Reclamă

Andrea Pirlo și Valentina Baldini au mers în vacanță în Formentera. Cei doi au fost surprinși la bordul unei ambarcațiuni

Andrea Pirlo și Valentina Baldini au mers în vacanță în Formentera. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși la bordul unei ambarcațiuni de lux. Fostul fotbalist s-a relaxat în compania iubitei și a celor doi copii, Niccolo Pirlo și Angela Pirlo. Copiii fotbalistului sunt din fosta căsnicie a acestuia cu Deborah Roversi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 iunie 2023, 12:11

Andrea Pirlo a făcut senzație la bustul gol. Paparazzi l-au surprins alături de întreaga familie. Deși s-a retras din fotbal, acesta are în continuare grijă de fizicul său. Andrea a ocupat postul de mijlocaș și a fost recunoscut în lumea fotbalului. Acesta a câștigat campionatul mondial din 2006 cu Italia, după ce a învins Franța în finală cu scorul impresionat de 5-3 la penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Pirlo și Valentina Baldini au mers în vacanță în Formentera

Andra Prilo se bucură de timpu liber în compania femeii pe care o iubește. Fotbalistul și-a admirat partenera din toate unghiurile. Valentina a purtat un costum de baie minuscul și s-a distrat alături de partenerul ei și de copiii acestuia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Andrea Pirlo și Valentina Baldini s-au distrat în vacanța din Spania
Andrea Pirlo și Valentina Baldini au fost surprinși în ipostaze tandre / Profimedia Images

Baldini s-a relaxat înotând, iar mai apoi s-a retras la bordul ambarcațiunii de lux pentru a obține bronzul perfect. Partenerul ei s-a ocupat de copii și a fost tot timpul cu ochii pe aceștia. Alături de Andrea și Valentina s-au aflat și câțiva prieteni ai acestora.

Reclamă

Prietenii celor doi au venit la rândul lor cu copiii. Vacanța a fost una de familie și a avut drept scop câteva momente de relaxare. Locația a fost aleasă cu mare atenție.

Fostul jucător de fotbal și-a dorit discreție pentru el și familia sa. Un alt fotbalist care se bucură de timpul liber cu familia este Cristiano Ronaldo. Ronaldo este în vacanță cu Georgina Rodriguez.

Acesta este foarte grijuliu când vine vorba de aparițiile sale în public. În fapt, Andrea apare tot mai rar la evenimentele publice. Acesta nu dorește să-și expună viața personală în fața oamenilor din întreaga lume. Chiar și relația sa cu Valentina a ținut-o ascunsă o vreme, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă

Valentina se bucură acum de povestea ei de dragoste. Blondina a fost atentă și tandră cu partenerul său. Deși sunt împreună încă din 2013, cei doi par la fel de îndrăgostiți ca la începutul relației.

Cum s-au cunoscut Andrea Pirlo și Valentina Baldini

Valentina este o femeie superbă și se bucură de toată iubirea și admirația venită din partea partenerului său de viață. Iubita fotbalistului este foarte discretă cu viața sa, la fel cum alege să fie și partenerul său. Baldini s-a născut în Italia și și-a petrecut cea mai mare parte a vieții acolo.

Nu se cunosc date despre părinții săi. Valentina a ales mereu să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Totuși, povestea ei cu fotbalistul nu a putut fi ascunsă pentru mult timp. Valentina și Andrea s-au întâlnit la un club de golf, scrie presa internațională.

Cei doi s-ar fi cunoscut chiar în timpul unui meci de golf. Conform publicațiilor internaționale, Andrea și Valentina ar fi început să se întâlnească în secret în anul 2013, însă fotbalistul avea la acel moment o familie și era căsătorit cu Deborah Roversi.

Relația sa cu Valentina ar fi putut fi o amenințare pentru familia sa. Astfel, Andrea a fost nevoit să ia o decizie, iar la scurt timp a anunțat că divorțează de soția cu care avea o relație de peste 13 ani. Valentina a fost mult timp criticată pentru faptul că ar fi intervenit în mariajul fotbalistului. Andrea nu este singurul care a avut o relație anterior.

Valentina a fost și ea căsătorită cu Richard Grande Stevens, dar a decis să încheie relația pentru a fi cu fotbalistul Andrea Pirlo. Valentina și Andrea au doi băieți împreună, Leonardo și Tommaso Pirlo. Gemenii au fost născuți pe data de 7 iulie 2017, scrie presa internațională. În vacanța din Spania au fost doar copii lui Pirlo din fosta sa căsnicie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×