Reclamă

JLo a recunoscut că este „mai slabă” ca niciodată, pe fondul zvonurilor despre despărțirea de Ben Affleck. Câte kilograme are vedeta la 54 de ani

JLo a recunoscut că este „mai slabă” ca niciodată, pe fondul zvonurilor despre despărțirea de Ben Affleck. Artista a pus slăbirea pe seama muncii pentru următorul ei proiect, Kiss Of The Spider Woman.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 mai 2024, 7:58

Diva și-a arătat de mai multe ori silueta ei de invidiat la evenimente, în timp ce își promovează thrillerul SF Atlas. Vedeta a fost văzută atât în ​​Los Angeles, cât și în Mexic, purtând ținute care i-au pus formele în evidență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo a recunoscut că este „mai slabă” ca niciodată

Recent, antrenorii ei Dodd Romero și Tracy Anderson au vorbit cu UsWeekly despre modul în care vedeta în vârstă de 54 de ani, are o formă fizică de invidiat.

„Jennifer este într-o formă mai bună acum decât a fost vreodată”, a spus Romero site-ului. „Este dură și nu se plânge niciodată de nimic. Oriunde îi spun să meargă, va merge.”

Actrița se antrenează trei zile pe săptămână cu Romero, a spus el, iar ea își combină adesea rutinele de antrenament pentru a nu se plictisi de ele.

Soția lui Ben Affleck folosește un antrenament tipic de rezistență. Lopez a spus la Live With Kelly and Mark la începutul acestei luni: „Tocmai am terminat de filmat un film numit „Sărutul femeii păianjen”, în care totul este despre cântat și dansat, ceea ce a fost în egală măsură încântator și epuizant”, a spus ea gazdelor Kelly Ripa și Mark Consuelos.

Reclamă

„Sunt mai slabă ca niciodată. Sunt în formă.”

Acum antrenorii ei au detaliat cum se antrenează. Antrenamentul ei de rezistență este unul dintre cele mai dificile.

Ce spun antrenorii vedetei despre exercițiile pe care le face în sală

Reclamă

Lopez are trei seturi de ridicări agățate pentru abdomen, frânghii și genuflexiuni plie ponderate în stil sumo, a transmis site-ul.

Trainerul a mai spus că lui JLo îi place să-și tonifieze fesierii. Antrenamentul ei favorit este o „fandare de susținere”. De asemenea, se știe că merge și la sala de sport a lui Tracy Anderson din Los Angeles.

La Anderson, artista face aerobic și dans, concentrându-se pe fesieri și talie. Toate acestea sunt făcute în timp ce poartă greutăți de glezne de 1,5 kilograme.

Chiar dacă antrenamentele ei sunt foarte dure, JLo este atentă la ce mănâncă.

„Pe măsură ce îmbătrânești, trebuie să fii mai strict”, a explicat Romero. Cântăreața se ține departe de zahăr și lactate, dar se mai răsfață din când în când, a mai spus Romero.

„Dacă copiii ei vor să aibă o masă care nu este cea mai scăzută în calorii, Jennifer va lua masa cu ei. Nu este rigidă”, a spus el.

De asemenea, ea „stă departe de alimentele procesate și își primește nutrienții din surse întregi”. În iulie, JLo va începe turneul This Is Me… Live, primul ei turneu după cinci ani de pauză. Se pare că antrenamentele, dieta, programul încărcat și acum și toate aceste speculații despre căsnicia ei sunt cauza slăbirii sale. Cu toate acestea, JLo este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar silueta ei a fost mereu de invidiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×