Reclamă

Cine va moșteni averea lui Matthew Perry. Actorul din Friends a reușit să strângă o sumă impresionantă de bani

Presa internațională a dezvăluit cine va moșteni averea lui Matthew Perry. Actorul din Friends a reușit să strângă o sumă impresionantă de bani. În urma decesului tragic, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu bucurile actorului. Acesta nu a fost căsătorit și nu a avut urmași.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 noiembrie 2023, 13:30

Actorul din Friends s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Acesta a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj din interiorul casei sale din Los Angeles. Conform publicațiilor de peste hotare, Matthew are o avere estimată la suma de 120 de milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine va moșteni averea lui Matthew Perry

Matthew Perry a avut o viață tumultoasă. Consumul de droguri și de alcool l-au făcut pe actor să nu aibă relații de lungă durată. Acesta nu a fost niciodată căsătorit. În fapt, el a declarat de mai multe ori că se teme de „marele pas”.

Vezi mai multe imaigni în Galeria Foto!

Matthew Perry, pe scenă, într-un costum negru, la un eveniment
Detectivii Departamentului de Poliție din Los Angeles investighează moartea actorului / Getty Images

Matthew a fost logodit cu Molly Hurwitz, însă relația lor s-a încheiat la scurt timp după logodnă. Chandler Bing din Friends nu a avut niciodată o soție, iar copiii au lipsit din viața sa. Deși și-ar fi dorit să fie părinte, Matthew nu a mai ajuns să realizeze acest vis.

Reclamă

În ciuda faptului că nu și-a creat propria familie, actorul a fost extrem de apropiat de mama sa, Suzanne Perry și de tatăl său vitreg, Keith Morrison. De altfel, Matthew a păstrat o relația aprpopiată și cu tatăl său biologic, John Bennett Perry.

La momentul acesta presa nu a putut confirma dacă Matthew Perry a lăsat un testament, însă cu o avere atât de impresionantă mulți sunt de părere că actorul și-ar fi lăsat lucrurile pregătite în cazul decesului.

Cei mai mulți apropiați ai actorului sunt de părere că acesta și-ar fi lăsat averea părinților săi, a redactat publicația HelloMagazine. Matthew a investit o bună partea a averii sale în procesul de recuperare în urma consumului de alcool și substanțe interzise.

Reclamă

Ce sumă câștiga Matthew Perry atunci când juca în serialul Friends

Presa internațională scrie că Matthew Perry primea suma de 1 milion de dolari pentru fiecare episod din serialul Friends. Serialul care a avut zece sezoane l-ar fi ajutat pe autor să strângă o sumă atât de mare. Actorul a povestit în trecut despre experiența sa pe platourile de filmare, dar și despre impactul pe care baii l-au avut asupra sa.

„Când faci un milion de dolari pe săptămână, atunci sigur nu mai mergi să beni. Trebuie să fii responsabil, să mergi acasă și să te odihnești. A fost cel mai bun loc de muncă din lume. Mi-aș fi dat toate câștigurile pentru a scăpa de această boală”.

„Nu pot să neg experiența extraordinară de pe platourile de filmare și cât de mult m-am distrat luând parte din acest proiect. Experiența creativă a acestui show mi-a salvat viața”.

Cât a cheltuit Matthew Perry în centrele de reabilitare

Matthew Perry a cheltuit peste 9 milioane de dolari în centrul de reabilitare. Actorul și-a dorit să scape de dependența de alcool și să-și recapete viața. Dependența s-a l-a costat viața, dar și o bună parte din avere.

Actorul din Friends a fost internat în peste 15 centre de reabilitare de-a lungul timpului și a participat la peste 6.000 de întâlniri ale Asociației Alcoolicilor Anonimi. De altfel, între anii 2013 și 2015, Matthew și-a transformat casa din Malibu într-un centru pentru persoanele care se luptau cu dependența de alcool.

Matthew Peery, cu părul netuns, îmbrăcat în haine largi și cu un aspect neîngrijit
Actorul a fost fotografiat îmbrăcat într-o pereche de pantaloni largi, negri și un tricou larg, cu părul răvășit / Profimedia Images

Înainte să se stingă din viață, Matthew lucra la un proiect important. Actorul își dorea să înființeze o organizație care să ajute oamenii care se confruntă cu abuzurile de substanțe interzise și alcool.

Actorul a spus în cartea sa de memorii că ar vrea ca oamenii să-i recunoască munca din Friends, dar mai ales lucrurile frumoase pe care a încercat să le facă pentru cei din jurul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×