Reclamă

Matthew Perry a murit la 54 de ani. Actorul a fost găsit într-o cadă cu hidromasaj în casa din Los Angeles, potrivit surselor

Matthew Perry a murit la 54 de ani. Starul din Friends a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles, au declarat surse ale forțelor de ordine.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 octombrie 2023, 8:46

Autoritățile au răspuns în jurul orei 16:00 la un apel din casa lui, unde s-a descoperit că nu răspunde. Sursele, care au vorbit sub rezerva anonimatului pentru că ancheta e în derulare, nu au citat o cauză a morții. La fața locului nu au fost găsite droguri, au spus surse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matthew Perry a murit la 54 de ani

Detectivii Departamentului de Poliție din Los Angeles investighează moartea. Cauza morții va fi stabilită la o dată ulterioară de biroul legistului din Los Angeles.

„Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry”, a declarat Warner Bros. Television Group, care a produs „Friends”, într-o declarație pentru The Times. „Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte de neșters a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său de comedie a fost simțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimile atâtor oameni. Aceasta este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați.”

„Suntem incredibil de întristați de dispariția prea curând a lui Matthew Perry”, a declarat NBC, care a difuzat 10 sezoane ale serialului. „El a adus atât de multă bucurie sute de milioane de oameni din întreaga lume, cu sincronizarea sa de comedie perfectă și spiritul ironic. Moștenirea lui va trăi în nenumărate generații.”

La scurt timp după ce Matthew Perry a fost găsit de polițiști, mama sa, Suzanne, și soțul ei, Keith Morrison, s-au alăturat jurnaliștilor și ofițerilor LAPD la fața locului. Morrison a refuzat să comenteze. Un ofițer al poliției din LAPD de la fața locului a spus că nu are informații despre ceeea ce s-a întâmplat.

Reclamă

Ce spun vecinii actorului despre moartea sa

Peter, un vecin al actorului, care a refuzat să-și dea numele de familie, a spus că a vorbit cu actorul doar o dată, timp de cinci minute, și că a fost „foarte plăcut” și „un tip drăguț”.

Vecinii actorului, care au refuzat să-și dea numele de familie spun că acesta era un om drăguț și că nu au exitat niciodată probleme în cartier din cauza lui.

Reclamă

Leo, un alt vecin care a refuzat să-și dea numele complet, a spus că era acasă când o ambulanță a sosit la casa lui Perry. El a refuzat să spună dacă paramedicii au încercat să-l resusciteze pe Perry sau dacă un cadavru a fost scos din incintă.

Cum și-a început cariera Matthew Perry

Perry, fiul actorului John Bennett Perry și al Suzanne Marie Langford, cândva secretar de presă al premierului canadian Pierre Trudeau, s-a născut în 1969. A crescut între Montreal și Los Angeles după ce părinții săi s-au despărțit când el avea doar 1 an.

El și-a început cariera încă de copil. A avut roluri în „Charles in Charge” și „Beverly Hills 90210” și jucând alături de River Phoenix în filmul „A Night in the Life of Jimmy Reardon” în anii 1980 și începutul anilor 1990.

Marele lui succes din carieră a venit atunci când a fost distribuit în „Friends” – intitulat inițial „Friends Like Us”. Un sitcom despre șase newyorkezi singuri, la vârsta adultă, care a avut premiera pe NBC în 1994.

Cele șase personaje principale ale serialului „Friends”
Cele șase personaje principale ale serialului „Friends” / Getty Images

Serialul a devenit în scurt timp un succes și i-a transformat pe Perry și pe colegii săi de distribuție Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer în megastaruri aproape peste noapte.

Actorul s-a confruntat cu dependența de alcool și substanțe interzise

Totuși, a existat o latură întunecată în viața actorului. În memoriile sale din 2022, „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, Perry a povestit lupta sa de o viață cu dependența de alcool și opioidele. El a scris că a băut prima dată alcool la 14 ani. Tot el spune că nu a recunoscut semnele alcoolismului până la 21 de ani. De atunci, a estimat el, a cheltuit mai mult de 7 milioane de dolari pentru eforturile de a nu mai consuma alcool. A mers inclusiv la dezintoxicare. Abuzul de substanțe a dus, de asemenea, la o serie de probleme grave de sănătate. El a fost intenat în spital timp de cinci luni în 2018. Atunci a suferit o ruptură de colon care l-a lăsat, a scris el, cu șanse de 2% să trăiască.

Perry a fost omagiat de prieteni și colaboratori precum Selma Blair, Paget Brewster, Morgan Fairchild și Mira Sorvino.

Matthew Perry, fotografiat cu o cafea în mână
Perry, în vârstă de 52 de ani, a adoptat un look relaxat / Profimedia Images

Prietenii lui Perry au scris mesaje pe rețelele sociale după aflarea morții sale

Maggie Wheeler, coprotagonistă din „Friends” a lui Perry, care a jucat rolul lui Janice în serialul de succes, a publicat un omagiu pe Instagram.

„Ce pierdere. Lumea îi va simți lipsa lui Mathew Perry”, a scris ea. „Bucuria pe care ai adus-o atâtor în viața ta prea scurtă va trăi. Mă simt atât de binecuvântată de fiecare moment creativ pe care l-am împărtășit.”

El a fost comemorat și de premierul canadian Justin Trudeau, unul dintre prietenii din copilărie ai lui Perry.

„Decesul lui Matthew Perry este șocant și trist”, a scris Trudeau pe X. „Nu voi uita niciodată jocurile în curtea școlii pe care le jucam și știu că oamenii din întreaga lume nu vor uita niciodată bucuria pe care le-ai adus-o. Mulțumesc pentru toate râsetele, Matthew. Ai fost iubit.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×