Reclamă

Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut după ce și-a tuns părul scurt

Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut de când a decis să treacă printr-o schimbare radicală de look. Adolescenta s-a tuns scurt și se bucură de această perioadă așa cum știe mai bine, dansând.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2024, 6:44 / Actualizat: 19 mai 2024, 12:31

Shiloh Jolie-Pitt și-a arătat abilitățile impresionante într-un videoclip pe care l-a urcat recent pe Instagram. Imaginile au fost filmate chiar de coregraful ei, Lil Kelaan Carter. Adolescenta, în vârstă de 17 ani, ține primele pagini ale presei din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând

În videoclip poate fi văzută fiica Angeline Jolie. Tânăra poartă un tricou larg, o pereche de pantaloni și o pereche de adidași.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Adolescenta pare vizibil obosită după repetițiile făcute, însă aceasta dă tot ce are mai bun în fața camerei de filmat. Shiloh s-a filmat în timp ce dansa solo în studioul de dans.

Reclamă

Aceasta a interpretat un dans contemporan pe piesa Tanzania de Uncle Waffles și Tony Duardo. Fanii adolescentei s-au bucurat să o vadă în online și au reacționat la imaginile postate.

„Mișcările astea sunt nebune. Ești minunată!”, a scris un urmăritor în online.

„Pot să spun doar…WOW! Uimitor!”, a spus o altă admiratoare a adolescentei. În 2022, Brad Pitt și-a lăudat și el fiica într-un interviu pentru Entertainment Tonight.

Reclamă

Brad a spus atunci că este mândru de fiica lui. Acesta a felicitat-o pentru talentul pe care îl are, dar și pentru efortul pe care îl depune constant în sala de dans.

Angelina a vorbit și ea cu drag despre copiii ei într-un interviu din 2023. Actrița a declarat atunci că încearcă să-i susțină pe adolescenți să-și urmeze pasiunile. Aceasta se luptă în continuare cu Brad Pitt pentru custodia copiilor lor.

Shiloh Jolie Pitt este pasionată de dans

Shiloh și-a arătat dragostea față de dans de la o vârstă destul de fragedă. De-a lungul timpului s-a scris despre repetițiile pe care aceasta le-a făcut la sala de dans.

„Shiloh a nceput cu celții private, iar mai apoi s-a alăturat unui studio mic. Pe tot parcursul pandemiei a continuată să facă repetiții și cursuri pe zoom. Este foarte dedicată în tot ceea ce face”, a spus un apropiat al adolescentei.

„Angelina este surprinsă de cât de talentată este fiica ei. Mai mult decât atât, Angelina se bucură să vadă că fiica ei a găsit ceva care îi aduce fericire. O carieră în dans este ceva ce ar putea fi benefic pentru Shiloh în viitor. Angelina nu o împinge în această direcție, vrea ca fiica ei să facă doar ce o face fericit”, a spus un apropiat al actriței.

Copiii Angelinei jolie și a lui Brad Pitt au ales întotdeauna ceea ce le-a plăcut și nu au fost împinși să aleagă o carieră anume. Angelina nu și-a încurajat copiii să-i calce pe urme, ci a preferat să-i lase să descopere ce anume le face plăcere.

Angelina are în total șase copii, dar unii dintre ei sunt adoptați. Maddox Zahara și Pax au fost adoptați de la vârste fragede. Copiii biologici ai actriței sunt Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×