Reclamă

Autopsia lui Matthew Perry este în desfășurare. Ce spun primele rezultate despre moartea actorului din Friends

Autopsia lui Matthew Perry este în plină desfășurare. Presa de peste hotare scrie că au apărut și primele rezultate care oferă mai multe informații despre moartea suspectă a actorului din Friends. Acesta a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 octombrie 2023, 17:13

Actorul din Friends s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Acesta ar fi murit în cursul zilei de 28 octombrie 2023. Informațiile au fost ulterior confirmate de publicația People. Mai mulți polițiști și medici au preluat cazul pentru a putea stabili care a fost motivul decesului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autopsia lui Matthew Perry este în desfășurare

Moartea prematură a actorului din Friends este investigată în continuare de către autorități. Biroul de examinare medicală din Los Angeles a confirmat că autopsia a fost finalizată, iar rezultatele finale sunt în așteptare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cele șase personaje principale ale serialului „Friends”
Cele șase personaje principale ale serialului „Friends” / Getty Images

Medicii așteaptă să apară rezultatele raportului toxicologic, lucru care ar putea dura chiar și câteva săptămâni, relatează People. La locul incidentului nu au fost găsite substanțe interzise, a scris presa de peste hotare.

Reclamă

People a confirmat, de asemenea, că Divizia pentru Jaf și Omucideri din LAPD se ocupă de ancheta morții lui Matthew Perry. Reprezentații Diviziei au refuzat să comenteze cu privire la lucrurile care au fost găsite la fața locului spunând că „ancheta este încă în desfășurare”.

Despre Perry se știe că în trecut s-a confruntat cu consumul de substanțe interzise, însă în prezent nu se poate spune dacă aceasta ar fi fost cauza decesului de sâmbătă.

Actorul din Friends s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani și a lăsat în urmă o mulțime de fani îndurerați.

Reclamă

Decesul lui Matthew Perry i-a luat prin surprindere pe apropiații acestuia

Moartea actorului din Friends a fost un adevărat șoc pentru familia și apropiații acestuia. Mai multe mesaje au fost scrise în memoria regretatului actor. Familia și-a exprimat durerea într-o postare făcută în mediul online.

„Suntem devastați de ceea ce se întâmplă. Este un moment tragi. Fiul nostru iubit nu mai este printre noi. Matthew a adus atât de multă lumină și bucurie acestei lumi. L-am prețuit toți ca actor, prieten și fiu. Știm cât de mult ați însemnat pentru el și vă apreciem toată susținerea”, a scris familia actorului într-o postare oficială.

Prietenii apropiați și-au arătat și ei regretul în mediul online. Actorul din Friends a reușit să impresioneze datorită talentului său de comediant. Deși a fost recunoscut pentru rolul lui Chandler Bing, Matthew are o carieră impresionantă în spate. Acesta a jucat nenumărate roluri care l-au scos din zona de confort și i-au pus în valoare talentul.

Cum s-a aflat despre decesul lui matthew Perry

Vestea morții actorului a fost preluată rapid de presa internațională. Departamentul de Pompieri din Los Angeles a fost cel care a confirmat că a sosit primul la reședința actorului.

Potrivit publicației TMZ, sursele spun că primii respondenți au fost chemați la reședință pentru un stop cardiac și că nu au fost găsite medicamente la fața locului.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de poliție din Los Angeles a declarat că ofițerii au răspuns la un apel de la reședința actorului cu privire la „moartea unui bărbat în vârstă de 50 de ani”. Polițiștii nu au putut confirma la început identitatea individului.

Oficialii ajunși la fața locului au scos victima din jacuzzi însă nu au putut să mai facă nimic pentru actor. Aceștia au constatat decesul și au demarat cercetările pentru a putea stabili care a fost cauza exactă a morții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×