Reclamă

Jane Seymour iubește la 72 de ani. Cine este bărbatul care o face fericită pe actrița din Dr. Quinn

Jane Seymour iubește la 72 de ani. Actrița din Dr. Quinn a decis să-și oficializeze relația în mediul online. Aceasta a postat două fotografii în care apare alături de bărbatul care o face mai fericită ca niciodată. Vedeta a fost căsătorită în trecut de patru ori.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 octombrie 2023, 13:32 / Actualizat: 6 octombrie 2023, 17:35

Jane Seymour și-a găsit fericirea în brațele unui nou partener. Blonda nu se sfiește să recunoască sentimentele puternice pe care i le poartă celui care o împlinește. Aceasta și-a oficializat relația în mediul online, iar prietenii și admiratorii au felicitat-o în secțiunea de comentarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jane Seymour iubește la 72 de ani

Actrița din Dr. Quinn se iubește cu chitaristul John Zambetti. Imaginile postate de blondină vorbesc de la sine. Cei doi apar îmbrățișați, în ipostaze tandre. Fotografiile cu cei doi au fost realizate la o petrecere privată. John își sărută iubita pe frunte în timp ce o ține tandru cu o mână după mijloc.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jane Seymour în timp ce pozează alături de John Zambetti la o petrecere
Jane Seymour și John Zambetti trăiesc o frumoasă poveste de iubire / Profimedia Images

Jane pare că radiază de fericire la brațele partenerului său. Actrița, în vârstă de 72 de ani, a ales pentru eveniment o rochie mulată, în nuanțe de auriu.

Reclamă

Partenerul actual al actriței este unul dintre cei mai cunoscuți chitariști din lume. Zambetti face parte din trupa The Malibooz de mai bine de 50 de ani. Alături de fotografiile postate de Jane, aceasta a lăsat și un mesaj pentru publicul larg.

Actrița susține că „nu a fost niciodată mai fericită”. Vedeta este convinsă de faptul că a găsit iubirea adevărată la vârsta de 72 de ani. Prietenii au fost primii care i-au scris mesaje în secțiunea de comentarii. Joe Lando, partenerul din serialul Dr. Quinn, i-a lăsat și el un mesaj actriței internaționale.

Acesta a scris pe contul de Instagram al divei „Este grozav să te văd așa. Sunt foarte fericit pentru tine. John este un tip drăguț. Felicitări, domnișoară Jane”, a scris actorul în mediul online.

Reclamă

Apropiații vedetei au declarat pentru People că ea și chitaristul s-au întâlnit mai multe luni în secret.

Jane Seymour a avut o viață tumultoasă

Jame Seymour este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. Aceasta a cunoscut celebritatea la nivel internațional după ce a apărut în seria Bond și Dr. Quinn. Talentul și dedicarea i-au adus vedetei un premiu Emmy, două Globuri de Aur și o stea pe bulevardul Walk of Fame. La 72 de ani, Jane continuă să arate incredibil.

Vedeta este foarte atentă la ceea ce consumă și încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos. Viața actriței a fost una cu multe suișuri și coborâșuri

Cea mai mare parte a timpului și-a dedicat-o carierei sale, însă a avut grijă să se dedice și familiei. Actrița a fost căsătorită de patru ori. Vedeta ar fi fost la un pas să se căsătorească a cincea oară după ce a avut o relație de mai bine de 10 ani cu regizorul David Green.

În ciuda poveștii lor de dragoste, pasiunea s-a stins, ar Jane a refuzat să se căsătorească cu acesta. Jane are totuși o familie numeroasă. Aceasta a adus pe lume patru copii, scrie PageSix.

În trecut a fost căsătorită cu Michael Attenborough, Geoffrey Planer, David Flynn și James Keach. Vedeta a adus pe lume primii copi alături de Flynn, Katherine și Sean. Ulterior a adus pe lume gemeni alături de James Keach. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×