Reclamă

Riley Keough a publicat ultima ei fotografie cu Lisa Marie Presley. Cum a petrecut în compania mamei sale

Riley Keough a publicat ultima ei fotografie cu Lisa Marie Presley. Fiica Priscillei Presley și a lui Elvis a murit pe data de 12 ianuarie 2023. Ea a suferit un stop cardiac și a primit ajutorul medicilor, dar din păcate nu a fost suficient. Durerea pentru familie a fost imensă.

Publicat: 26 ianuarie 2023, 7:06

Poza le arată pe cele două stând împreună la un restaurant. Ele au zâmbit ușor în fața camerei în timp ce se distrau de minune împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Riley Keough a publicat ultima ei fotografie cu Lisa Marie Presley

Pentru ieșirea împreună, Keough a purtat un crop top și o fustă asortată. Presley a ales o bluză neagră și o jachetă neagră decorată cu nasturi aurii și o broșă mare.

„Mă simt binecuvântată să am o fotografie de la ultima întâlnire când am văzut-o pe frumoasa mea mama. Recunoscătoare @georgieflores a făcut asta. ❤️”, a subtitrat Keough, în vârstă de 33 de ani, fotografia de pe Instagram.

Recent, starul „Daisy Jones & The Six” a rupt tăcerea în legătură cu moartea mamei sale, în timp ce a împărtășit o fotografie cu ele două.

În weekend, Keough i-a cerut soțului ei, Ben Smith-Petersen, să citească o scrisoare emoționantă pe care a pregătit-o pentru serviciul public al mamei sale.

Reclamă

La eveniment au participat o mulțime de oameni cunoscuți, prieteni cu Lisa Marie.

„Îți mulțumesc că mi-ai dat putere, inima, empatia, curajul, simțul umorului, manierele, temperamentul, sălbăticia, tenacitatea. Sunt un produs al inimii tale, surorile mele sunt un produs al inimii tale, fratele meu este un produs al inimii tale”, a spus Smith-Petersen, referindu-se la fiul iubit al lui Presley, Benjamin Keough.

Reclamă

Riley Keough a născut în secret

Ea a mai scris că „sper să pot să-mi iubesc fiica așa cum m-ai iubit tu”, confirmând că a devenit și ea mamă. PageSix a confirmat ulterior că ea și Smith-Petersen, care s-au căsătorit în 2015, au devenit în secret părinți de fetiță. Cu toate acestea, nu este clar când s-a născut micuța.

„Îmi amintesc cum m-am simțit iubită de cea mai iubitoare mamă pe care am cunoscut-o vreodată”, a continuat mesajul din scrisoare. „Cât de sigură m-am simțit să fiu în brațele tale: îmi amintesc acest sentiment în copilărie și mi-l amintesc și de acum două săptămâni pe canapeaua ta”.

Continuarea mesajului a fost: „Îmi amintesc că îmi făceai baie când eram copil, conduceai mașina cu mine în scaun, ascultând-o pe Aretha Franklin. Mă duceai la înghețată după școală în Florida”, și-a amintit ea. Îmi amintesc că îmi cântai mie și fratele meu cântece de leagăn noaptea și cum stai cu noi până adormim.”

Lisa Marie Presley a murit pe 12 ianuarie în urma unui stop cardiac. Ea avea 54 de ani. Cântăreața a fost înmormântată duminică la Graceland, alături de fiul ei, care s-a sinucis în 2020. Benjamin avea 27 de ani.

Pe lângă Riley, Lisa Marie mai are două fiice gemene, Finley și Harper Lockwood, în vârstă de 14 ani. Din păcate, fiul Benjamin Keough s-a sinucis în iulie 2020, la doar 27 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×