Reclamă

Katy Perry a suferit un accident vestimentar în timp ce dansa. Imaginile cu artista au stârnit reacțiile fanilor de pe internet

Katy Perry a suferit un accident vestimentar. Imaginile cu vedeta internațională au fost distribuite rapid pe internet unde au atras atenția fanilor din lumea întreagă. Momentul jenant s-a petrecut în timp ce vedeta interpreta una din melodiile sale celebre, Teenage Dream, la o emisiune TV înregistrată.

Publicat: 1 aprilie 2022, 7:02 / Actualizat: 1 aprilie 2022, 11:42

Cântăreața internațională a avut parte de un adevărat accident vestimentar. În ciuda faptului că pantalonii săi s-au crăpat complet în zona posteriorului aceasta și-a continuat spectacolul ca o adevărată profesionistă. Mai mult, aceasta a postat ulterior pe rețelele sociale un mesaj alături de un videoclip cu momentul stânjenitor. Katy a făcut haz de necaz și a trecut cu eleganță peste acest incident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry a suferit un accident vestimentar în timp ce dansa

Katy Perry și-a făcut apariția la un show de televiziune într-o ținută mulată. Vedeta internațională a optat pentru un top cu animal print și o pereche de pantaloni roz din piele. Artista a devenit deja cunoscută pentru ținutele sale de scenă. Fotografii au surprins-o deseori purtând haine din piele, fiind unele dintre preferatele sale.

Vezi mai multe imagini cu Katy Perry în Galeria Foto!

Katy Perry în timp ce se sprijină de o masă, iar un membru din juriul emisiunii la care a participat încearc să-i lipească pantalonii cu bandă adezivă galbenă
Katy Perry a suferit un accident vestimentar / Profimedia Images

Ținuta i-a lăsat la vedere în primă instanță abdomenul. Cu toate acestea, un incident stânjenitor a făcut ca aceasta să-și expună public posteriorul. În timp ce interpreta melodia Teenage Dream aceasta s-a aplecat pentru a executa o mișcare de dans. Acela a fost momentul în care pantalonii cântăreței Katy Perry s-au rupt, lăsându-i artistei tot posteriorul la vedere.

Reclamă

Ca o adevărată profesionistă a încheiat melodia pe care o interpreta, iar mai apoi a cerut producătorilor bandă adezivă. Un membru din juriul emisiunii la care a participat alături de alte persoane au încercat să-i lipsească pantalonii roz cu banda adezivă galbenă.

”Opera” acestora a devenit virală pe internet, iar fanii s-au amuzat copios pe seama cântăreței. Katy a râs la rândul său de incidentul de pe scenă și nu s-a arătata fectată de comentariile primite de la fanii din lumea întreagă.

Nu este prima dată când Katy Perry a suferit un accident vestimentar. În luna iunie a anului trecut aceasta avut parte de un moment marca Marilyn Monroe după ce vântul i-a suflat rochia și i-a lăsat posteriorul la vedere.

Reclamă

Katy Perry este adepta ținutelor mulate

Katy Perry a suferit un accident vestimentar după ce aceasta a ales să poarte o ținută mulată din piele. De-a lungul timpului stilul său a trecut prin nenumărate transformări, iar în prezent diva pare să îndrăgească ținutele din piele.

Cântăreața în vârstă de 37 de ani a fost văzută la sfârșitul lunii februarie într-un costum negru din piele atunci când a fost invitată la Jimmy Kimmel Live. Vedeta și-a lăsat atunci la vedere formele de invidiat. În ultima perioadă aceasta a fost criticată pentru alegerile vestimentare pe care le face.

Atunci când nu este în fața camerelor de filmat, Katy preferă ținutele casual în care cu greu o poți recunoaște. În momentul în care apare în public diva se transformă complet și îș arată formele voluptoase în ținute provocatoare.

Katy spune că rolul de mamă i-a schimbat complet perspectiva asupra viitorului. Aceasta are grijă de micuța sa, Daisy Dove, pe care o ia deseori cu ea în timpul concertelor. Katy spune că deși este greu a reușit să găsească un echilibru între viața de artistă și viața sa personală.

Alături de Orlando Bloom aceasta reușește să-și ducă la bun sfârșit responsabilitățile față de Daisy. Cei doi se ocupă de creșterea acesteia și au grijă ca micuța să nu rateze nicio vacanță pe care o fac împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×