Reclamă

Familia lui Matthew Perry a vorbit despre decesul actorului. Vedeta din serialul Friends s-a stins din viață la 54 de ani

Familia lui Matthew Perry a vorbit despre decesul actorului. Vedeta din serialul Friends s-a stins din viață la doar 54 de ani. Starul, care l-a interpretat pe Chandler Bing, a fost găsit mor într-o cadă cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 octombrie 2023, 20:45

Vestea cutremurătoare i-a luat pe toți apropiații actorului prin surprindere. Acesta s-a confruntat multă vreme cu dependența de substanțe interzise și alcool. Poliția cercetează cazul pentru a putea stabili care a fost exact cauza morții sale. La fața locului nu au fost găsite droguri sau alte substanțe interzise. Apopiații actorului știu că acesta renunțate la consumul de droguri în ultimii ani și că încerca să-și recapete viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia lui Matthew Perry a vorbit despre decesul actorului

Matthew Perry s-a stins din viață într-un mod cu totul tragic. Detectivii Departamentului de Poliția din Los Angeles încă investighează cazul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Primele declarații din presă au apărut în cursul zilei de azi. Decesul actorului a fost unul șocant pentru fanii săi din întreaga lume.

Reclamă

Primii care și-au adus omagiul față de actorul din Friends au fost cei de la Warner Bros. Television Grup, care au produs și serialul de succes. Colegii actorului nu au făcut nicio declarație până în acest moment. Cu toate acestea, familia lui Matthew Perry a făcut primele declarații cu privire la decesul actorului.

„Matthew ne-a adus atât de multă bucurie nou și celor din jur. Suntem devastați de pierderea tragică a iubitului nostru fiu și frate. Toți ați însemnat atât de mult pentru el și apreciem iubirea pe care i-ați arătat-o”, a declarat familia actorului pentru People.

Matthew a venit pe lume în anul 1969. Părinții lui sunt John Bennett Perry și Suzanne Morrison. Cei doi s-au despărțit la mai puțin de un an după ce Matthew s-a născut. Suzanne s-a recăsătorit cu jurnalistul Keith Morrison în anul 1981. Părinții lui Matthew au fost alături de acesta în perioada în care actorul a devenit dependent de substanțe interzise.

Reclamă

Starul din Friends a fost internat în anul 2018 în urma unor probleme la colon din cauza anilor în care a consumat opioide. Matthew a declarat într-un interviu din anul 2022 faptul că părinții l-au vegheat întreaga noapte. Acela a fost momentul în care a realizat că trebuie să fie mult mai atent și mai conștient de alegerile sale.

Ce declarații au făcut apropiații actorului din Friends

Nu doar familia actorului și-a exprimat regretul cu privire la pierderea acestuia. Prietenii și colegii de platou au postat și ei mesaje pe conturile de social media. Maggie Wheeler, cea care a interpretat-o pe Janice Hosenstein, a distribuit mai multe imagini în mediul online.

Actrița a lăsat și un mesaj emoționant spunând: „O pierdere uriașă pentru noi. O lume întreagă îți va duce lipsa Matthew Perry.

Morgan Fairchild, actrița care a interpretat-o pe mama lui Chandler Bing în serial, a scris și ea câteva rânduri în memoria actorului american.

„Încă nu îmi revin. Am inima frântă după moartea prematură a fiului meu. Moartea unui tânăr actor care a fost atât de talentat este pentru noi toți un șoc. Le transmit toată dragostea mea și condoleanțe familiei. Dumnezeu să te odihnească, Matthew Perry”.

Selma Blair a publicat și ea un mesaj pe Instagram: „ Cel mai drag prieten al meu. Toți l-am iubit pe Matthew Perry, în special eu. În fiecare zi. L-am iubit necondiționat și el pe mine. Sunt devastată și am inima frântă. Vise plăcute, Matty”.

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau, care i-a fost coleg de clasă actorului, i-a adus și el un omagiu.

„Moartea lui Matthew Perry este șocantă și tristă. Nu voi uita niciodată jocurile noastre din curtea școlii. Oamenii din lumea întreagă nu vor uita bucuria pe care el le-a adus-o. Îți mulțumim pentru tot. Ai fost iubit și ne va fi dor de tine”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×