Reclamă

Riley Keough a publicat ultima ei fotografie cu Lisa Marie Presley. Cum a petrecut în compania mamei sale

Riley Keough a publicat ultima ei fotografie cu Lisa Marie Presley. Fiica Priscillei Presley și a lui Elvis a murit pe data de 12 ianuarie 2023. Ea a suferit un stop cardiac și a primit ajutorul medicilor, dar din păcate nu a fost suficient. Durerea pentru familie a fost imensă.

Publicat: 26 ianuarie 2023, 7:06

Poza le arată pe cele două stând împreună la un restaurant. Ele au zâmbit ușor în fața camerei în timp ce se distrau de minune împreună.

Riley Keough a publicat ultima ei fotografie cu Lisa Marie Presley

Pentru ieșirea împreună, Keough a purtat un crop top și o fustă asortată. Presley a ales o bluză neagră și o jachetă neagră decorată cu nasturi aurii și o broșă mare.

„Mă simt binecuvântată să am o fotografie de la ultima întâlnire când am văzut-o pe frumoasa mea mama. Recunoscătoare @georgieflores a făcut asta. ❤️”, a subtitrat Keough, în vârstă de 33 de ani, fotografia de pe Instagram.

Recent, starul „Daisy Jones & The Six” a rupt tăcerea în legătură cu moartea mamei sale, în timp ce a împărtășit o fotografie cu ele două.

În weekend, Keough i-a cerut soțului ei, Ben Smith-Petersen, să citească o scrisoare emoționantă pe care a pregătit-o pentru serviciul public al mamei sale.

Reclamă

La eveniment au participat o mulțime de oameni cunoscuți, prieteni cu Lisa Marie.

„Îți mulțumesc că mi-ai dat putere, inima, empatia, curajul, simțul umorului, manierele, temperamentul, sălbăticia, tenacitatea. Sunt un produs al inimii tale, surorile mele sunt un produs al inimii tale, fratele meu este un produs al inimii tale”, a spus Smith-Petersen, referindu-se la fiul iubit al lui Presley, Benjamin Keough.

Reclamă

Riley Keough a născut în secret

Ea a mai scris că „sper să pot să-mi iubesc fiica așa cum m-ai iubit tu”, confirmând că a devenit și ea mamă. PageSix a confirmat ulterior că ea și Smith-Petersen, care s-au căsătorit în 2015, au devenit în secret părinți de fetiță. Cu toate acestea, nu este clar când s-a născut micuța.

„Îmi amintesc cum m-am simțit iubită de cea mai iubitoare mamă pe care am cunoscut-o vreodată”, a continuat mesajul din scrisoare. „Cât de sigură m-am simțit să fiu în brațele tale: îmi amintesc acest sentiment în copilărie și mi-l amintesc și de acum două săptămâni pe canapeaua ta”.

Continuarea mesajului a fost: „Îmi amintesc că îmi făceai baie când eram copil, conduceai mașina cu mine în scaun, ascultând-o pe Aretha Franklin. Mă duceai la înghețată după școală în Florida”, și-a amintit ea. Îmi amintesc că îmi cântai mie și fratele meu cântece de leagăn noaptea și cum stai cu noi până adormim.”

Lisa Marie Presley a murit pe 12 ianuarie în urma unui stop cardiac. Ea avea 54 de ani. Cântăreața a fost înmormântată duminică la Graceland, alături de fiul ei, care s-a sinucis în 2020. Benjamin avea 27 de ani.

Pe lângă Riley, Lisa Marie mai are două fiice gemene, Finley și Harper Lockwood, în vârstă de 14 ani. Din păcate, fiul Benjamin Keough s-a sinucis în iulie 2020, la doar 27 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×