Reclamă

Courteney Cox a vorbit despre injecțiile cu botox. Vedeta regretă intervențiile pe care și le-am făcut

Courteney Cox a vorbit despre injecțiile cu botox. Vedeta internațională susține că regretă intervențiile pe care și le-a făcut. Tot mai multe celebrități de la Hollywood povestesc despre „efectul domino” al unei astfel de intervenții. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 octombrie 2023, 6:46

Vedeta din serialul Friends susține că nu a fost întotdeauna dornică să apeleze la botox. Aceasta a început să apeleze la botox după ce a remarcat primele semne al îmbătrânirii. Din dorința de a ascunde micile imperfecțiuni actrița a ajuns să ia decizii pe care acum le regretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Courteney Cox a vorbit despre injecțiile cu botox

Courteney Cox a mărturisit faptul că a apelat la mai multe tehnici de înfrumusețare. Aceasta susține că este cel mai mare regret pe care îl are.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Courtney Cox participă la gala Institutului American de Film din 2018
Courtney Cox este încântată de succesul pe care l-a avut episodul special al reuniunii actorilor din „Friends” / Getty Images

Vedeta și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu emoționant. Vedeta, în vârstă de 59 de ani, și-a exprimat regretul. Aceasta spune că a simțit o presiune imensă din exterior. Actrița a declarat că a fost nevoită „să-și mențină tinerețea” din nevoia de a-și asigura viitorul ca actriță.

Reclamă

După ce a apelat la prima intervenție, Courtney susține că nu s-a mai putut opri. Aceasta a căzut pradă „efectului de domino”, după cum a declarat într-un interviu citat de Marca.

Courtney este conștientă de faptul că schimbările pe care le-a făcut sunt vizibile. Acest lucru a făcut-o pe actriță să se confrunte de multe ori cu stări de anxietate.

„Pentru ceilalți schimbarea este vizibilă imediat, dar pentru tine nu este la fel. Tu nu observi schimbările de la început. Se produce un efect de domino. Dacă nu mi-aș fi făcut atât de multe proceduri, atunci lucrurile ar fi stat altfel. Experiența aceasta a fost doar o pierdere de timp. Acum regret că am cedat presiunii pe care am simțit-o din exterior”.

Reclamă

Fosta actriță din Friends le-a încurajat pe tinere să nu apeleze la intervențiile chirurgicale. Aceasta spune că „și-ar dori să dea timpul înapoi” și să schimbe deciziile pe care le-a luat.

Courtney vrea să fie o inspirație pentru femei și să le încurajeze să adopte un look cât mai natural.

Aceasta spune că frumusețea poate fi menținută cu ajutorul unui stil de viață cât mai sănătos și echilibrat. Aceasta încurajează femeile să nu uite să se răsfețe și să se iubească sincer, a citat People.

Ce alte regrete are Courteney Cox

Aceasta nu este prima dată când Courtney vorbește despre intervențiile sale. Vedeta internațională nu este singura care își dorește să adopte un look cât mai natural. Pamela Anderson a vorbit recent despre faptul că nu mai folosește produse de make-up.

Actrița vrea să-și îmbrățișeze frumusețea naturală. Cox spune că și-ar dori să se întoarcă la imaginea sa reală. Aceasta a renunța la proceduri și a decis să nu mai apeleze la injecțiile cu botox. Din dorina de a atinge „tinerețea veșnică”, Courtney a luat decizii pe care acum e regretă.

Totuși, vedeta speră că poate să rezolve lucrurile și să se întoarcă treptat la imaginea sa. Nu doar Courtney spune că vrea să renunțe la injecțiile cu botox.

Jennifer Lopez și Jennifer Aniston au vorbit în trecut despre decizia de a îmbrățișa procesul natural de îmbătrânire.

Actrițele s-au alătura uneia devărate mișcări care încurajează femeile de pretutindeni să se accepte așa cum sunt și să se iubească o indiferent de vârstă. Actrița are în prezent mai multe proiecte profesionale, însă își dorește să le sprijine pe femei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×