Reclamă

Milla Jovovich a luat cina cu fiica sa, Dashiel Edan. Cele două au fost surprinse pe străzile din Los Angeles

Milla Jovovich a luat cina cu fiica sa, Dashiel Edan. Cele doua au fost surprinse într-un moment emoționant pe străzile din Los Angeles. Paparazzi le-au pozat în timp ce e îmbrățișau pe stradă. Micuța Dashiel și-a ținut tot timpul mama de mână.

Publicat: 9 februarie 2023, 11:33

Dashiel Edan are deja șapte ani. Tânăra domnișoară a moștenit frumusețea mamei sale. Cele două au ales să poarte ținute casual ș să cineze împreună la un restaurant de lux din Los Angeles. Dashiel Edan Anderson este fiica actriței Milla Jovovich și a soțului său, Paul Anderson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milla Jovovich a luat cina cu fiica sa, Dashiel Edan

Milla Jovovich pare că a găsit secretul tinereții. Diva arat impecabil la 47 de ani și se bucură din plin de această etapă minunată. Rolul de mamă o împlinește, iar acest lucru se poate observa de fiecare dată când apare în public cu unul dintre copiii săi.

Vezi mai multe imaigni în Galeria Foto!

Dashiel Edan alături de mama sa, Milla Jovovich, pe străzile din Los Angeles
Dashiel Edan are deja șapte ani / Profimedia Images

Deși încearcă să-i țină feriți de lumina reflectoarelor, Milla nu ratează nicio ocazie pentru a se bucura de momentele mici alături de copiii săi.

Reclamă

De data aceasta a fost surprinsă doar în compania micuței Dashiel Edan. Fetița de șapte ani și-a ținut mama de mână și a acompaniat-o la restaurantul unde urma să ia cina. Milla Jovovich a optat pentru o ținută casual. Diva a renunțat inclusiv la machiaj pentru această întâlnire. Milla a mai fost văzută în compania fiicei sale în urmă cu o lună, relatează publicația Daily Mail.

Relația mamă-fiică este una foarte puternică. Dashie a fost încântată să-și poată petrece timpul cu mama sa. Fetița a purtat o fustă și un tricou gri la care a asortat și o pereche de colanți. Milla a fost foarte atentă ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic și să se simtă tot timpul în siguranță.

O altă vedetă care este văzută deseori în compania fiicelor sale este Angelina Jolie. Angelina Jolie și fiicele sale ies deseori împreună la cumpărături. Chiar dacă fiica Millei este încă micuță, tânăra domnișoară înțelege foarte bine responsabilitățile mamei sale.

Reclamă

Câți copii are Milla Jovovich

Milla Jovovich este una dintre cele mai cunoscute femei din lumea modelingului. La 47 de ani aceasta continuă să arate impecabil. Deși a avut mai multe relații de-a lungul timpului, Milla pare că și-a găsit iubirea alături de Paul Anderson.

Milla și Paul W.S Anderson s-au căsătorit încă din anul 20027. Cuplul are împreună trei copii. Micuța Dashiel de șapte ani Ever de 15 ani și Osian Lark Eliilot care are doar trei anișori.

Vedeta internațională și-a întâlnit soțul în anul 2002 pe platourile de filmare ale Resident Evil, film care a fost scris și regizat chiar de Andersen. Milla a fost căsătorită anterior cu regizorul Luc Besson.

Cei doi au avut o căsnicie frumoasă din 1997 până în 1999. Sursele internaționale spun că Ever îi calcă deja pe urmele mamei sale.

Aceasta a va juca pe Wendy Darling în adaptarea unui live-action după animația Peter Pan. Ever este obișnuită deja cu lumina reflectoarelor. Adolescenta își dorește o carieră de succes în industria filmului și nu numai. Mulți se așteaptă să devină un model la fel de cunoscut ca mama sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×