Reclamă

Ben Affleck a fost văzut din nou fără verighetă. Presa internațională scrie că actorul e pregătit de divorț

Ben Affleck a fost văzut din nou fără verighetă. Presa internațională scrie că actorul e pregătit de divorț. La doar câteva ore după ce au apărut informații conform cărora Ben Affleck „și-a venit în fire”, acum se pare că lucrurile s-au schimbat.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2024, 7:57

Actorul în vârstă de 51 de ani a fost văzut din nou pe platourile de filmare purtând o geantă de mână, dar nu purta verigheta care "l-a legat" în anul 2022 de JLo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a fost văzut din nou fără verighetă

Nu numai că actorul a încetat să-și mai poarte inelul, dar nu a fost nici prezent la marea premieră a filmului Atlas în care apare soția sa.

Lopez, în vârstă de 54 de ani, a ajuns pe covorul roșu tot singură, așa cum a fost și la Met Gala. Ea a atras toate privirile la The Egyptian Theatre din Hollywood și ea avea verigheta pe mână.

În ultimul timp au tot apărut informații că cuplul nu mai este în relații bune, pe fondul mutarii în case separate și a faptului că nu au mai apărut împreună de câteva săptămâni.

Cu toate acestea, ei au fost văzuți părăsind Teatrul Aero din Santa Monica în weeken și amândoi aveau inelele de căsătorie pe mână. Ben a fost, de asemenea, fotografiat în mașină cu Jen, ținând telefonul în mână, cu ecranul de apel în sus, dezvăluind că ea era în telefonul lui trecută „Jennifer Affleck”.

Reclamă

Lopez se afla de fapt în vehicul, chiar lângă el, anulând nevoia ca ea să-l sune. PageSix a susținut după aceste imagini că Affleck „și-a venit în fire” cu privire la căsătoria sa cu Lopez.

Ben Affleck fără verighetă
Nu numai că actorul a încetat să-și mai poarte inelul, dar nu a fost nici prezent la marea premieră a filmului Atlas în care apare soția sa / Profimedia Images

De la ce au pornit tensiunile dintre cei doi

Reclamă

De asemenea, alte publicații au mai spus că acum actorul „știe” că trebuie să divorțeze de ea. Un alt articol de la People susține că vor încerca să rezolve lucrurile.

„Au doar abordări foarte diferite când vine vorba de atenția presei”, a spus o sursă. „Ben urăște toată atenția și asta îl face foarte inconfortabil. Jennifer a avut întotdeauna o abordare diferită”.

S-a adăugat că nu este „modul lui” de a împărtăși atât de mult din viața lui personală.

„Nu-l face fericit și provoacă stres în viața lui și apoi în a ei. Nu există nicio îndoială că stilurile lor diferite se ciocnesc”, a adăugat sursa.

Fanii au început să observe că ceva ar putea fi în neregulă cu cuplul. Se pare că lipsa aparițiilor împreună este din cauza faptului că au programe încărcate. El filmează The Accountant 2 în Los Angeles. Ea a co-prezidat Gala Met din New York City, iar acum se află în turneu de promovare Atlas. Cântăreața și actrița are toate privirile asupra ei.

Artista în vârstă de 54 de ani a avut toți ochii asupra ei când a apărut la premiera din Mexico City a filmului ei Atlas. JLo arăta absolut uimitor într-o rochie albă sexy, cu un decolteu foarte adânc. Lui JLo i s-au alăturat la eveniment colegii ei de distribuție Simu Liu și Sterling K. Brown. Între timp, soțul ei Ben a fost văzut purtând verigheta în timpul unei „noapți a băieților” în Los Angeles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă în costum popular românesc care ține în mână un mănunchi de spice de grâu pentru a ilustra câteva tradiții de Rusalii 2024
Timp liber
Rusalii 2024. Care sunt tradițiile zilei de 23 iunie
Creștinii ortodocși sărbătoresc în această perioadă sărbătoarea de rusalii 2024. Rusaliile fac referire la pogorârea Duhului Sfânt asupra Sfinților Apostoli. Evenimentul sfânt a avut loc la cincizeci de zile de la Învierea Domnului. Cincizecimea...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
3
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
4
O femeie care se privește în oglindă și se îmbrățișează în timp ce își spune o afirmație puternică
Horoscop
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu...
5
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
PARTENERI
×