Reclamă

Motivul pentru care Matthew Perry nu s-a căsătorit niciodată. Actorul din Friends s-a iubit în trecut cu frumoasa Julia Roberts

Actorul din serialul Friends a avut o viață tumultoasă. Acesta a preferat să se concentreze asupra carierei sale și nu a pus la fel de mult accent pe familie. Cu toate acestea, Matthew a avut de-a lungul timpului o mulțime de iubite celebre. Printre femeile care s-au întâlnit cu actorul internațional se numără și frumoasa Julia Roberts. Iată care este motivul pentru care Matthew Perry nu s-a căsătorit niciodată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 octombrie 2023, 12:39 / Actualizat: 1 noiembrie 2023, 11:47

Matthew Perry a fost găsit fără suflare în casa lui din Los Angeles. Vestea i-a luat prin surprindere pe admiratorii acestuia. Actorul a avut un parcurs plin de suișuri și coborâșuri, mai ales în urma problemelor din cauza consumului de substanțe interzise. Cu toate acestea, în interviurile din trecut Matthew declara că își dorește o familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce relații a avut Matthew Perry de-a lungul timpului

Matthew Perry a avut relații cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Una dintre iubitele sale cunoscute este Julia Roberts. Matthew a fost foarte aproape de căsătorie. Acesta s-a logodit în anul 2020, însă a pus capăt relației la scurt timp.

Matthew Perry a fost îndrăgostit de Jennifer Aniston

Publicația Marca scrie că Matthew Perry a fost îndrăgostit de colega sa de platou, Jennifer Aniston. Declarațiile actorului au fost făcute chiar în cartea pe care a scris-o, „Friend, Lovers and the Big Terrible Thing”. În carte, Matthew și-a confesat sentimentele reale față de blondină.

„Am fost fermecat de ea din primele momente. Cum aș fi putut să nu o plac. Avea ceva care mă intriga și am sperat că poate și ea mă place într-un fel. A fost printre primele persoane pe care le-am sunat atunci când am început să joc în serial, dar cred că și-a dat seama că o plac mai mult decât ar trebui și a devenit rece”.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Matthew Perry și Jennifer Aniston în timp ce se țin în brațe pe covorul roșu
Matthew Perry a fost îndrăgostit de colega sa de platou, Jennifer Aniston / Profimedia Images

„Am agravat lucrurile atunci când i-am cerut o întâlnire. Jennifer m-a refuzat, dar mi-a spus că i-ar plăcea să fim prieteni. Eu i-am spus că nu putem fi prieteni. A durat multă vreme până ce am reușit să trec peste asta”, a scris actorul în cartea lui de memorii.

Reclamă

Matthew a revenit într-un alt pasaj și a declarat că a reușit să treacă peste această dezamăgire. În anul 1998, Jennifer a început o relație cu Brad Pitt, iar ea și Matthew erau la acel moment prieteni buni. Între Matthew și Jennifer a fost o prietenie foarte strânsă.

Actorul a declarat în trecut că aceasta i-a rămas aproape chiar și după încheierea filmărilor pentru serial. Jennifer ar fi fost prima care l-a confruntat în ceea ce privește consumul de substanțe interzise.

Matthew Perry s-a iubit cu Julia Roberts

Tot în cartea sa de memorii, Matthew a dezvăluit cât de mult a ținut la actrița din Pretty Woman. Cei doi au avut o relație de aproape trei luni și au jucat împreună într-o scenă din Friends. Julia a apărut ca un invitat surprinză într-unul dintre episoadele serialului.

Matthew a fost fermecat de energia actriței. Actorul a declarat că i-a trimis actriței un buchet uriaș de trandafiri atunci când a aflat că va urma să joace alături de ea. Cei doi s-au plăcut imediat și au început o relație frumoasă.

Matthew Perry și Julia Roberts în timp ce se privesc într-o scenă din Friends
Matthew a fost fermecat de energia Juliei Roberts / Profimedia Images

La trei luni după ce s-au cunoscut, Matthew a anunțat că a pus capăt relației. Actorul a declarat că „s-a despărțit de Julia pentur că era știa că aceasta îl va părăsi la un moment dat”.

