Reclamă

Demi Moore a purtat o rochie extravagantă la Festivalul de Film de la Cannes. Cum arată ținuta vedetei în partea de jos

Demi Moore a purtat o rochie extravagantă la Festivalul de Film de la Cannes. Vedeta a fost prezentă la premiera The Substance cu Rosie Huntington-Whiteley și Alessandra Ambrosio.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 mai 2024, 7:16

Demi, în vârstă de 61 de ani, a purtat rochia aurie cu o mare eleganță. Frumusețea sa a fost pusă în valoare cu bijuterii din aur alb și diamante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Moore a purtat o rochie extravagantă la Festivalul de Film de la Cannes

Modelul englez Rosie, în vârstă de 37 de ani, a arătat și ea fantastic într-o salopetă neagră fără mâneci acoperită cu șiroaie de ciucuri argintii care ajungeau până la podea. Rosie și-a ținut mâinile în buzunare în timp ce mergea pe covorul roșu.

Pe covor a fost și modelul brazilian Alessandra, de 43 de ani, care a întors toate privirile într-o rochie argintie, strălucitoare, fără mâneci.

Dintre cele trei femei superbe, doar Demi joacă în The Substance, un film scris și regizat de Coralie Fargeat. The Substance o urmărește pe Demi în rolul vedetei de film Elizabeth Sparkle. Personajul face eforturi extreme pentru a rămâne tânără.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Demi Moore, într-o rochie lungă, aurie, pe covorul roșu la Cannes
La premieră, Demi, Dennis, Margaret și regizorul lor francez Coralie s-au alăturat pentru o fotografie de grup / Profimedia Images

Sinopsisul filmului de la Cannes spune: „Ai visat vreodată la o versiune mai bună a ta? Ar trebui să încercați acest nou produs: The Substance. Mi-a schimbat viața. Cu The Substance, poți genera o altă versiune a ta, mai tânără, mai frumoasă, mai perfectă. O săptămână pentru unul, o săptămână pentru celălalt. Un echilibru perfect de șapte zile. Ușor, nu-i așa? Dacă urmați instrucțiunile, ce ar putea merge prost?”

Alături de cine joacă Demi Moore în The Substance

Reclamă

Printre colegii lui Demi în filmul care a fost selectat pentru a concura pentru Palme d’Or se numără și Margaret Qualley și Dennis Quaid.

La premieră, Demi, Dennis, Margaret și regizorul lor francez Coralie s-au alăturat pentru o fotografie de grup. Alessandra a fost însoțită pe covorul roșu de producătorul de film din Arabia Saudită Mohammed Al Turki. Cei doi nu și-au putut ține mâinile unul de celălalt.

Cannes este cel mai mare festival de film din lume. El a fost conceput pentru prima dată în 1939 ca o alternativă la Festivalul de Film de la Veneția. Evenimentul se ține anual din 1946, cu excepția anilor 1948 și 1950, când a fost anulat din lipsă de fonduri.

Festivalul este cunoscut pentru programul său atent selectat de filme care au ajuns la gloria Oscarului sau au lansat carierele unor regizori precum Quentin Tarantino.

Principalul premiu al Cannes este Palme d’Or, ai cărui câștigători din trecut sunt Taxi Driver, Apocalypse Now, Pulp Fiction, The Pianist și Parasite.

Jane Campion a devenit prima femeie regizor care a câștigat în 1993 cu The Piano. Ea a fost urmată la un interval de aproape trei decenii de Julia Ducournau. Aceasta a primit premiul pentru Titane în 2021. Justine Triet a devenit a treia regizoare care a luat anul trecut premiul cu Anatomy of a Fall.

De asemenea, la Festivalul de Film de la Cannes se află și Palme d’Or onorific, care este decernat ca o recunoaștere a lucrărilor notabile. Harrison Ford, Jane Fonda și Clint Eastwood au primit în trecut acest premiu.

Alte premii mai sunt Marele Premiu, premiul juriului, cel mai bun regizor, cel mai bun actor, cea mai bună actriță, cel mai bun scenariu și cel mai bun scurtmetraj.

Festivalul de Film de la Cannes a început oficial săptămâna trecută, când vedetele au pășit pe covorul roșu în luxosul Grand Theatre Lumiere pentru a o onora pe Meryl Streep.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
O femeie care se privește în oglindă și se îmbrățișează în timp ce își spune o afirmație puternică
Horoscop
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu...
3
Eiza Gonzalez ia masa alături de noul ei iubit
Divertisment
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Cine este bărbatul care a ajuns la inima superbei actrițe
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Actrița a fost fotografiată în Notting Hill alături de bărbatul care se pare că i-a câștigat inima frumoasei actrițe. Partenerul ei actual este modelul Guy Binns. Vedeta de...
4
Pietrele zodicale aranjate pe un calendar al zodiilor pentru a ilustra puterea acestora
Horoscop
Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Sfaturi simple și utile
Semnele zodiacale pot avea un impact major asupra noastră. Descoperă cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Aceste sfaturi te vor ajuta să manifești în Univers tot ceea ce îți dorești....
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×