Reclamă

Katy Perry și Orlando Bloom au mers în vacanță în Mexic. Cum i-au surprins fotografii la plajă

Katy Perry și Orlando Bloom au mers alături de prieteni în vacanță în Mexic. Cei doi se află pentru mai multe zile într-un resort de lux din Los Cabos unde sărbătoresc aniversarea cântăreței care a avut loc pe 25 octombrie. Katy a împlinit 37 de ani alături de partenerul său și de cei mai apropiați prieteni.

Publicat: 30 octombrie 2021, 7:02

Cântăreața a atras privirile tuturor într-un costum de baie dintr-o singură piesă. Alături de ea fotografii au surprins și alte nume celebre. Sursele spun că vedeta a luat cina cu o seară înainte împreună cu actrița Jennifer Aniston, Courteney Cox și Lisa Kudrow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry și Orlando Bloom au mers în vacanță

Cântăreața în vârstă de 37 de ani a dorit să-și petreacă aniversarea într-un mod inedit. Katy a mers în vacanță alături de prietenii apropiați și de iubitul său, Orlando Bloom. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși la plajă în timp ce e relaxau. Katy a optat pentru un costum de baie dintr-o singură piesă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Katy Perry și Orlando Bloom în timp ce se relaxează pe plajă după ce au mers în vacanță în Mexic
Fotografii au surprins-o pe Katy în timp ce se relaxa pe șezlong / Profimedia Images

Vedeta internațională a ales un costum întreg din două culori. Partea de sus, albă i-a pus în valoare bustul generos. Partea de jos a costumului, într-o nuanță de orange s-a contopit perfect cu tenul bronzat al artistei. Pentru a se apăra de soarele puternic, Katy a purtat și o pălărie din paie cu fundă roșie.

Reclamă

Fotografii au surprins-o în timp ce stătea de vorbă cu prietenii săi sau se relaxa pe șezlong. Orlando Bloom s-a bucurat din plin de aceste momente. Actorul în vârstă de 44 de ani s-a lăsat fotografiat la bustul gol. Katy Perry și Orlando Bloom se află în vacanță în Mexic unde vor rămâne pentru următoarele zile, spune publicația Mirror.

Orlando a fost zărit în timp ce se îndrepta spre plajă, iar Katy îl privea admirativ de pe șezlong. Actorul a postat și un mesaj emoționant pe contul său personal de Instagram. În imaginea distribuită, iubita actorului apare cu o coroniță pe cap în timp ce suflă într-o lumânare pusă pe prăjituri.

În descrierea imaginii, Orlando a lăsat mesajul ”Te sărbătoresc astăzi și în fiecare zi. Te iubesc” Postarea actorului a strâns rapid sute de aprecieri. 

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Katy Perry și Orlando Bloom

Katy Perry și Orlando Bloom au mers împreună în vacanță în Mexic. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre. Katy și Orlando au început să se întâlnească încă din anul 2016. Lucrurile n-au mers la fel de bine pe atunci, iar în 2017 s-au despărțit. 

Ulterior cei doi și-au reluat relația în 2018, iar în 2019 s-au logodit. La începutul anului 2020 au adus pe lume primul lor copil, o fetiță. Deși a luat câteva kilograme în plus, Katy nu a ținut seama de acest lucru. Într-o vacanță din Turcia aceasta și-a expus silueta în ținute elegante.

Cei doi îndrăgostiți au fost tot timpul tandrii unul cu celălalt. Bloom a cerut-o pe artistă de soție de ziua îndrăgostiților în 2019. Fiica lor, Daisy Dove a reușit să le schimbe complet viața. Artist a declarat că Daisy a ajutat-o să descopere ce înseamnă cu adevărat dragostea necondiționată.

Auzisem de dragostea necondiționată, dar acum o experimentez cu adevărat. S-a întâmplat în totalitate.

– Katy Perry

Katy Perry a mai avut în trecut relații cu personalități precum Russell Brand și John Mayer. Artista spune că se simte complet împlinită alături de Orlando și de fetița lor, Daisy.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×