Reclamă

Matthew Perry a fost înmormântat. Colegii din Friends au fost alături de familia actorului

Matthew Perry a fost înmormântat. Colegii din Friends au fost alături de familia actorului. Starul a murit pe 28 octombrie în casa sa din Los Angeles, la vârsta de 54 de ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 noiembrie 2023, 11:32

Cei dragi lui Matthew Perry s-au adunat cu discreție la înmormântarea actorului. Slujba a avut loc la Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles, lângă studiourile Warner Bros., a declarat o sursă pentru PEOPLE. Persoana care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea spune că au fost prezenți Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matthew Perry a fost înmormântat

Sursa mai spus că înmormântarea a început la ora 15.00. PST și s-a încheiat la 5 p.m. PST.

Perry a murit pe 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani, în casa sa din Los Angeles. Cauza morții nu a fost dezvăluită, dar speculațiile sunt legate de un înec, așa cum a scris TMZ. Surse ale forțelor de ordine au declarat că nu au fost găsite droguri la fața locului și că nu au fost găsite semne de violență pe trupul actorului.

@dailytelegraph

It appears Matthew Perry’s family and friends are preparing to say goodbye as they’re seen in a private gathering at an LA cemetery. Read the full story by clicking the link in our bio. #MatthewPerry #LA #funeral #death #US #celebrity #JenniferAniston #CourteneyCox #LisaKudrow #DavidSchwimmer #MattLeBlanc #Friends #entertainment #breakingnews #losangeles

♬ OCTOBER SKY – ALEX KHASKIN

Biroul de examinare medicală din Los Angeles a confirmat pentru PEOPLE că autopsia a fost finalizată și rezultatele vor fi făcute publice după ce e gata raportul toxicologic. Cu toate acestea, se vor pare că lucrurile se vor „amâna”, deoarece este „în așteptare rezultatul unei investigații suplimentare”.

Reclamă

Familia actorului a lansat o declarație către People a doua zi după moartea sa, spunând: „Suntem zdrobiți de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit. Matthew a adus atât de multă bucurie lumii, atât ca actor, cât și ca prieten. Voi toți ați însemnat atât de mult pentru el și apreciem mesajele de iubire.”

Cea mai mare dorință a actorului a fost îndeplinită

Colegii de distribuție din Friends ai lui Perry au vorbit și ei într-o declarație comună, obținută tot de PEOPLE.

Reclamă

„Suntem cu toții atât de devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât colegi de distribuție. Suntem o familie”, se arată în declarația lor. „Sunt atât de multe de spus, dar acum ne vom lua un moment pentru a ne întrista și a procesa această pierdere.”

„În timp vom spune mai multe, pe măsură ce vom putea”, mai scrie în declarație. „Deocamdată, gândurile și dragostea noastră sunt cu familia lui Matty, prietenii lui și toți cei care l-au iubit din întreaga lume.”

Mesajul a fost semnat de Jennifer Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc și Schwimmer.

Înainte de moartea sa prematură, îndrăgitul star Friends, care s-a luptat zeci de ani cu dependența de alcool și droguri, plănuia să înființeze o fundație pentru a-i sprijini pe cei care suferă de abuz de substanțe. Cei dragi au dus această dorință la îndeplinire, iar recent un site web pentru Fundația Matthew Perry a fost lansat.

„Fundația Matthew Perry este realizarea angajamentului de durată al lui Matthew de a-i ajuta pe alții care se luptă cu boala dependenței”, se arată în declarația de misiune a organizației. „Va onora moștenirea lui. Va fi ghidat de propriile sale cuvinte și experiențe. O să fie condus de pasiunea lui de a face diferența în cât mai multe vieți posibil.”

Site-ul fundației conține și o fotografie alb-negru a lui Perry. Se regăsește de asemenea și un citat inspirator despre dorința lui de a-i ajuta pe ceilalți.

„Când voi muri, nu vreau ca „Friends” să fie primul lucru menționat. Vreau ca să-i ajut pe alții să fie primul lucru menționat. Și o să trăiesc tot restul vieții, demonstrând asta”. Acesta e un citat din apariția sa din noiembrie 2022 la podcastul Q With Tom Power citit. „Dependența este mult prea puternică pentru ca cineva să o învingă singur. Dar împreună o putem învinge.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×