeles și Mexico City. Cu toate acestea, în timpul unei conferințe de presă în Mexic, un reporter a întrebat-o pe cântăreață cu privire la zvonurile despre separare.

Lopez, care încă purta verigheta ei, părea încordată în timp ce încerca să râdă, înainte de a-l certa pe bărbat în mod jucăuș, spunând: „Știi mai bine decât atât”.

Nu este clar dacă reporterul nu a fost informat despre cererea ei de a nu avea întrebări personale sau dacă pur și simplu a decis să o ignore.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×