Reclamă

Ines de Ramon a făcut dezvăluiri despre preferințele lui Brad Pitt în materie de femei. Ce dorințe are fostul soț al Angelinei Jolie

Ines de Ramon a făcut dezvăluiri despre preferințele lui Brad Pitt în materie de femei. Aceasta a povestit care sunt dorințele fostului soț al Angelinei Jolie. Când vine vorba de alegerea partenerei ideale, Pitt este atent la multe detalii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 aprilie 2024, 7:21 / Actualizat: 22 aprilie 2024, 12:09

Iubita lui Brad Pitt, Ines de Ramon, a fost contactată de o companie de modeling pentru a apărea într-o campanie. DailyMail a descoperit că Ines este vedeta noii campanii publicitare de primăvară-vară 2024 a designerului Philippe Uter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ines de Ramon a făcut dezvăluiri despre preferințele lui Brad Pitt în materie de femei

Ines de Ramona a vorbit despre preferințele iubitului său. Bruneta, care are o siluetă impecabilă, nu se sfiește să vorbească despre relația pe care o are cu celebrul actor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ines de Ramon, în haine lejere, în Paris
Actorul de la Hollywood a fost tot numai un zâmbet tot atunci când a ieșit alături de iubita lui, Ines / Profimedia Images

Ines și Brad se întâlnesc de aproape doi ani. Relația lor este una destul de serioasă, iar apropiații spun că Ines este singura femeie de care s-a apropiat după despărțirea de Angelina Jolie.

Reclamă

Brad Pitt încă se luptă cu fosta soție pentru custodia celor șase copii. La începutul acestei luni, Ines de Ramon și-a finalizat și ea divorțul de Paul Wesley.

Ea și actorul din Vampire Diaries au pus capăt căsătoriei pe care au avut-o. Iubita lui Brad Pitt se simte mult mai liberă și este dornică să-și afirme iubirea față de celebrul actor.

Presa scrie că Pitt este complet îndrăgostit de partenera sa. Un apropiat al acestuia a făcut mai multe declarații pentru People.

Reclamă

„Pitt este din nou în vârful lumi. Actorul are un zâmbet obraznic de fiecare dacă când este în preajma sa. Ramon îl face fericit. El este fericit să trăiască cu ea”, a spus apropiatul actorului. Brad Pitt și Ines de Ramon au început de puțin timp că locuiască împreună.

Cei doi petreceau mult timp la Brad și au decis că este momentul să ducă relația la următorul nivel. Apropiații lui Pitt spun că acesta preferă femeile care știu ce vor de la viitor.

Cum evoluează relația lui Brad Pitt cu Ines de Ramon

Relația celor doi îndrăgostiți avansează din ce în ce mai frumos. Apropiații celor doi spun că aceștia „au o poveste serioasă de dragoste”.

Tot ei au menționat că „aceasta este prima iubire a lui Brad de la divorț”. Sursa a povestit despre răbdarea de care Brad a dat dovadă după despărțirea sa din 2016.

Actorul nu a vrut să se angajeze în relații pasagere. Singura care l-a făcut să-și dorească mai mult a fost Ines de Ramon.

Cei doi se bucură acum și de timpul pe care îl petrec împreună. La începutul lunii februarie, Pitt și-a surprins partenera cu un buchet uriaș de flori.

Acesta adoră să o răsfețe pe Ramon și să-i arate cât de mult o prețuiește. Înainte de relația cu Pitt, Ines de Ramon a fost căsătorită cu Paul Wesley, în vârstă de 41 de ani. Cei doi au fost împreună din 2019 până la divorțul din 2022, scrie PageSix.

Pitt nu a vorbit foarte mult despre viața lui personală, însă admiratorii știu că acesta a avut parte de două mariaje importante. Actorul a fost căsătorit cu Jennifer Aniston din 2000 până în 2005.

Ulterior, acesta s-a căsătorit cu Angelina Jolie în 2014, după nouă ani de relație. Cei doi au anunțat că se despart la doar doi ani după căsătorie. Bătălia legală dintre cei doi foști soți încă nu s-a sfârșit, scrie PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×