Reclamă

S-a certat cu agenții de securitate pe covorul roșu de la Cannes. Vedeta care nu s-a ferit de camere și de cei prezenți la marele eveniment

S-a certat cu agenții de securitate pe covorul roșu de la Cannes. Vedeta care nu s-a ferit de camere și de cei prezenți la marele eveniment este chiar Kelly Rowland. Arista și-a revărsat furia și a fost pozată din toate unghiurile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 mai 2024, 12:18

Cântăreața în vârstă de 43 de ani a asistat la premiera filmului francez Marcello Mio. Artista a arătat uimitor într-o rochie roșie, mulată și lungă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a certat cu agenții de securitate pe covorul roșu de la Cannes

Cu toate acestea, în timp ce Kelly a urcat pe faimoasele trepte de la festival, ea a părut să fie implicată într-o dispută verbală cu un membru al securității. Acesta din urmă și-a ridicat brațul pentru a o ghida în locație.

Certându-o în mod vizibil, Kelly a părut furioasă. A ridicat și ea un deget pentru a o avertiza pe femeie în fața mulțimii prezente.

Paznicul a părut să-i răspundă frenetic lui Kelly. După acest gest, Kelly chiar s-a întors pentru a-și continua tirada de replici în timp ce a urcat restul treptelor.

Nu este clar de la ce a pornit disputa dintre cele două. Imaginile cu ele sunt peste tot în mediul online.

Reclamă
Kelly Rowland și echipa ei, pe covorul roșu de la Cannes
Nu este clar de la ce a pornit disputa dintre cele două / Profimedia Images

Kelly Rowland s-a simțit nedreptățită și în emisiunea Today

Reacția lui Kelly vine la doar câteva săptămâni după ce vedeta a părăsit emisiunea Today. Deși s-a susținut că Kelly nu a mai dorit să prezinte restul emisiunii alături de prezentatoarea Hoda Kotb, deoarece era nemulțumită de spațiul din dressingul ei, se pare că altul a fost motivul.

Reclamă

Sursele au susținut că Kelly a părăsit de fapt show-ul din cauza „lipsei de respect” care i-a fost arătată de Savannah Guthrie. Aceasta a întrebat-o „agresiv” despre Beyoncé, în loc să o întrebe despre noul ei film „Mea Culpa”.

„Kelly a fost ofensată că Savannah a întrebat-o în mod repetat și agresiv despre Beyoncé”, a spus sursa pentru presa.

„Kelly a fost supărată de întrebările agresive ale lui Savannah despre Beyoncé. Ea și echipa ei nu au fost fericiți și s-au simțit lipsiți de respect.”

Sursa a mai declarat pentru presă că Rowland și echipa ei nu vor fi de acord cu un interviu care implică întrebări despre Beyoncé și Destiny’s Child. Ea „vrea să lase asta în urmă” și să avanseze în cariera ei.

Kelly nu a dorit să abordeze motivul real al deciziei ei de a părăsi The Today Show. Vedeta a insistat în interviurile ulterioare că s-a concentrat pe promovarea noului ei rol în film.

Înainte de altercația ei cu agentul de securitate, Kelly a uimit pe covorul roșu într-o rochie roșie fără bretele personalizată. Aceasta a fost creată de brandul Loewe. Ținuta avea o trenă lungă, care i-a pus corpul în evidență în timp ce a pozat pentru fotografii prezenți la eveniment. Arătându-și silueta tonifiată, rochia lui Kelly includea un corset care îi punea în evidență decolteul voluptos, care a atras și el toate privirile.

Rochia era lungă până la podea, cu o trenă care a urmat-o pe Kelly în timp ce își făcea drum de-a lungul covorului roșu. Adăugând o notă de glamour look-ului ei, Kelly s-a accesorizat cu un colier strălucitor cu diamante și o poșetă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×