Reclamă

Vedete care s-au îndrăgostit după vârsta de 50 de ani. Ei sunt cei care și-au găsit dragoste mai târziu în viață

Ai mai jos o listă cu vedete care s-au îndrăgostit după vârsta de 50 de ani. Ei sunt cei care și-au găsit dragoste mai târziu în viață. Chiar dacă pare că duc o viață de film, iubirea pentru ei nu și-a făcut apariția la 20 de ani, așa cum vedem pe micile ecrane.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 aprilie 2024, 7:06

Uneori, dragostea care apare mai târziu în viață este cea mai bună. Se pare că sentimentele sunt mai profunde sau sunt exprimate așa cum se cuvine. De cele mai multe ori, iubirea din tinerețe este ceva ce poate să dispară la un moment, dar nu spune că nu există și iubiri care durează o viață întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care s-au îndrăgostit după vârsta de 50 de ani

Printre celebritățile care și-au găsit liniștea, iubirea cea mare și fericirea după vârsta de 50 ani se numără nume mari de la Hollywood. Chiar dacă au avut relații și înainte, iubirea adevărată a apărut mai târziu în viața lor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez a spus că a fost încântată când s-a căsătorit cu Ben Affleck în 2022. Ea avea 52 de ani, iar el 49.

Cântăreața a adăugat că a doua oară a fost și mai dulce cu Ben. Cei doi s-au logodit și acum 20 de ani, dar relația lor s-a destrămat rapid.

Reclamă

Ei s-au îndrăgostit în 2001 pe platoul filmului Gigli și părea că vor merge împreună în fața altarului. Cu toate acestea, povestea lor s-a terminat la un moment dat.

Douăzeci de ani mai târziu au început să vorbească din nou. Ea avea 50 de ani, iar el 48. În aprilie 2022 Lopez a anunțat că Affleck a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamant verde. „Dragostea adevărată există și este reală”, a scris ea.

Cei doi s-au căsătorit mai întâi la Las Vegas, apoi au avut o ceremonie în Georgia în vara lui 2023.

Reclamă

Ei locuiesc într-un conac imens de 60 de milioane de dolari, în cartierul liniștit Bel Air din Los Angeles, împreună cu gemenii ei Max și Emme și cei trei copii ai actorului cu Jennifer Garner: Violet, Seraphina, acum pe nume Fin, și Samuel.

Jennifer Lopez și Ben Affleck pe ponton în timpul ședinței foto de la nuntă
Casey Affleck nu a luat parte la nunta fratelui său. Actorul i-a transmis un mesaj emoționant acestuia prin intermediul rețelelor sociale / Profimedia Images

George Clooney și Amal Alamudin

George Clooney a fost unul dintre bărbații de la Hollywood care s-a întâlnit cu modele și actrițe precum Krista Allen, Celine Balitran și Stacy Keibler.

Părea că nu se va căsători niciodată și nici nu va avea copii. Dar apoi George Clooney și-a găsit dragostea vieții la vârsta de 51 de ani.

El a început să se întâlnească cu avocatul pentru drepturile omului Amal Alamudin, acum în vârstă de 46 de ani, în 2013.

S-au căsătorit în stațiunea de lux Aman Canal Grande din Veneția, Italia, în fața invitaților faimoși precum Matt Damon, Emily Blunt și Cindy Crawford în 2014.

Apoi au devenit părinți pentru gemenii Ella și Alexander în 2017.

George și Amal Clooney, susprinși în timp ce se sărută la Festivalul American de Film în 2018
George Clooney a cerut-o în căsătorie pe Amal la numai un an de când a întâlnit-o / Getty Images

Brad Pitt și Ines de Ramon

Brad Pitt avea 58 de ani când s-a îndrăgostit de iubita sa Ines de Ramon după o lungă dispută în procesul de divorț și custodie cu Angelina Jolie.

Actorul în vârstă de 60 de ani a fost văzut pentru prima dată cu de Ramon la un concert Bono din noiembrie 2022 la Los Angeles.

Înainte să se întâlnească cu Pitt, de Ramon a fost căsătorită cu actorul Paul Wesley, în vârstă de 41 de ani, din 2019 până la despărțirea lor în septembrie 2022, potrivit People.

Au existat informații că Brad și Ines locuiesc deja împreună.

Pitt și Jolie s-au întâlnit timp de nouă ani până s-au căsătorit în 2014, anunțând despărțirea lor în 2016.

Fostul cuplu are șase copii: Maddox, 21 de ani, Pax, 19 ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 17 ani, și gemenii Knox și Vivienne, 15 ani.

Brad Pitt, alături de Ines de Ramon, la o expoziție de artă
Brad Pitt și Ines de Ramon au participat la o expoziție de artă în Beverly Hills / Profimedia Images

Harrison Ford și Calista Flockhart

Când Harrison Ford a început să se întâlnească cu Calista Flockhart în 2002, mulți s-au întrebat dacă vor rezista. Nu numai că aveau o diferență de vârstă de 22 de ani între ei – Harrison avea 60 de ani și Calista 38 de ani – dar actorul și-a câștigat anterior reputația de afemeiat.

Se pare că cuplul lor a trecut testul timpului. Sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună un fiu.

Ei s-au intersectat pentru prima dată la o emisiune de premii în 2002, dar mai târziu au apărut zvonuri că ea a vărsat vin intenționat pe actor pentru a putea vorbi unul cu celălalt. Acest lucru a fost negat vehement de ea.

Diferența de vârstă nu a fost niciodată o problemă pentru ei. Calista a declarat într-un interviu că este în continuare atrasă de aspectul de „băiețel” al actorului.

Harrison Ford și Calista Flockhart în timp ce facpoze la ceremonia de absolvire a fiului lor
Harrison Ford și Calista Flockhart au fost prezenți la ceremonia de absolvire a fiului lor / Profimedia Images

Richard Gere și Alejandra Silva

Richard Gere, în vârstă de 74 de ani, are un record în ceea ce privește poveștile de dragoste. El a fost căsătorit cu Cindy Crawford și Carey Lowell și s-a întâlnit cu modelele Laura Bailey, Tina Chow, Dalila Di Lazzaro și Padma Lakshmi.

Dar actorul pare să fi găsit în sfârșit dragostea adevărată cu publicista Alejandra Silva, de 41 de ani.

A cunoscut-o când el avea 64 de ani, iar ea 31 de ani. Au început să se întâlnească în 2014 și au oficializat relația cu o nuntă în 2018.

Alejandra și Richard au doi fii. Pe Alexander, de patru ani, și încă un fiu al cărui nume nu l-au făcut public.

Richard Gere și Alejandra Silva, la premiera Maybe I Do
Alejandra a arătat superb într-o rochie de un roșu intens, cu decolteu pătrat, în timp ce vedeta de la Hollywood a optat pentru un costum negru / Profimedia Images

Barbra Streisand și James Brolin

Barbra Streisand avea 55 de ani când s-a căsătorit cu actorul James Brolin în 1998. Streisand a fost căsătorită cu Elliot Gould din 1961 până în 1973 și îl au împreună pe fiul Jason.

Brolin a mai fost de două ori în fața altarului. O dată cu agentul de casting Jane Agee timp de 20 de ani, apoi cu Jane Smithers timp de aproape 10 ani.

Se pare însă că dragostea adevărată a fost cu Brolin.

Barbra Streisand și James Brolin, împreună, pe stradă
Barbra Streisand avea 55 de ani când s-a căsătorit cu actorul James Brolin în 1998 / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×