Reclamă

Joy Corrigan s-a pozat într-un costum de baie roz. Modelul a fost la un pas de un accident vestimentar

Joy Corrigan s-a pozat într-un costum de baie roz. Modelul internațional s-a distrat alături de un grup de prietene. Vedetele au ales să iasă la plajă în Miami. Acestea a fost pozate de paparazzi din toate unghiurile.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 iunie 2023, 6:04

Joy Corrigan se bucură de timpul liber alături de un grup de prietene Aceasta nu ține cont de gurile rele și alege unele dintre cele mai îndrăznețe costume de baie. Deși a fost criticată în trecut din cauza acestui lucru, Joy nu pare să fie afectată de ceea ce scrie presa despre ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joy Corrigan s-a pozat într-un costum de baie roz

Modelul în vârstă de 28 de ani nu a lăsat foarte mult loc imaginației. Aceasta și-a făcut apariția pe plajele din Miami într-un costum minuscul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joy Corrigan într-un costum de baie roz în timp ce iese din apă
Joy Corrigan a optat pentru un costum de baie din două piese / Profimedia Images

Costumul roz i-a lăsat la vedere trupul lucrat la sală. Modelul preferă costumele de baie din două piese și rareori apare în public în piese vestimentare care i-ar putea dezavantaja silueta. Joy știe foarte bine cum să-și pună în evidență trupul de invidiat.

Reclamă

De data aceasta a ales un costum de baie cu un imprimeu floral. Modelul simplu al costumului i-a complimentat frumos silueta zveltă. Blondina a fost pozată în timp ce se relaxa pe plajă, iar ulterior a mers să se bălăcească alături de un grup de prietene.

Joy este foarte atentă când vine vorba de timpul său liber. Aceasta preferă să-l petreacă în preajma oamenilor cu adevărat importanți pentru ea.

Modelul internațional a mai fost pozat alături de prietenele sale. Aceasta a surprins atunci într-o rochie mov, cu o crăpătură adâncă.

Reclamă

Blondina s-a lăsat pozată într-o adevărată ședință foto. De altfel, Joy se simte întotdeauna în largul său atunci când se află în fața camerelor de fotografiat. Cariera de model a ajutat-o să fie dezinvoltă și să nu aibă inhibiții în fața celor din jurul său.

Joy Corrigan are o relație cu Ted Dhanik

Deși a mers la plajă alături de prietenele sale, Joy este văzută deseori și în preajma partenerului său. Modelul de 28 de ani a petrecut câteva clipe tandre alături de Ted într-o vacanță romantică. Blondina a fost pozată alături de partenerul său din toate unghiurile.

De altfel, cei doi au fost prezenți la Festivalul de muzică Coachella. Joy și Ted se întâlnesc deja de ceva vreme. Directorul de tehnologie este mai în vârstă ca partenera sa. Ted are în prezent 46 de ani. Cei doi îndrăgostiți se bucură de vacanțe de vis.

De cele mai multe ori sunt pozați împreună în localuri de lux. Dhanik are o reputație extraordinară în afara Sillicon Valley, însă acesta mai are de lucrat la viața personală. În trecut a fost aspru criticat pentru escapadele sale romantice.

Acesta a avut o relație cu Tara Reid în 2017, iar ulterior s-a întâlnit cu Marina Mazepa. Joy nu pare deranjată de trecutul amoros al iubitului său. Modelul pare să aibă încredere deplină în acesta. Blondina are o carieră de succes și trăiește viața pe care și-o dorește.

Vedeta a început să facă modelling de la vârsta de 14 ani. Acesta este și motivul pentru care este atât de relaxată în fața camerelor. Anii de experiență au ajutat-o să pozeze sexy și plină de încredere. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×