Reclamă

Cum se simte Brad Pitt în legătură cu mesajul fiului Pax. Care este reacția actorului la această situație

Mulți s-au întrebat cum se simte Brad Pitt în legătură cu mesajul fiului Pax și care este reacția actorului la această situație. Se pare însă că el nu are „nicio reacție” la titlurile recente despre fiul său. Pax l-ar fi numit un „nemernic de clasă mondială” într-o postare reapărată pe social media.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 noiembrie 2023, 7:33

În ciuda unor informații care susține că Pitt consideră că situația este „deprimantă” și „frustrantă”, o sursă apropiată actorului insistă că nimic nu poate fi mai departe de adevăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se simte Brad Pitt în legătură cu mesajul fiului Pax

„Este doar regretabil că oamenii continuă să încerce să aducă copiii în lucruri de genul acesta”, a spus o sursă pentru PageSix.

„Au fost șapte ani lungi și este regretabil când oamenii ridică în mod inutil probleme atât de departe, în trecut. Nu iau în considerare impactul pe care îl are asupra întregii familii.”

Sursa adaugă că Pitt nu a făcut referire la copiii săi în presă cu privire la divorțul său din 2016 de Angelina Jolie sau la bătălia lor continuă pentru custodie. Se pare că va continua să păstreze tăcerea.

Declarația acestei persoane apropiate de Brad Pitt a venit la câteva ore după ce în presă au apărut informații care susțineau că Pitt a simțit că postarea lui Pax era „deprimantă” și „frustrantă”.

Reclamă

Tânărul Pax, atunci în vârstă de 16 ani, și-a jignit tatăl întro postare de Ziua Tatălui în 2020.

„Nu ai nicio considerație sau empatie față de cei patru copii ai tăi. Cei mai mici tremură de frică când ești în prezența lor”, a scris Pax, potrivit Daily Mail.

„La mulți ani de Ziua Tatălui pentru acest nemernic de clasă mondială!! Dovedești din nou și din nou că ești o persoană teribilă și disprețuitoare”, ar fi scris Pax, potrivit Daily Mail, peste o fotografie cu Pitt acceptându-și Oscarul.

Reclamă

„Poți să spui ție și lumii orice vrei, dar adevărul va ieși la lumină într-o zi”, a adăugat el.

„Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele. Ești incapabil să faci asta”, a continuat tânărul în postarea din 2020.

Pax, acum în vârstă de 19 ani, l-ar fi acuzat pe Pitt, în vârstă de 59 de ani, că a făcut din „viețile celor mai apropiați” lui „un iad constant”.

Care este relația celebrului actor cu cei șase copii ai săi

Relația celebrului actor cu copiii săi a fost pusă sub semnul întrebării încă de la despărțirea sa de Jolie în 2016. Starul are șase copii cu fosta soție, Angelina Jolie. Aceasta din urmă l-a acuzat că i-a abuzat fizic și verbal în timpul unei călătorii cu avionul în 2016.

În documentele din instanță obținute de Page Six în octombrie 2022, Jolie, în vârstă de 48 de ani, a susținut că fostul ei soț „a sufocat unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față”. Ea a mai spus că actorul „a apucat-o de cap și a scuturat-o” în timpul unei călătorii cu avionul.

Pitt și-a menținut nevinovăția în tot acest timp și neagă toate acuzațiile care i se aduc. În plus, FBI l-a investigat pentru presupusul abuz asupra copiilor, dar autoritățile au decis să renunțe la anchetă.

Relația starului din „Once Upon a Time in Hollywood” cu copiii săi a fost pusă sub semnul întrebării chiar și săptămâna trecută. Zahara s-a abținut să folosească numele „Pitt” în timpul introducerii ei la un eveniment de la Spelman College. În schimb, ea s-a prezentat drept „Zahara Marley Jolie”.

În 2021, Us Weekly a scris că Maddox, de asemenea, „nu îl folosește numele Pitt ca nume de familie în documente care nu sunt legale. Se pare însă că tânărul îl folosește pe cel al mamei sale, Jolie”.

„Maddox vrea să-și schimbe legal numele de familie în Jolie. Angelina nu este de acord”, a spus o persoană din interior.

Jolie și Pitt au fost căsătoriți legal între 2014 și 2019, după ce au format un cuplu în 2005.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×