Reclamă

Jennifer Lopez i-a cerut lui Ben Affleck să facă ajustări în relația cu Jennifer Garner. Se pare că artista a fost deranjată de îmbrățișarea dintre cei doi

Jennifer Lopez i-a cerut lui Ben Affleck să facă ajustări în relația sa cu Jennifer Garner. Se pare că artista a fost deranjată de îmbrățișarea dintre cei doi. Se spune că relația de familie mixtă între Jennifer Lopez și Ben Affleck cu fosta soție a actorului, Jennifer Garner, s-ar fi oprit brusc.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 octombrie 2023, 7:47

După ce au apărut acele fotografii cu Ben și Garner, au apărut o mulțime de informații contradictorii despre consecințe. Persoane apropiate celor trei susțin acum că nivelul de tensiune este mai mare decât credeau fanii inițial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez i-a cerut lui Ben Affleck să facă ajustări în relația cu Jennifer Garner

Surse anonime au spus pentru site-ul OK! Magazine că „gelozia pe care o simte J.Lo pentru conexiunea lor profundă este intensă”. Se pare că din această cauză, celebra artistă i-a cerut soțului ei să facă ajustări.

„J.Lo se înfurie când devine geloasă sau se simte amenințată, iar Ben a fost în primul rând la spectacolul mâniei ei”, au spus sursele. „J.Lo i-a cerut lui Ben să petreacă mai puțin timp cu Jen și să se concentreze mai mult pe ea.”

De fapt, persoana din interior a susținut că în timpul apogeului conflictului dintre ei, Lopez a țipat la Ben Affleck și i-a spus: „Ea este fosta ta soție pentru un motiv!”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Ben Affleck și JLo în mașină, în timp ce au o discuție aprinsă
Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut discuții aprinse în mașină / Profimedia Images

Și se pare că ea și-a făcut cunoscute sentimentele și în fața lui Garner imediat după vederea imaginilor. „Zvonurile spun că J.Lo și Jen au făcut schimb de mesaje despre apropierea dintre Jen de Ben. Lucrurile s-au încălzit rapid între cele două”, a spus sursa.

„Jen și-a anulat chiar unele dintre întâlnirile planificate ca familie mixtă din cauza tensiunii dintre ei.”

Reclamă

O discuție tensionată între JLo și Ben Affleck a fost surprinsă de fotografi chiar în mașina actorului. Cei doi purtau o conversație în contradictoriu, actorul a gesticulat foart etimp, în timp ce JLo era foarte furioasă, dar a tăcut o bună bucată de timp. În ciuda modului în care arată momentul în fotografii, o sursă familiară cuplului a spus pentru Page Six că „nu a fost nimic aprins în discuția lor”.

Dragostea dintre Ben Affleck și JLo a fost reaprinsă în 2021, la 17 ani de la despărțire

Pentru cei care nu știu, Lopez și Affleck au fost împreună din 2002 până în 2004. Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al producției Gigli. La câțiva ani după ce și-au anulat logodna, Affleck s-a căsătorit cu Garner în 2005. Ei au devenit părinții a trei copii pe nume Violet, de 17 ani, Seraphina, de 14 ani și Samuel în vârstă de 11 ani.

Garner și Affleck despărțit în 2015. Divorțul a fost finalizat în 2018, dar au rămas prieteni și s-au angajat să se ocupe în egală măsură de cei trei copii ai lor.

Lopez și Affleck și-au reaprins dragostea în 2021 și s-au căsătorit un an mai târziu. Până la reluarea poveștii ei cu Ben, Lopez a devenit mamă pentru gemenii Maximilian și Emme, în vârstă de 15 ani. Artista și fostul ei soț, Marc Anthony, au devenit părinți în 2008.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×