Reclamă

Celebrități care adoră tatuajele. Cine sunt vedetele care și-a făcut desene permanente pe corp

Există câteva celebrități care adoră tatuajele. Am selectat unele dintre cele mai cunoscute femei de la Hollywood care au ales să-și facă un desen permanent pe corp. Ele sunt divele care nu se feresc să-și ascundă trupul și care abia așteaptă să-și afișeze colecția de tatuaje.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 iulie 2023, 6:07

Unele celebrități și-au făcut tatuaje pentru a onora un rol, în timp ce altele au ales să aducă un omagiu celor dragi sau să păstreze o amintire cu ajutorul unui tatuaj. Aceste femei sunt tot timpul în atenția fanilor, iar aceștia abia așteaptă să descopere înțelesul din spatele desenelor permanente pe care divele le-au ales.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrități care adoră tatuajele

Unele celebrități aleg să-și tatueze corpul doar din simț estetic, în timp ce altele folosesc desenele permanente pentru a transmite un mesaj. Indiferent de motivul pentru care au ales să se tatueze, aceste femei și-au asumat întotdeauna deciziile luat și nu au ezitat să-și afișeze desenele permanente. Dacă ești pasionată de tatuajele vedetelor, află și ce desen permanent ți se potrivește, în funcție de zodie.

Zoe Kravitz

Zoe Kravitz este mândra posesoare a peste 50 de tatuaje. Cele mai multe desene permanente ale actriței se află pe brațele acesteia, dar și pe spate și în zonele mai puțin vizibile publicului. Zoe adoră tatuajele mici și discrete, care spun o poveste. Atunci când are ocazia, Zoe nu evită să-și afișeze tatuajele.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
Zoë Kravitz într-o rochie neagră, elegantă, la premiera filmului The Batman din Londra
Zoë Kravitz și-a expus colecția de tatuaje la premiera filmului The Batman din Londra / Profimedia Images

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și-a făcut un tatuaj după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck. Vedeta a ales un desen permanent care să reprezinte dragostea dintre ea și actorul internațional. Tatuajul divei a fost postat chiar de aceasta pe rețelele de socializare.

Reclamă
Jennifer Lopez și-a pozat tatuajul pe care l-a făcut de Ziua Îndrăgostițior pentru Ben Affleck
Un set de fotografii distribuit de Lopez o prezintă pe actrița Shotgun Wedding arătându-și noul tatuaj / Profimedia Images

Vedeta a mai fost văzută cu tatuaje, însă acestea erau permanente, făcute special pentru rolurile pe care le-a avut de interpretat. Totuși, tatuajul pe care i l-a dedicat soțului său este unul permanent.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson are mai multe tatuaje pe trup, însă cel care atrage cel mai des atenția este cel de pe spate.

Scarlett Johansson, într-un costum alb, cu spatele gol, zâmbind la camere
Relația lui Jost și Johansson a devenit publică în decembrie 2017 / Profimedia Images

Tatuajul impresionant a fost realizat în anul 2017, iar de atunci actrița îl poartă cu mare mândrie. Scarlett a ales să-și facă pe spate trandafiri, iar mulți consideră că ar fi un tribut adus fiicei sale, Rose. Scarlett maia re și alte tatuaje, de dimensiuni mai mic. Actrița a vorbit rar despre semnificația acestora.

Rihanna

La fel ca multe alte vedete, Rianna are o mulțime de tatuaje pe trup. Diva este adepta tatuajelor mici și discrete, însă are și desene permanente de mari dimensiuni.

Rihanna, dezbrăcată în partea de sus, cu mâinile pe bust, în timp ce își arată tatuajul
Cântăreața din Barbados și-a făcut tatuajul cu Isis, care simbolizează maternitatea veșnică, pentru a-și onora regretata bunica / Profimedia Images

Un tatuaj de o dimensiune impresionantă este cel al Zeiței Isis. Rihanna și-a făcut acest tatuaj sub piept și a spus că este un omagiu pe care i l-a adus bunicii sale.

Paris Jackson

Fiica lui Michael Jackson are o colecție impresionantă de tatuaje. Artista și-a împodobit trupul cu o mulțime de desene permanete.

Paris Jackson în costum de baie
Paris Jackson este imaginea celei mai recente campanii a lui Kim Kardashian / Profimedia Images

Paris, spre deosebire de alte celebrități, este adepta tatuajelor colorate. Publicațiile internaționale susțin că Paris are 80 de tatuaje permanente pe trup. Multe dintre tatuajele sale sunt un tribut pentru tatăl ei, Michael Jackson.

Selena Gomez

Selena Gomez are un tatuaj impresionant pe spate. Aceasta a ales să-și facă un trandafir. Tatuajul divei se potrivește perfect cu cel al prietenei sale, Cara Delevingne.

Fotografie cu spatele Selenei Gomez care își lasă la vedere tatuajul cu trandafir
Gomez a vorbit într-un interviu mai vechi despre povestea tatuajului său / Profimedia Images

Mulți au susținut că cele două prietene au ales să-și facă tatuaje asemănătoare. În afară de trandafirul impresionant, Gomez mai are și alte desene permanente, dar de dimensiuni mult mai mici.

Rita Ora

Rita Ora are și ea o colecție impresionantă de tatuaje. Cele mai multe a ales să le facă pe spate, însă diva deține desene permanente și pe picioare și brațe. Rita poartă deseori rochii care să-i permită să-și lase la vedere colecția impresionantă de tatuaje.

Rita Ora pozând pe covorul roșu la MTV EMAs 2022
Rita Ora a ales să-și lase la vedere tatuajele / Profimedia Images

Adele

Adele este foarte discretă, mai ales când vine vorba de viața sa personală. Cântăreața dezvăluie fanilor foarte puține detalii despre deciziile sale din viață.

Imagine de aproape cu tatajul cu pasăre care se află pe spatele lui Adele
Adele și-a expus pentru prima dată tatajul de pe spate / Profimedia Images

Diva a lăsat la vedere un tatuaj cu o pasăre, pe care îl are pe spate. Fanii au rămas surprinși să vadă că artista are un tatuaj pe trup. Semnificația tatuajului nu a fost făcută cunoscută de artistă.

Lady Gaga

Lady Gaga are o colecție impresionantă de 24 de tatuaje. Diva are desene permanente de dimensiuni mici, dar și desene permanente care atrag imediat atenția asupra lor. Gaga a vorbit de-a lungul timpului despre semnificația unora dintre tatuajele sale.

Lady Gaga într-o rochie mulată neagră în timp ce își lasă la vedere tatuajele de pe umăr
Lady Gaga și-a lăsat la vedetr tatuajele / Profimedia Images

Angelina Jolie

Angelina Jolie are peste 16 tatuaje. Vedeta a ales să-și facă desene permanente care au o semnificație aparte pentru ea.

Angelina Jolie, ]ntr-o rochie decupată la spate, cu tatuajele la vedere
Principiile de viață ale Angelinei Jolie se regăsesc și în tatuajele de pe corp / Getty Images

Actrița consideră că tatuajele sunt un fel de exprimare al artiștilor și se bucură cu colecția sa impresionantă. Publicațiile internaționale susțin că Angelina și-a șters sau acoperit anumite tatuaje din trecut. Diva povestea într-un interviu că unul dintre tatuaje și l-a făcut la vârsta de 20 de ani. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×