Reclamă

înmormântare

Prințul Charles alături de Prințul Philip și Prinții Wiliam și Harry la înmormântarea Prințesei Diana
Știri
// 31 august 2022

Înmormântarea Prințesei Diana. Motivul pentru care William și Harry, pe atunci copii, au fost nevoiți să meargă în urma sicriului

Prințesa Diana a fost una din cele mai admirate femei din întreaga lume. Bunătatea sa a inspirat generații întregi, iar moartea sa a lăsat un mare gol în inimile admiratorilor. Aceasta s-a stins tragic din viață în urma unui accident de mașină. Accidentul a avut loc la Paris în noaptea de 31 august 1997. Înmormântarea Prințesei Diana a avut loc o săptămână mai târziu, pe data de 6 septembrie 1997.
Reclamă
Regina Elisabeta, în doliu, privește în jos
Știri
// 16 aprilie 2021

Funeraliile Prințului Philip: când vor avea loc și cum se vor desfășura

Pregătirile pentru înmormântarea soțului Reginei Elisabeta a II-a sunt în curs. Prințul Philip a decedat vinerea trecută, pe 9 aprilie 2021, la doar două luni distanță de aniversarea împlinirii a 100 de ani. Din cauza pandemiei de COVID-19, acesta va avea parte de o înmormântare „fără funeralii de stat”, așa cum își dorea. Să trecem în revistă câteva detalii despre funeraliile Prințului Philip.
Prințul Harry și Prințesa Eugenie la o competiție sportivă, în timp ce se află în gradenă
Divertisment
// 15 aprilie 2021

Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințesa Eugenie înainte de înmormântarea Prințului Philip

Prințul Harry a discutat doar la telefon cu Prințul William și Prințul Charles după ce a acuzat Familia Regală a Marii Britanii de rasism în interviul pentru Oprah. Acum, acesta a fost nevoit să zboare la Londra pentru prima dată după ce s-a mutat în California. Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințesa Eugenie înainte de înmormântarea Prințului Philip.
×