Reclamă

Angelina Jolie nu are milă față de Brad Pitt. „Războiul” dintre cei doi continuă cu noi acuzații din partea actriței asupra comportamentului fostului soț

Angelina Jolie nu are milă față de Brad Pitt. Presa scrie că „războiul” dintre cei doi continuă și apar noi acuzații din partea actriței asupra comportamentului abuziv pe care fostul ei soț l-a avut față de ea și de copiii lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 mai 2024, 7:56

Angelina Jolie susține că nu ar trebui să predea toate acordurile de confidențialitate din trecut fostului ei soț, Brad Pitt. Totul se întâmplă în cazul luptei celor doi pentru vinăria lor care se ridică la peste 500 de milioane de dolari. Au apărut acuzații noi, iar presa a preluat câteva dintre declarațiile avocaților actriței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie nu are milă față de Brad Pitt

Avocații lui Jolie susțin în noile documente pe care le-au depus în instanță, obținute de publicația PageSix, că Pitt a cerut să vadă acordurile de confidențialitate ale lui Joile cu orice terțe părți.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie și Brad Pitt la un eveniment public din 2017
Angelina Jolie a câștigat procesul împotriva lui Brad Pitt. Cazul a vizat vinăria franceză Château Miraval / Getty Images

Avocații susțin că cererea lui Pitt este „costisitoare, risipitoare, nerezonabilă și chiar abuzivă”. Jolie, în vârstă de 48 de ani, a susținut în documentele instanței că Pitt, în vârstă de 60 de ani, i-a cerut să semneze un acord de confidențialitate.

Reclamă

Jolie susține că fostul soț a încercat să o reducă la tăcere ca aceasta să nu vorbească despre abuzurile sale.

Jolie mai susține, de asemenea, că acordul de confidențialitate vorbea și despre incidentul din timpul zborului din Franța în Los Angeles. Acela ar fi fost momentul în care Pitt a fost agresiv cu unul dintre copiii săi. Incidentul din 2016 a stat la baza decizie divei de a divorța de Brad Pitt.

Avocații lui Jolie au făcut mai multe afirmații în trecut.

Reclamă

„Istoria lui Pitt de abuz fizic asupra lui Jolie a început cu mult înainte de călătoria cu avionul familiei din Franța la Los Angeles. Totul a început cu mult înainte de momentul din septembrie 2016. Acest zbor a marcat doar prima dată când și-a îndreptat abuzul fizic asupra copiilor”, a spus un reprezentant al divei.

Ce declarații au apărut din partea reprezentanților lui Jolie

Avocații divei susțin, de asemenea, că predarea altor acorduri de confidențialitate pe care le-a semnat ar fi o încălcare a confidențialității celorlalte părți.

Aceste părți ar fi reprezentate inclusiv de studiouri de film, mărci și angajați. Toate aceste contracte ar putea să dezvăluie contracte care includ despăgubiri sale lui Jolie plătite terților.

Avocații lui Jolie au susținut că Pitt și-a dorit ca fosta soție să semneze aceste acorduri de confidențialitate. Acordurile secrete acopereau comportamentul greșit al lui Brad Pitt, citează DailyMail.

Acordul dintre foștii soți ar fi eșuat. Avocații lui Pitt au mai declarat că diva și-a vândut o parte din pachetul de acțiuni pe care le deținea supra vinăriei.

Pitt s-ar fi opus vânzărilor pe care Jolie le-a făcut față de Grupul Stoli. Disputa celor doi foțti soți contiuă în ceea ce privește proprietatea Chateau de Miraval, domeniul viticol pe care cuplul l-a deținut în regiunea Var din Franța.

Jolie, care și-a vândut acțiunile în 2021, este trasă la răspundere de fostul soț. Brad Pitt a depus o plângere împotriva vânzării făcute de fosta lui soție în iunie 2023.

Actorul a adus noi dovezi. Acesta a arătat că fosta sa soție a vândut acțiunile „în secret”. Totul s-a întâmplat deși au convenit amândoi anterior „să nu vândă niciodată fără acordul unuia sau al celuilalt”. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×