Reclamă

Priscilla Presley le mulțumește oamenilor care i-au fost alături. Ce a spus după memorialul Lisei Marie: „A fost o perioadă dificilă”

Priscilla Presley le mulțumește oamenilor care i-au fost alături: „A fost o perioadă dificilă. Doar să știi că dragostea ta este acolo face diferența”, le-a spus Priscilla Presley urmăritorilor săi de pe Twitter.

Publicat: 25 ianuarie 2023, 7:44

Priscilla Presley simte toată dragostea pe care a primit-o din partea fanilor după moartea fiicei ei, Lisa Marie Presley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actrița și femeia de afaceri în vârstă de 77 de ani a publicat un mesaj pe Twitter în care își arată aprecierea pentru tot sprijinul primit de la cei care s-au întristat după pierderea Lisei Marie, care a murit pe 12 ianuarie după ce a fost transportată de urgență la un spital din Los Angeles.

Priscilla Presley le mulțumește oamenilor care i-au fost alături

„Vă mulțumesc tuturor pentru condoleanțe, m-ați atins cu vorbele voastre”, a scris Priscilla despre copilul pe care l-a avut din relația cu Elvis Presley. „A fost o perioadă foarte dificilă, dar doar să știi că iubirea ta este acolo, face diferența”.

Mesajul ei a venit la o zi după memorialul public al Lisei Marie de la Graceland, moșia familiei din Memphis, Tennessee.

„Am crezut că serviciul pentru Lisa Marie a fost atât de semnificativ, emoționant și special”, a răspuns compozitorul creștin Gretchen Keskeys. „Mă rog să aducă mângâiere. Pur și simplu nu ar fi putut fi mai potrivit sau mai frumos. Lisa Marie a fost cu adevărat iubită și admirată. Ai crescut o femeie și o mamă uimitoare. Dumnezeu să fie cu toți.”

Reclamă

„Treci prin cel mai rău lucru cu care s-ar putea confrunta o mamă vreodată”, a scris actrița Tonja Walker. „Vă trimit iubirea lui Dumnezeu, vindecare și rugăciuni”.

La memorialul Lisei Marie, Priscilla a rostit un elogiu emoționant, începând cu ceva ce a spus că nepoata ei a scris pentru fanii care s-au aliniat în afara Graceland.

„Nu am idee cum să-mi spun mama în cuvinte. Adevărul este că sunt prea multe. Lisa Marie Presley a fost o icoană, un model, un super-erou pentru mulți oameni din întreaga lume, dar mama a fost icoana mea, a mea model de urmat, supereroul meu – în mai multe moduri”, a spus Priscilla. „Nici acum nu pot să înțeleg tot ce este de înțeles sau de știut despre ea, dar așa cum a spus ea întotdeauna, voi face tot ce pot”.

Reclamă

Priscilla Presley a elogiat-o pe fiica Lisa Marie Presley la serviciul memorial: „Inima noastră este frântă”.

Cum a sunat poezia rostită de Priscilla la înmormântarea fiicei sale

Apoi a citit dintr-o poezie intitulată „The Old Soul”, scrisă despre viața Lisei Marie. „În 1968, ea a intrat în lumea noastră, s-a născut obosită, fragilă, dar totuși puternică. Era delicată, dar era plină de viață. Ea a știut întotdeauna că nu va rămâne aici prea mult timp”, a spus Priscilla. „Copilăria trece, cu o privire în ochiul ei verde, apoi și-a crescut o familie a ei. Apoi a venit al doilea copil, lăsând-o cu suspiciune – oare acesta să fie îngerul care mă duce acasă?”

Poezia a continuat: „Timpul, desigur, a zburat. Era timpul pentru o tragedie. Ea știa că era aproape de sfârșit. Vina supraviețuitorului, ar spune unii, dar o inimă frântă a fost cauza morții ei. Acum, este acasă unde i-a fost întotdeauna locul, dar inimii mele îi lipsește iubirea ei”.

„Știa că o iubesc. Mă tem că nu o voi atinge niciodată”, a spus Priscilla, plângând vizibil în timp ce ținea discursul. „Dar sufletul bătrân este mereu cu mine. Ea nu se ridică deasupra. Asta spune totul și vă mulțumim tuturor pentru că sunteți aici. Inima noastră este frântă. Lisa, cu toții te iubim.”

Ce nume celebre a fost la înmormântarea Lisei Marie

La serviciul public au fost prezenți membri ai familiei, inclusiv fiica Lisei Marie, Riley Keough, soțul ei Ben Smith-Petersen, fostul soț Michael Lockwood, fiicele lor gemene în vârstă de 14 ani, Finley și Harper și Diana Jay, iubita fiului al Lisei Marie, Benjamin Keough. Acesta s-a sinucis la vârsta de 27 de ani în 2020. Fratele vitreg al Lisei Marie, Navarone Garcia, a fost și el alături de mama sa.

Axl Rose (de la Guns N’ Roses), Alanis Morissette, Billy Corgan de la (Smashing Pumpkins) și Jason Clark și Tennessee Mass Choir s-au numărat printre muzicienii care au cântat.

Pe lângă Priscilla, au ținut discursuri Smith-Petersen, Sarah Ferguson, Ducesa de York, Jerry Schilling, Joel Weinshanker, pastorul Dwayne Hunt și A.C. Wharton.

Priscilla a confirmat vestea morții Lisei Marie într-o declarație pe 12 ianuarie, la câteva ore după ce a apărut vestea că a fost transportată de urgență la spital: „Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare pe care o are frumoasa mea fiică Lisa Marie. Ne-a părăsit”, a spus ea.

„Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde”, a continuat Priscilla. „Vă mulțumesc pentru dragoste și rugăciuni. În acest moment nu vor mai fi comentarii.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×