Reclamă

Katy Perry a mers în parc alături de fiica sa. Cum a fost fotografiată artista cu Daisy Dove în brațe

Katy Perry a mers în parc alături de fiica sa. Vedeta în vârstă de 37 de ani a fost urmărită la fiecare pas de paparazzi prezenți. Aceasta a ținut-o pe micuța Daisy Dove în brațe și a dus-o la locul de joacă undea a supravegheat-o întreaga zi.

Publicat: 26 iulie 2022, 12:16

Katy este o mamă dedicată și implicată. Când vine vorba de creșterea fetiței sale, aceasta își dorește să fie cât mai prezentă în viața sa. Deși are un program foarte aglomerat, aceasta își face timp de fiecare dată să meargă în parc cu Daisy și să se joace cu ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry a mers în parc alături de fiica sa

Katy Perry și Daisy Dove au fost surprinse într-un moment cu totul special. Relația lor este una foarte specială, iar acest lucru se vede cu fiecare apariție. Cântăreața internațională și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar fiica sa este tot timpul în centrul atenției.

Vezi mai multe imagini cu Katy Perry în Galeria Foto!

Katy Perry a mers în parc alături de fiica sa, Daisy Dove
Katy Perry și Daisy Dove au fost surprinse într-un moment cu totul special / Profimedia Images

De data aceasta paparazzi au surprins-o pe Katy în parc. Diva și-a dus fetița în brațe până la locul de joacă unde au petrecut mai multe ore împreună. Vedeta s-a camuflat din cap până-n picioare. Aceasta a purtat o costumație sport într-o nuanță de burgundy la care a adăugat și o mască de protecție neagră.

Reclamă

Fiica sa a fost pozată într-o ținută casual, care să-i permită să se miște în voie. Cântăreața a dus-o pe Daisy Dove mai întâi la leagăne, unde fetița s-a jucat cu mama sa.

Ulterior micuța și-a dorit să învețe să meargă pe o trotinetă, iar mama sa i-a stat tot timpul în spate și a ajutat-o cum să o folosească. Admiratorii vedetei au remarcat rapid faptul că artista își ține fetița fără încălțăminte.

Nu este prima dată când Katy o lasă pe Daisy Dove desculță la locul de joacă. Când vine vorba de creșterea fetței sale, Katy urmează propriile reguli și nu ține seama de criticile pe care le primește de la cei din jurul său.

Reclamă

Ce spune Katy Perry despre rolul de mamă

Katy Perry a mers în parc alături de fiica sa. Cântăreața spune că rolul de mamă a schimbat-o complet. D-a lungul timpului artista și-a deschis sufletul în fața admiratorilor și a povestit mai multe despre cum decurge viața sa de când a devenit mamă.

Katy și Orlando Bloom au adus-o pe lume pe micuța Daisy pe data de 26 august 2020. De atunci cei doi s-au implicat egal în creșterea fetiței.

”Unul din lucrurile mele preferate este să merg pe bicicletă. În dimineața aceasta am plimbat-o pe Daisy cu bicicleta. Petrec momente de neuitat și am ocazia să-mi creez amintiri unice. Iubesc să fiu o mamă. Este cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea”.

Cântăreața spune că s-a maturizat foarte mult de când a devenit mamă. Acesta a mai adăugat că are un respect și mai amre pentru mama sa, Mary.

”Să fii mamă este o oportunitate extraordinară de a vedea din nou lumea prin niște ochi frumoși, cu bucurie. Mă simt de parcă am renăscut alături de fetița mea”.

Katy și Orlando au fost văzuți deseori împreună în parc cu micuța Daisy. Aceștia au grijă ca fetița lor să se bucure de prezența lor constantă. Deși au un program aglomerat, familia pare că este pe primul loc pentru cei doi soți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×