Reclamă

Katy Perry a purtat un costum din piele. Cum a apărut artista la filmările pentru emisiunea Saturday Night Live

Katy Perry a purtat un costum din piele și a atras privirile tuturor celor din jur. Cântăreața a luat parte la filmările pentru emisiunea Saturday Night Live. Ulterior, vedeta internațională a mers la cumpărături unde a fost întâmpinată de mai mulți fani. Artista s-a pozat alături de admiratorii ei și a oferit tuturor autografe.

Publicat: 28 ianuarie 2022, 12:48

Vedeta în vârstă de 37 de ani a impresionat cu silueta sa de invidiat. Cântăreața care a devenit mamă în luna august a anului 2020 pare că a reușit să scape complet de kilogramele în plus. Pentru cea mai recentă apariție a sa, Katy le-a oferit fanilor o imagine spectaculoasă într-un costum mulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry a purtat un costum din piele

Katy Perry știe cum să se facă remarcată. Cântăreața se bucură de fiecare apariție în public și are grijă să fie impecabilă de fiecare dată. În ciuda faptului că are un program mult mai aglomerat de când este mamă, Katy reușește să îmbine viața profesională cu cea personală perfect.

Vezi mai multe imagini cu Katy Perry în Galeria Foto!

Katy Perry a purtat un costum din piele burgundy și o haină de blană neagră
Katy Perry a purtat un costum din piele și a atras privirile tuturor celor din jur / Profimedia Images

Artista a fost surprinsă de câteva ori la întâlniri romantice cu Orlando Bloom, dar și la reuniuni cu prietenii apropiați. De data aceasta, Katy și-a făcut apariția în New York pentru a filma un episod din emisiunea Saturday Night Live. Aceasta urmează să aibă un moment muzical în cadrul show-ului american.

Reclamă

Pentru apariția în fața camerelor de filmat, diva a ales un costum din piele într-o nuanță de burgundy. Costumul din două piese pus în valoare silueta de invidiat. Katy a optat pentru un crop top care a lăsat o parte din abdomen la vedere. În partea de jos a purtat o pereche de pantaloni mulați și pantofi cu toc.

Peste întreaga ținută, cântăreața internațională a ales să poarte o haină voluminoasă din blană neagră. Fotografii au surprins un set de inele pe degetele artistei, dar și un mic tatuaj. Vedeta are în jur de zece tatuaje micuțe pe diferite părți ale corpului, scrie publicația Steal Her Style.

Cum s-a schimbat viața artistei de când a devenit mamă

Reclamă

Katy Perry și-a reluat cea mai mare parte din activitățile sale profesionale. Vedeta a apărut deja pe scenă de câteva ori și și-a bucurat fanii cu spectacolele sale. În ciuda faptului că aparițiile sale sunt mai rare de când a devenit mamă, aceasta încearcă să țină pasul și să facă față tuturor provocărilor. Într-un interviu pentru publicația People, aceasta a vorbit despre modul în care își adaptează programul în funcție de cel al fiicei sale, Daisy Dove Bloom.

”Daisy merge cu mine peste tot. Mă privește în timp ce mă pregătesc și este foarte atentă la ce fac. Mă ocup în continuare de ea.”

Vedeta internațională ține în prezent spectacole în Las Vegas. Fanii se pot bucura de o listă impresionantă cu 19 din cele mai cunoscute hituri ale artistei. Recent, aceasta a dezvăluit că are deja pregătite pentru anul 2022 un număr de 16 spectacole în Las Vegas care se vor ține între luna martie și august.

Biletele vor fi disponibile începând cu data de 29 ianuarie. În ciuda agendei aglomerate, Katy este decisă ca fiica sa să fie tot timpul alături de ea. Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți în luna august a anului 2020, iar de atunci au fost văzuți tot timpul alături de fiica lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×