Reclamă

Malia Obama nu reușește să scape de obiceiurile nesănătoase. Cum a fost surprinsă fiica lui Barack Obama

Malia Obama nu reușește să scape de obiceiurile nesănătoase. Fiica cea mare a lui Barack Obama a fost prinsă pe picior greșit. Imaginile cu tânăra fac deja înconjurul lumii. Paparazzi au reușit să o pozeze în apropierea unui magazin de cumpărături din Los Angeles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 octombrie 2023, 6:57

Fiicele fostului președinte al Statelor Unite ale Americii sunt tot mai des în vizorul presei internaționale. Sasha și Malia Obama reușesc să țină primele pagini ale publicațiilor de peste hotare, însă gesturile lor trădează un comportament nesănătos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malia Obama nu reușește să scape de obiceiurile nesănătoase

Barack și Michelle Obama au oferit întotdeauna imaginea unei familii perfecte. Cei doi au încercat să-și educe fiicele cât mai bine, însă acestea au ales să ignore imaginea părinților și să nu țină cont de părerile celor din jur. Malia Obama a fost pozată pe străzile din Los Angeles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Malia Obama pozată într-o ținută de stradă după ce a fumat o țigară
Malia Obama este fiica cea mare a fostului președinte al Statelor Unite ale Americii / Profimedia Images

Acesta a părăsit un magazin de cumpărături, iar ulterior a stat la povești cu o prietenă apropiată. Conversația s-a petrecut în apropiere de o mașină neagră, Malia fiind fotografiată cu cheile autovehiculului în mână.

Reclamă

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a ales să poarte o pereche de pantaloni gri la care a asortat un tricou alb și un cardigan albastru cu model asimetric. Părul, vizibil dezordonat, a ales să-l lase desfăcut pe spate. Imaginile apar la scurt timp după ce sora sa mai mică, Sasha Obama, a fost surprinsă și ea pe picior greșit.

Sasha și-a lăsat la vedere silueta și a fost pozată în timp ce fuma cu un grup de prieteni. Sursele internaționale scriu că nici Malia Obama nu reușește să scape de obiceiurile nesănătoase. Aceasta a fost pozată în timp ce fuma alături de prietena sa.

Se pare că cele două surori nu țin cont de imaginea pe care ar putea să o capete și nu se gândesc prea mult la numele părinților lor. Publicațiile internaționale scriu că cele două surori trăiesc împreună în Los Angeles.

Reclamă

Sasha și Malia s-au mutat împreună în Los Angeles

Sasha și Malia nu au avut întotdeauna o relație strânsă. Michelle Obama povestea în trecut faptul că fiicele sale nu se înțeleg. Legătura dintre ele s-a format pe măsură ce acestea au crescut și au învățat să se asculte una pe cealaltă.

Cele două fiice ale lui Barack Obama au căpătat și câteva obiceiuri nesănătoase. Acestea fumează destul de frecvent. O sursă a declarat pentru Daily Mail faptul că Barack obișnuia să fumeze chiar și 10 țigări pe zi. Fiicele fostului președinte par să fie și ele acaparate de acest viciu. Sasha locuiește în prezent cu sora sa. Cele două s-au mutat în Los Angeles încă din anul 2021.

Malia a venit în Los Angeles pentru a urma cariera de scenarist. Aceasta și-a terminat studiile la Universitatea Harvard. Sasha, pe de altă parte, a absolvit Universitatea din California de Sud. Cele două surori par să se înțeleagă din ce în ce mai bine și să se susțină reciproc.

Malia a fost prezentă la ceremonia de absolvire a surorii sale. De-a lungul timpului cele două au făcut voluntariat împreună în Hawaii sau au avut diferite job-uri sezoniere încercând să-și croiască propriul viitor. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×