Reclamă

Ce au în comun Meghan Markle și Michelle Obama. Prietenia dintre ele s-a legat de la prima întâlnire

Pentru a-și lansa memoriile mult așteptate, fosta primă doamnă Michelle Obama a călătorit prin lume într-un turneu. O oprire a fost și la Royal Festival Hall din Londra, iar o față celebră a fost în mulțime. Ducesa de Sussex, Meghan Markle, s-a numărat printre cei încântați de lansarea „Becoming” a lui Obama. Află și tu ce au în comun Meghan Markle și Michelle Obama.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 iulie 2023, 7:14

În timp ce Barack Obama l-a întâlnit pe Prințul Harry de mai multe ori, aceasta a fost prima dată când Michelle și Meghan Markle au avut șansa de a se vedea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce au în comun Meghan Markle și Michelle Obama

„Au vorbit pe larg despre importanța sprijinirii și împuternicirii femeilor din toate culturile și comunitățile”, a declarat o sursă pentru Evening Standard. Ambele femei își dedică timpul, energia și resursele pentru a promova drepturile femeilor din întreaga lume.

Cu Meghan Markle însărcinată în patru luni la acea vreme, „au vorbit și despre experiențele comune legate de sarcină și de creșterea copiilor”.

De atunci, cele două s-au susținut public în viața personală și în cauze apropiate și dragi inimii lor. Michelle Obama a luat atitudine chiar și atunci când Ducii de Sussex au decis să părăsească Familia Regală.

„Speranța mea gândindu-mă la situația prin care trec este că trebuie să acorde o importanță maximă familiei. Mă rog să existe iertare, claritate, dragoste și hotărâre. Sper ca la un moment dat să se rezolve totul”, a apus Michelle Obama în declarația ei de atunci pentru Access Hollywood.

Reclamă

Meghan Markle și Michelle Obama sunt susținători ai educației

Eforturile umanitare ale lui Michelle Obama nu s-au încheiat când a părăsit Casa Albă. În 2018, ea a fondat Girls Opportunity Alliance. A fost ca o continuare a îndatoririlor sale de primă doamnă în inițiativa globală Let Girls Learn.

Meghan Markle a avut de fapt șansa de a o intervieva pe doamna Obama pentru British Vogue și a întrebat despre organizație.

Reclamă

„Am format Girls Opportunity Alliance pentru că am văzut puterea educației în propria mea viață”, a spus alumul de la Havard Law School. „Și cred că fiecare fetiță, indiferent de circumstanțele ei, merită oportunitatea de a învăța. De a crește și de a acționa pe baza cunoștințelor ei.”

Accesul la educație este, de asemenea, o prioritate pentru Ducesa de Sussex. Ea este patrona Asociației Universităților din Commonwealth. Într-o scrisoare de susținere publicată, ea a spus că este important „pentru toți oamenii, indiferent de sex sau mediul socio-economic, să aibă oportunitatea de a accesa acest învățământ superior. Pentru că educația extinde mentalitățile, iar acele minți pot extinde atunci sfera lumii. De la un nivel micro la un nivel macro, cu educația putem să vedem mari schimbări”.

Pe lângă dorința lor pentru schimbare, Obama și Markle sunt autori, mame, persoane publice și aparent prietene.

Meghan Markle și Michelle Obama sunt prietene apropiate

După ce s-au întâlnit la Londra la turneul de carte „Becoming”, relația dintre Meghan Markle și Michelle Obama a părut să înflorească. La doar un an după aceea, Markle lua masa cu Obama.

Fosta primă doamnă a avut doar lucruri pozitive de spus despre Markle. Într-o postare pe Instagram, Obama a descris-o pe Ducesă drept „un lider atent care rupe modelul și ne face lumea mai bună”. De asemenea, ea a scris: „Fie că se întâlnește cu liderii noștri @ObamaFoundation sau că ajută fetele din întreaga lume să caute educația pe care o merită, ea este o inspirație pentru mulți”.

Obama a fost prietenă cu Familia Regală de ani de zile. Chiar și pe vremea când Prințul Harry era încă burlac.

Președintele Barack Obama și soția sa, alături de Regina Elisabeta, la reședița ambasadorului SUA din Marea Britanie
Președintele Barack Obama și soția sa, alături de Regina Elisabeta, la reședița ambasadorului SUA din Marea Britanie / Getty Images

În iunie 2015, Ducele a găzduit-o pe doamna Obama, fiicele ei și mama ei la ceai la Palatul Kensington. Prințul Harry s-a alăturat fostei prime doamne pentru a vizita un liceu din Chicago pentru summitul inaugural al Fundației Obama. Sunt șanse mari ca Michelle Obama și Meghan Markle să se implice pentru o inițiativă de schimbare a lumii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×