Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost împreună la un eveniment din Los Angeles. Despre cei doi soți au apărut speculații că sunt la un pas de divorț

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost împreună la un eveniment din Los Angeles. Despre cei doi soți au apărut speculații că sunt la un pas de divorț, dar acum, cu această apariție, cei doi au lăsat în urmă orice urmă de conflict conjugal.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 mai 2024, 12:52

Actorul și cântăreața au fost văzuți ieșind de la Aero Theatre din Brentwood, unde au participat la un eveniment cu copiii lor și cu fosta soție a lui Ben, Jennifer Garner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost împreună la un eveniment din Los Angeles

Cuplul s-a urcat apoi într-o mașină. Ei au părut că se simt bine împreună și au lăsat în urmă zvonurile despre un posibil conflict între ei. Actorul și-a purtat verigheta în timpul ieșirii, o schimbare notabilă față de faptul că a fost văzut fără ea multe zile la rând.

Jennifer și-a afișat și ea cu mândrie inelul de logodnă și verigheta. Ea a fost fotografiată în timp ce i-a îmbrățișat pe Ben și pe copilul lui mijlociu, Fin, în vârstă de 15 ani, la sosirea ei la teatru.

Anterior, Ben a fost fotografiat cu o țigară în gură în timp ce se îndrepta spre teatru. El purta un tricou gri, blugi și pantofi sport.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Ben Affleck, pe stradă, în Los Angeles, în haine casual
Ben a fost fotografiat fumând în timp ce se îndrepta spre teatru / Profimedia Images

Lopez a fost văzută sosind cu copilul ei, Emme, în vârstă de 16 ani. Superstarul a avut o apariție elegantă într-o haină maro, cu un model floral. Ea a fost purtată peste o maletă bej și pantaloni maro.

Ochii ei erau protejați cu o pereche de ochelari de soare, iar părul era lăsat să cadă liber pe umeri.

Reclamă

Între timp, Garner, care a fost văzută recent vizitând casa actuală a lui Affleck, a zâmbit când a sosit la eveniment într-o rochie de vară și un cardigan bleumarin. Vedeta ​​a fost însoțită de ceilalți doi copii ai ei și ai lui Affleck. Fiica Violet, în vârstă de 18 ani, și fiul Samuel, în vârstă de 12 ani i-au fost alături. Garner și Affleck au fost căsătoriți din 2005 până în 2018.

Ben Affleck locuiește într-o altă casă față de Jennifer Lopez

Speculația că Affleck și Lopez divorțează vine pe fondul unor informații potrivit cărora perechea „locuiește separat”. Se pare că Ben s-a mutat din casa lor de 60 de milioane de dolari din Los Angeles „cu câteva săptămâni în urmă”, conform Us Weekly.

Ben locuiește în prezent într-o casă din Brentwood unde se ocupă de filmările celui mai recent proiect al său intitulat The Accountant 2.

Cu o zi înainte de apariția alături de familia sa, Affleck a fost văzut când se întorcea la casa închiriată de 100.000 de dolari pe lună. Săptămâna trecută, Affleck a fost văzut pentru prima dată fără verigheta. S-a întâmplat în mujlocul zvoburilor că nu este în cele mai bune relații cu JLo.

Verigheta a lipsit, de asemenea, când și-a părăsit casa din Brentwood înainte de a se întâlni cu fosta sa soție Jennifer și fiica lor Violet. Actorul s-a alăturat actriței și lui Violet pentru a urmări meciul de baschet al fiului Samuel în Santa Monica.

Un alt insider a declarat pentru Us Weekly că cuplul nu s-a despărțit, dar „au probleme în căsătorie”.

„Au început să aibă probleme în urmă cu câteva luni. Jen a început să-și intensifice angajamentele de lucru și să se pregătească pentru turneul ei”.

O sursă separată a informat People că atât Lopez, cât și Affleck „nu au sărbătorit împreună Ziua Mamei”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×