Reclamă

Demi Moore a purtat o rochie extravagantă la Festivalul de Film de la Cannes. Cum arată ținuta vedetei în partea de jos

Demi Moore a purtat o rochie extravagantă la Festivalul de Film de la Cannes. Vedeta a fost prezentă la premiera The Substance cu Rosie Huntington-Whiteley și Alessandra Ambrosio.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 mai 2024, 7:16

Demi, în vârstă de 61 de ani, a purtat rochia aurie cu o mare eleganță. Frumusețea sa a fost pusă în valoare cu bijuterii din aur alb și diamante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Moore a purtat o rochie extravagantă la Festivalul de Film de la Cannes

Modelul englez Rosie, în vârstă de 37 de ani, a arătat și ea fantastic într-o salopetă neagră fără mâneci acoperită cu șiroaie de ciucuri argintii care ajungeau până la podea. Rosie și-a ținut mâinile în buzunare în timp ce mergea pe covorul roșu.

Pe covor a fost și modelul brazilian Alessandra, de 43 de ani, care a întors toate privirile într-o rochie argintie, strălucitoare, fără mâneci.

Dintre cele trei femei superbe, doar Demi joacă în The Substance, un film scris și regizat de Coralie Fargeat. The Substance o urmărește pe Demi în rolul vedetei de film Elizabeth Sparkle. Personajul face eforturi extreme pentru a rămâne tânără.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Demi Moore, într-o rochie lungă, aurie, pe covorul roșu la Cannes
La premieră, Demi, Dennis, Margaret și regizorul lor francez Coralie s-au alăturat pentru o fotografie de grup / Profimedia Images

Sinopsisul filmului de la Cannes spune: „Ai visat vreodată la o versiune mai bună a ta? Ar trebui să încercați acest nou produs: The Substance. Mi-a schimbat viața. Cu The Substance, poți genera o altă versiune a ta, mai tânără, mai frumoasă, mai perfectă. O săptămână pentru unul, o săptămână pentru celălalt. Un echilibru perfect de șapte zile. Ușor, nu-i așa? Dacă urmați instrucțiunile, ce ar putea merge prost?”

Alături de cine joacă Demi Moore în The Substance

Reclamă

Printre colegii lui Demi în filmul care a fost selectat pentru a concura pentru Palme d’Or se numără și Margaret Qualley și Dennis Quaid.

La premieră, Demi, Dennis, Margaret și regizorul lor francez Coralie s-au alăturat pentru o fotografie de grup. Alessandra a fost însoțită pe covorul roșu de producătorul de film din Arabia Saudită Mohammed Al Turki. Cei doi nu și-au putut ține mâinile unul de celălalt.

Cannes este cel mai mare festival de film din lume. El a fost conceput pentru prima dată în 1939 ca o alternativă la Festivalul de Film de la Veneția. Evenimentul se ține anual din 1946, cu excepția anilor 1948 și 1950, când a fost anulat din lipsă de fonduri.

Festivalul este cunoscut pentru programul său atent selectat de filme care au ajuns la gloria Oscarului sau au lansat carierele unor regizori precum Quentin Tarantino.

Principalul premiu al Cannes este Palme d’Or, ai cărui câștigători din trecut sunt Taxi Driver, Apocalypse Now, Pulp Fiction, The Pianist și Parasite.

Jane Campion a devenit prima femeie regizor care a câștigat în 1993 cu The Piano. Ea a fost urmată la un interval de aproape trei decenii de Julia Ducournau. Aceasta a primit premiul pentru Titane în 2021. Justine Triet a devenit a treia regizoare care a luat anul trecut premiul cu Anatomy of a Fall.

De asemenea, la Festivalul de Film de la Cannes se află și Palme d’Or onorific, care este decernat ca o recunoaștere a lucrărilor notabile. Harrison Ford, Jane Fonda și Clint Eastwood au primit în trecut acest premiu.

Alte premii mai sunt Marele Premiu, premiul juriului, cel mai bun regizor, cel mai bun actor, cea mai bună actriță, cel mai bun scenariu și cel mai bun scurtmetraj.

Festivalul de Film de la Cannes a început oficial săptămâna trecută, când vedetele au pășit pe covorul roșu în luxosul Grand Theatre Lumiere pentru a o onora pe Meryl Streep.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×