Reclamă

Vedete care au purtat costume de baie negre. Cum să-ți pui silueta în valoare alegând această culoare

Sezonul cald se apropie și ne dorim să obținem bronzul perfect. Acesta este cazul și celebrităților de la Hollywood, care fac senzație pe plajele de vis cu aparițiile pe care le au. Am selectat pentru tine cateva vedete care au purtat costume de baie negre. Iată o listă de modele din care poți să te inspiri.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 iulie 2023, 6:22

Atunci când mergi la plajă îți dorești să-ți expui silueta în costume de baie care să te avantajeze. Vedetele de la Hollywood știu cel mai bine cum să aleagă un model care să fie pe placul lor, dar care să le flateze silueta de invidiat. De cele mai multe ori, divele optează pentru costume de baie negre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care au purtat costume de baie negre

Costumele de baie negre au devenit tot mai populare printre celebritățile de la Hollywood. Acestea pot ascunde anumite imperfecțiuni, dar în același timp pot atrage atenția anumitor zone. Se spune că negrul subțiază silueta, însă acest lucru nu se aplică întotdeauna la costumele de baie.

Dacă optezi pentru un costum de baie din două piese, atunci acesta s-ar putea să nu ascundă mereu imperfecțiunile, mai ales dacă costumul de baie este unul minuscul. Deși multe femei evită costumele de baie negre, acestea pot fi extrem de elegante în anumite contexte.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez pozează rareori în costume de baie, însă nu se sfiește să-și expună formele. Vedeta latino impresionează cu fizicul său, însă uneori este prinsă pe picior greșit.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-un costum de baie negru în timp ce se află în vacanță
Jennifer Lopez se pozează rareori în costum de baie / Profimedia Images

Ca orice altă femeie, Jennifer are și ea anumite imperfecțiuni. Totuși, cântăreața este mult mai preocupată de felul în care se simte la plajă și mai puțin de felul în care arată.

Reclamă

Kim Kardashian

Kim Kardashian este o împătimită a costumelor de baie atipice. Vedeta este văzută deseori în modele ieșite din comun.

Kim Kardashian în timp ce pozează într-un costum de baie negru
Kim Kardashian pozează deseori în costume de baie / Profimedia Images

De altfel, Kim deține propria linie de costume de baie, așa că diva trebuie să fie în permanență creativă pentru a găsi idei de modele noi. Kim pozează deseori la plajă, iar de multe ori optează pentru costumele de baie negre, scrie PageSix.

Ashley Graham

Ashley Graham este unul dintre modelele plus-size care militează pentru acceptarea imperfecțiunilor. Deși nu are formele perfecte, Ashley nu se sfiește să pozeze în costume de baie negre.

Ashley Graham în timp ce se plimbă pe plajă într-un costum de baie negru
Ashley Graham nu are formele perfecte, dar adoră să pozeze în costum de baie / Profimedia Images

Costumele de baie dintr-o singură piesă pot masca imperfecțiunile. Mai mult, negrul va subția silueta și îți va aduce doar avantaje, scrie Hello.

Miley Cyrus

Miley Cyrus adoră să-și petreacă timpul liber la piscină. Diva este adepta costumelor de baie negre, însă alege deseori costumele din două piese.

Miley Cyrus, la marginea piscinei, într-un resort din Cabo

Aceasta preferă costumele de baie minuscule. Silueta ei este fără cusur, iar Miley nu simte nevoia să-și ascundă imperfecțiunile. Artista adoră să-și lase la vedere colecția impresionantă de tatuaje și fizicul tonifiat.

Addison Rae

Addison a fost pozată de-a lungul timpului în costume de baie, iar de cele mai multe ori acestea au fost negre. Addison Rae are un bust generos, însă alege costume de baie care să-i ofere susținere.

Addison rae a purtat un costum de baie negru
Adidson Rae e în vacanță la Lacul Como / Profimedia Images

Formele sale sunt voluptoase, iar diva optează pentru costume de baie care să-i pună silueta în valoare.

Chantel Jeffries

Chantel Jeffries este pozată deseori la plajă. De cele mai multe ori își petrece timpu liber pe plajele din Miami. Diva are o colecție impresionantă de costume de baie.

Chantel Jeffries într-un costum de baie negru din două piese
Chantel Jeffries a obținut bronzul perfect pe plajele din Miami / Profimedia Images

Trupul său este lucrat cu multă grijă la sală. Chantel este foarte atentă la alimentele pe care le consumă și la activitatea fizică. Costumele de baie negre îi avantajează silueta și îi sct și mai frumos în evidență bronzul perfect.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×