Reclamă

Matthew Perry a fost înmormântat. Colegii din Friends au fost alături de familia actorului

Matthew Perry a fost înmormântat. Colegii din Friends au fost alături de familia actorului. Starul a murit pe 28 octombrie în casa sa din Los Angeles, la vârsta de 54 de ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 noiembrie 2023, 11:32

Cei dragi lui Matthew Perry s-au adunat cu discreție la înmormântarea actorului. Slujba a avut loc la Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles, lângă studiourile Warner Bros., a declarat o sursă pentru PEOPLE. Persoana care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea spune că au fost prezenți Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matthew Perry a fost înmormântat

Sursa mai spus că înmormântarea a început la ora 15.00. PST și s-a încheiat la 5 p.m. PST.

Perry a murit pe 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani, în casa sa din Los Angeles. Cauza morții nu a fost dezvăluită, dar speculațiile sunt legate de un înec, așa cum a scris TMZ. Surse ale forțelor de ordine au declarat că nu au fost găsite droguri la fața locului și că nu au fost găsite semne de violență pe trupul actorului.

@dailytelegraph

It appears Matthew Perry’s family and friends are preparing to say goodbye as they’re seen in a private gathering at an LA cemetery. Read the full story by clicking the link in our bio. #MatthewPerry #LA #funeral #death #US #celebrity #JenniferAniston #CourteneyCox #LisaKudrow #DavidSchwimmer #MattLeBlanc #Friends #entertainment #breakingnews #losangeles

♬ OCTOBER SKY – ALEX KHASKIN

Biroul de examinare medicală din Los Angeles a confirmat pentru PEOPLE că autopsia a fost finalizată și rezultatele vor fi făcute publice după ce e gata raportul toxicologic. Cu toate acestea, se vor pare că lucrurile se vor „amâna”, deoarece este „în așteptare rezultatul unei investigații suplimentare”.

Reclamă

Familia actorului a lansat o declarație către People a doua zi după moartea sa, spunând: „Suntem zdrobiți de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit. Matthew a adus atât de multă bucurie lumii, atât ca actor, cât și ca prieten. Voi toți ați însemnat atât de mult pentru el și apreciem mesajele de iubire.”

Cea mai mare dorință a actorului a fost îndeplinită

Colegii de distribuție din Friends ai lui Perry au vorbit și ei într-o declarație comună, obținută tot de PEOPLE.

Reclamă

„Suntem cu toții atât de devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât colegi de distribuție. Suntem o familie”, se arată în declarația lor. „Sunt atât de multe de spus, dar acum ne vom lua un moment pentru a ne întrista și a procesa această pierdere.”

„În timp vom spune mai multe, pe măsură ce vom putea”, mai scrie în declarație. „Deocamdată, gândurile și dragostea noastră sunt cu familia lui Matty, prietenii lui și toți cei care l-au iubit din întreaga lume.”

Mesajul a fost semnat de Jennifer Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc și Schwimmer.

Înainte de moartea sa prematură, îndrăgitul star Friends, care s-a luptat zeci de ani cu dependența de alcool și droguri, plănuia să înființeze o fundație pentru a-i sprijini pe cei care suferă de abuz de substanțe. Cei dragi au dus această dorință la îndeplinire, iar recent un site web pentru Fundația Matthew Perry a fost lansat.

„Fundația Matthew Perry este realizarea angajamentului de durată al lui Matthew de a-i ajuta pe alții care se luptă cu boala dependenței”, se arată în declarația de misiune a organizației. „Va onora moștenirea lui. Va fi ghidat de propriile sale cuvinte și experiențe. O să fie condus de pasiunea lui de a face diferența în cât mai multe vieți posibil.”

Site-ul fundației conține și o fotografie alb-negru a lui Perry. Se regăsește de asemenea și un citat inspirator despre dorința lui de a-i ajuta pe ceilalți.

„Când voi muri, nu vreau ca „Friends” să fie primul lucru menționat. Vreau ca să-i ajut pe alții să fie primul lucru menționat. Și o să trăiesc tot restul vieții, demonstrând asta”. Acesta e un citat din apariția sa din noiembrie 2022 la podcastul Q With Tom Power citit. „Dependența este mult prea puternică pentru ca cineva să o învingă singur. Dar împreună o putem învinge.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×