Se pare că vedeta din Friends obișnuia să-și părăsească primul iubitele din teama de a nu fi ele cele care îi spun adio.

Matthew Perry ar fi avut o relație cu Yasmine Bleeth

Multe femei frumoase au ajuns să fie iubitele comediantului. Actorul din Friends era un mare fan al serialului Baywatch, iar una dintre actrițele principale au ajuns să se întâlnească cu el.

Conform publicației PageSix, Matthew și Yasmine și-au început relația după ce actorul s-a despărțit de Julia. Cei doi ar fi avut o relație scurtă, de doar câteva luni.

Doi ani mai târziu, Matthew a declarat că este într-o relație cu Neve Campbell. Relația lor nu a durat mult, iar ulterior s-a zvonit că are o relație serioasă cu Maeve Quinlan.

Actorul din Friends a avut o relație cu Rachel Dunn

Presa de peste hotare scrie că Matthew s-a întîlnit în trecut cu jucătoarea profesionistă de volei. Cei doi ar fi avut o relație de aproape doi ani. De-a lungul timpului au avut mai multe apariții publice. Actorul a declarat în trecut că Rachel l-a ajutat să se schimbe și să fie mult mai atent la relațiile sale.

Matthew Perry și iubita sa, Rachel Dunn, în timp ce pozează împreună pe covorul roșu
Actorul a declarat în trecut că Rachel l-a ajutat să se schimbe și să fie mult mai implicat / Profimedia Images

„Cu Rachel în viața mea am realizat că pot fi mult mai implicat în relații, nu acel bărbat egoist care vrea doar să stea cu prietenii lui. Vreau să-mi petrec timpul cu iubita mea și să explorăm împreună. Vreau să aflu alături de ea ce înseamnă să ai o relație mult mai apropiată”, spune actorul într-un interviu din trecut.

Perry s-a iubit cu actrița Lizzy Caplan

Dacă relația cu Rachel nu a mers, Matthew a încercat să treacă peste dezamăgire și să-și găsească o nouă parteneră. Actorul era mult mai implicat și nu mai avea relații de câteva luni. Alături de Lizzy a trăit o poveste de iubire de aproape șase ani.

Cei doi au început să se întâlnească în anul 2006. Cu toate acestea, relația lor s-a terminat în termeni dureroși pentru actor. Lizzy a declarat că nu putea să suporte atenția pe care cei doi o primeau din partea presei și că acesta ar fi fost unul dintre motivele pentru care au ales să pună capăt relației.

Actorul din Friends a fost logodit cu Molly Hurwitz

Matthew Perry și Molly s-au logodit în anul 2020. Molly era managerul acestuia, iar Matthew declara, într-un interviu pentru People, că Molly este „cea mai minunată femeie din lume”. Cei doi au început să se întâlnească încă din anul 2018, scrie presa internațională.

Deși relația lor a avansat frumos, la scurt timp după logodnă au decis să meargă pe drumuri separate. Actorul spunea atunci că „îi dorește tot ce este mai bun” fostei sale partenere.  

Motivul pentru care Matthew Perry nu s-a căsătorit niciodată

Există un motiv pentru care Matthew Perry nu s-a căsătorit niciodată, iar acesta a fost dezvăluit în cadrul cărții pe care a scris-o. Actorul din Friends a avut o viață amoroasă tumultoasă. Acesta declara în trecut că s-a temut mereu de frica de a fi părăsit, fiind unul dintre motivele pentru care a preferat să nu aibă relații foarte lungi.

Cele șase personaje principale ale serialului „Friends”
Cele șase personaje principale ale serialului „Friends” / Getty Images

„Prefer să fiu primul care pleacă din relație. Mă tem că vor afla că nu sunt suficient de bun, că nu contez pentru ele, că sunt un om care are nevoie de multă atenție și nu vreau să fiu cel care este părăsit”.

”Nu-mi doresc să mă mai confrunt cu dependențele. O despărțire m-ar anihila și ar trebui să mă întorc la el, iar asta m-ar putea ucide. Este unul dintre motivele pentru care am preferat să mă despart de aceste femei minunate care mi-au trecut prin cale”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×