Reclamă

Jennifer Lopez a înlocuit colierul cu numele „Ben” cu un colier cu numele ei. Artista a fost fotografiată la clubul exclusivist Soho House din Malibu

Jennifer Lopez a înlocuit colierul cu numele BEN cu un colier cu numele ei. Artista a fost fotografiată la clubul exclusivist Soho House din Malibu. Fotografii nu au putut să rateze această schimbare de bijuterii din ținuta ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 octombrie 2023, 7:27

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a apărut pe stradă cu un colier din aur pe care era scris Jennifer. Artista purta un top supradimensionat de culoare verde și pantaloni asortați. La capitolul încălțări diva a ales tocuri înalte. Pentru a-și accesoriza ținuta, diva a optat pentru ochelari de soare aurii, iar părul l-a purtat prins lejer la spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a înlocuit colierul cu numele „Ben”

În martie, diva a fost văzută purtând un colier cu numele Ben. Acesta îi era destinat soțului, Ben Affleck. Alături avea atașat și un pandantiv cu inimă.

În timp ce Jennifer pare să-și schimbe pur și simplu bijuteriile fără să existe fisuri în căsătoria ei cu Ben, alții spun că l-a schimbat după ce au apărut poze cu Ben îmbrățișat cu Jennifer Garner.

Deși JLo și Ben au fost imaginea fericirii în ultimele luni și au fost fotografiați în timp ce se țin de mână și se sărută când ies în oraș, se pare că tensiunile nu au lipsit din cuplul lor. Presa internațională a scris că JLo s-a simțit trădată după imaginile cu soțul ei și fosta lui parteneră. SE spune că ea chiar l-a rugat pe actor să facă ajustări în relația cu Garner.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
JLo, la un club din Malibu, îmbrăcată lejer, fotografoiaă pe stradă
Jennifer pare să-și schimbe pur și simplu bijuteriile fără să existe fisuri în căsătoria ei cu Ben / Profimedia Images

Mama gemenilor de 15 ani Max și Emme s-a instalat în noul ei conac de 60 de milioane de dolari din Los Angeles împreună cu soțul ei. Ben o are pe Violet, de 17 ani, pe Seraphina de 14 ani, și pe Samuel, de 10 ani, împreună cu fosta sa soție Jennifer Garner. Se pare că artista și-a dorit o casă mai mare ca să-i reunească pe copii sub același acoperiș.

Acest lucru vine după ce Lopez și-a revărsat sentimentele asupra căsătoriei ei cu Affleck în noile versuri ale melodiei „Dear Ben”.

Reclamă

Cum și-a celebra JLo aniversarea de căsătorie

Vedeta a marcat un an de când s-a căsătorit cu actorul împărtășind cuvinte despre iubirea lor într-o nouă melodie numită „Dear Ben Pt. II’. Piesa a fost postată pe pagina ei de Instagram pentru a sărbători prima aniversare a nunții cuplului.

Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie intimă în Las Vegas în iulie 2022, dar a urmat cu o nuntă strălucitoare în Georgia pe 20 august. Data din urmă a fost folosită de Jennifer pentru a marca aniversarea lor.

Se crede că Jennifer a scris nouă melodii despre Ben pentru viitorul ei album This Is Me… Now. Prima piesă „Dear Ben” a apărut pe albumul ei din 2002, This Is Me… în timpul primei relații a cuplului,.

În prima melodie, Jennifer și-a exprimat atracția față de logodnicul ei de atunci și l-a numit o „manifestare a viselor mele”.

De asemenea, JLo a mai spus că se simte bine și în rolul de mamă vitregă. Artista e foarte mulțumită că a reușit să-i reunească pe copii și că Ben e un tată extraordinar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×