Reclamă

Jennifer Lopez a lansat un trend nou în materie de manichiură. Vedeta a primit o mulțime de aprecieri de la admiratoarele sale din mediul online

Jennifer Lopez a lansat un trend nou în materie de manichiură. Vedeta internațională a reușit să primească milioane de aprecieri de la fanele sale din mediul online. Alături de unghiile perfecte, Jennifer a lăsat la vedere și inelul cu diamant pe care l-a primit de la soțul său, Ben Affleck.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 octombrie 2023, 11:33

Jennifer Lopez continuă să fie una dintre cele mai apreciate și mai urmărite dive de la Hollywood. Pe lângă influența majoră pe care o are în materie de fashion, aceasta este un exemplu pentru multe femei atunci când vine vorba de sfaturi despre produsele de make-up pe care le folosește. De data aceasta a vrut să le vină în ajutor femeilor cu câteva recomandări de culori potrivite pentru o toamnă răcoroasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a lansat un trend nou în materie de manichiură

Jennifer Lopez este una dintre vedetele care petrec mult timp în mediul online. Aceasta nu ezită să împărtășească cu admiratorii ei imagini din viața personală, dar și lucruri care au legătură cu evenimentele pe care urmează să le susțină pe plan profesional.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De data aceasta, JLo a vrut să împărtășească mai multe imagini cu noua sa manichiură. Fotografiile au fost postate de Tom Bachik, artistul care s-a ocupat de manichiura divei. Acesta a etichetat-o pe Jennifer în postare. Alături de imagini s-a aflat și descrierea: „cherry mocha mani”.

Reclamă

Artistul manichiurist susține că aceasta este culoarea vedetă a toamnei. Jennifer a optat pentru o manichiură simplă și elegantă. Diva nu a vrut să-și lase unghiile lungi. De altfel, ea este una dintre vedetele care preferă o manichiură cât mai naturală.

Jennifer a ales forma migdalei pentru unghiile sale. Acestea au fost colorate într-o nuanță de vișiniu. Vedeta are multe întâlniri de afaceri în această perioadă și preferă să nu atragă foarte mult atenția cu modele stridente.

Simplitatea continuă să fie semnătura divei. Unul dintre lucrurile cu adevărat uimitoare despre această manichiură este faptul că este extrem de versatilă. Aceasta poate fi purtată în viața de zi cu zi, dar poate completa și o ținută sexy la un eveniment elegantă.

Reclamă

Fanii divei au reacționat în mediul online și au felicitat-o pe divă pentru alegerea făcută, a relatat YahooLife. Multe dintre admiratoarele cântăreței au declarat că vor opta și ele pentru această manichiură data viitoare când vor merge la salon.

Jennifer Lopez a făcut mai multe schimbări de imagine

Jennifer Lopez a făcut mai multe schimbări de imagine în ultimii ani. Vedeta internațională susține că nu a apelat la operații de înfrumusețare, însă a fost extrem de atentă cu alimentația sa. Diva are un stil de viață echilibrat. Aceasta încearcă să se asigure că sportul nu lipsește din viața sa.

Recent, JLo a făcut o schimbare de look. Diva obișnuia să poarte un colier special cu numele soțului său. Aceasta a luat decizia de a înlocui colierul.

Totul s-a întâmplat după ce în presă au apărut mai multe imagini în care Ben Affleck era tandru cu fosta sa soție, Jennifer Garner. Paparazzi l-au surprins pe Affleck în brațele fostei sale partenere. Publicațiile internaționale scriu că Jennifer Lopez i-ar fi cerut soțului său să-și ajusteze relația cu fosta parteneră.

Diva latino nu a făcut niciun comentariu cu privire la schimbarea de imagine. Totuși, paparazzi nu au putut să nu remarce un colier al divei. În loc de lănțișorul cu numele lui Affleck, JLo a ales să poarte un colier din aur pe care era scris Jennifer.

Apropiații vedetei susțin că aceasta ar fi fost deranjată de imaginile apărute cu Ben Affleck. Fotografiile cu Affleck și Garner au apărut l a scurt timp după ce JLo și-a celebrat aniversarea căsătoriei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×