Reclamă

Joy Corrigan a participat la Coachella. Modelul s-a pozat într-un costum de baie roz

Joy Corrigan a participat la Coachella. Vedeta internațională s-a pozat într-o ținută roz. Festivalul Coachella a început pe data de 14 aprilie și se va încheia pe 23 aprilie 2023. Joy a fost desprinsă dintr-un pictorial cu Barbie. Blondina a impresionat publicul cu ținuta sa îndrăzneață.

Publicat: 23 aprilie 2023, 6:52

Joy Corrigan nu ține cont de părerile celor din jur. Vedeta a ales un costum de baie roz dintr-o singură piesă. Aceasta s-a pozat plină de încredere, iar mai apoi a postat imaginile pe conturile sale de social media. Joy și-a anunțat prezența la Coachella într-un mare fel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joy Corrigan a participat la Coachella

De la festivalul Coachella nu putea să lipsească modelul Joy Corrigan. Blondina a avut o apariție impresionantă într-o ținută dintr-o singură piesă. Joy a ales un costum de baie care să-i pună în evidență trăsăturile de invidiat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joy Corrigan într-un costum de baie roz pe role
Joy Corrigan a ales o ținută îndrăzneață pentru Coachella / Profimedia Images

Vedeta și-a etalat fizicul în timp ce realiza mai multe fotografii pe care le-a postat în mediul online. Modelul de 28 de ani a fost desprinsă din filmele cu personaju Barbie. Joy s-a bucurat de fiecare moment, iar ulterior s-a întâlnit cu prietenii săi la festivalul de muzică.

Reclamă

Mai multe vedete internaționale au participat și anul acesta la Coachella. Printre acestea s-a numărat și Chantel Jeffries. Vedeta care este văzută deseori la plajă, dar a ales de această dată să se distreze alături de prieteni.

Pe scena de la festival vor urca o mulțime de nume cunoscute printre care: Blackpink, Calvin Harris, Jai Paul, Frank Ocean și mulți alții. Cel mai cunoscut artist care va urca pe scenă este Bad Bunny, scrie publicația Daily Mail.

Anul trecut acesta a câștigat 435.38 de milioane de dolari în urma turneului său. Joy pare că nu ratează nicio ocazie pentru a se distra și pentru a-și petrece timpul liber în compania prietenilor.

Reclamă

Cum a devenit Joy Corrigan cunoscută

La 28 de ani, Joy se bucură de o carieră de succes în lumea modelingului. Vedea activează deja de mulți ani în industria de fashion și cea de modeling. De altfel, aceasta face parte din grupul modelelor de elită de la Victoria’s Secret.

Joy a urcat pentru prima data pe un podium la vârsta adolescenței. La 14 ani defila deja pentru branduri de lux. Aceasta a colaborat cu unele dintre cele mai cunoscute case de modă din lume, iar ulterior a apărut pe copertele revistelor de modă.

Pe lângă cariera sa de model, Joy s-a implicat și în lumea filmului. Blondina a apărut în mai multe producții de succes de-a lungul carierei sale.

Pentru că Joy și-a pus mereu cariera pe primul loc, aceasta nu s-a limitat la o singură activitate. Diva este co-fondatoarea unei companii de haine.

Viața personală a ales s-o pună pe locul doi. La fel ca multe alte vedete de vârsta sa, Joy a preferat să se așeze pe carieră și să nu acorde foarte multă atenție întâlnirilor. În prezent nu există niciun bărbat în viața sa, iar Joy nu pare dornică să aibă o relație de iubire. Aceasta preferă să evolueze cât mai mult în carieră.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×