Reclamă

Vedete care au purtat rochii cu decolteu amplu. Ele sunt celebritățile care nu se tem să apară în ținute îndraznețe

Au fost de-a lungul timpului vedete care au purtat rochii cu un decolteu amplu. Ele sunt celebritățile care nu se tem să apară în ținute îndrăznețe. Se mândresc cu formele lor și abia așteaptă să poarte rochiile care să le scoată în evidență frumusețea naturală.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 iunie 2023, 6:39

Unele celebrități de la Hollywood au fost înzestrate cu un bust generos, în timp ce altele au apelat la operații de mărire a bustului. Indiferent de situația dată, ele sunt mândre de trupul pe care îl au și nu ratează nicio ocazie pentru a-și pune în evidență bustul cu ajutorul unui decolteu generos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care au purtat rochii cu decolteu amplu

Unele femei se tem să-și expună decolteul, în timp ce altele abia așteaptă ocazia perfectă pentru a le arăta celor din jur bustul frumos pe care îl dețin. Există celebrități care au devenit sigure pe imaginea lor și care abia așteaptă să poarte ținute îndrăznețe.

Deși au lucrat mult pentru a ajunge la acest nivel de încredere, acum par de neoprit când vine vorba de rochiile pe care le afișează la evenimentele publice. Iată cele mai cunoscute vedete care au purtat rochii cu un decolteu amplu de-a lungul timpului.

Kim Kardashian

Kim Kardashian s-a mândrit întotdeauna cu formele sale. Modelul internațional este recunoscut pentru bustul generos și șoldurile late. Posteriorul său este la fel de discutat în mediul online. În ultimii ani, Kim a pierdut mai multe kilograme.

Reclamă
Kim Kardashian poartă o rochie scurtă mulată pe corp de culoare roz care îi pune ăn evidență formele
Kim este recunoscută pentru ținutele sexy pe care le abordează în orice situație / Profimedia Images

Totuși, bustul vedetei pare să fi rămas neschimbat.

Kim se mândrește cu acesta și îl afișează ori de câte ori are ocazia în ținute sexy.

Reclamă

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este un simbol al eleganței și rafinamentului. Vedeta alege întotdeauna ținute care să o avantajeze și care să nu o facă să pară vulgară.

Jennifer Lopez într-o rochie verde cu decolteu adânc la Premiile Grammy din anul 2000
JLo s-a lăsat pozată din toate unghiurile la premiile Grammy din anul 2000 / Getty Images

Prima dată când și-a lăsat bustul generos la vedere a fost în anul 2000. Atunci a apărut la Premiile Grammy într-o rochie verde cu un decolteu amplu. Ținuta semnată de Versace a rămas în istorie, iar admiratorii s-au putut bucura de o adevărată priveliște a bustului vedetei.

Halsey

Halsey este una dintre cântărețele care apare deseori în ținute care să-i pună complet trupul. Diva a impresionat la iHeartRadio, atunci când a purtat o ținută îndrăzneață.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Halsey într-un sutien argintiu și o pereche de pantaloni negri în timp ce pozează pe covorul roșu la iHeart Music Awards 2022
Halsey a cucerit privirile admiratorilor cu o ținută îndrăzneață / Profimedia Images

De când a devenit mamă, Halsey a început să-și afișeze bustul generos mult mai des. Mai mult, acesta a fost una dintre mamele care au militat pentru alăptarea în public.

Megan Fox

Megan Fox adoră să poarte ținute sexy și provocatoare. Modelul internațională alege rochii  îndrăznețe chiar și atunci când pozează alături de logodnicul său, Machine Gun Kelly. Vedeta adoră să-și scoată bustul generos în evidență.

Megan Fox și Machine Gun Kelly, în timp ce stau îmbrățișați, pe covorul roșu la Premiile Billboard 2021
Megan Fox și Machine Gun Kelly au sărbătorit recent un an de când formează un cuplu / Profimedia Images

Deși s-a zvonit că s-a despărțit de logodnicul său cei doi au început să fie din nou văzuți împreună.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio a impresionat anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. Vedeta și-a făcut apariția pe covoru roșu într-o rochie cu un decolteu amplu și cu o crăpătură pe picior.

Alessandra Ambrosio într-o rochie argintie cu decolteu la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Alessandra Ambrosio a purtat o rochie cu decolteu amplu la Festivalul de Film de la Cannes 2023 / Profimedia Images

Ambrosio se mândrește cu silueta sa și face tot posibilul pentru a o pune în evidență.

Katy Perry

Katy Perry este în general atentă cu rochiile pe care le alege. Totuși, vedeta nu ratează nicio ocazie pentru a-i expune bustul generos.

Katy Perry într-o rochie albastră cu decolteu amplu
Katy Perry a impresionat cu decolteul său în anul 2022 / Profimedia Images

Atunci când nu pozează pe covorul roșu, Perry este văzută în ținute casual alături de fetița sa, Daisy Dove. Totuși, atunci când apare la un eveniment are grijă să-și pună decolteul în evidență.

Heidi Klum

Heidi Klum se numără printre vedetele care au un bust generos. Modelul adoră rochiile care îi pot pune în valoare bustul.

Heidi Klum într-o rochie aurie pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023
Heidi Klum nu putea să lipsească de pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023 / Getty Images

Diva a purtat o rochie aurie la Premiile Grammy 2023. Ulterior, aceasta a impresionat cu decolteul pe care l-a avut la rochia aleasă pentru Festivalul de Film de la Cannes. Aceasta continuă să atragă privirile tuturor chiar și la 50 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×