Reclamă

Katy Perry a fost surprinsă la cumpărături în Los Angeles. Ținuta în care s-a camuflat din cap până în picioare

Katy Perry a fost surprinsă la cumpărături în Los Angeles. Artista în vârstă de 37 de ani a trecut de la ținutele extravagante la ținutele de stradă. Fanii au recunoscut-o cu greu pe vedeta care a ales să se camufleze din cap până-n picioare. Cu toate acestea, fotografii nu au scăpat-o din priviri și au urmărit-o la fiecare pas.

Publicat: 11 ianuarie 2022, 11:23

Vedeta internațională a decis să-și petreacă o parte din zi la cumpărături. Paparazzi au profitat de această ocazie și au încercat să realizeze cât mai multe fotografii. Cântăreața nu a ținut cont de prezența lor și a încercat să-și vadă în continuare de treabă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry a fost surprinsă la cumpărături în Los Angeles

Katy Perry știe cum să se facă remarcată. Vedeta în vârstă de 37 de ani a mers singură la cumpărături, unde a reușit să atragă toată atenția celor din jur asupra sa. Fotografii au urmărit-o la fiecare pas. Deși a încercat să se camufleze, admiratorii săi adevărați au recunoscut-o rapid.

Vezi mai multe imagini cu Katy Perry în Galeria Foto!

Katy Perry într-o ținută sport a fost surprinsă la cumpărături
Katy Perry a fost surprinsă la cumpărături într-o ținută sport / Profimedia Images

Temperaturile scăzute au determinat-o pe Katy să aleagă o ținută care să-i țină de cald. Cu toate acestea, în partea de jos a făcut o alegere cu totul neașteptată. Katy Perry a fost surprinsă la cumpărături într-o ținută lejeră. Aceasta a purtat un trening gri peste care a ales o geacă lungă într-o nuanță de verde.

Reclamă

La aceasta a asortat și o mască de protecție în carouri. Fotografii au surprins-o în timp ce împingea un cărucior plin de cumpărături. Aceasta și-a luat în serios îndatoririle de mamă și a mers să se asigure că are tot ce îi este necesar. În ciuda faptului că a ales o ținută care la prima vedere pare călduroasă, în partea de jos, Katy și-a surprins admiratorii cu o pereche de sandale din piele.

Conform publicației Footwear News perechea de sandale aleasă de artistă este estimată la nici mai mult, nici mai puțin de 150 de dolari. Deși a renunțat la tocurile înalte și la ținutele extravagante, aceasta nu a putut să renunțe la încălțările scumpe. Mai mult, aceasta nu a părut deloc deranjată de frigul de afară și a continuat să-și vadă liniștită de cumpărături.

Cum s-a schimbat viața artistei Katy Perry de când a devenit mamă

Reclamă

Viața artistei Katy Perry s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Acesta vorbește deseori despre fiica sa în interviurile pe care le oferă. Katy încearcă să-i ofere tot ce are mai bun și pune foarte mult accent pe schimbarea în bine pe care o poate aduce lumii în care va trăi fiica sa.

Fiica vedetei Daisy Dove a reușit să-i schimbe complet perspectivele de viitor. Vedeta a recunoscut că în primele săptămâni după nașterea fiicei sale s-a adaptat foarte greu la schimbare.

Orlando Bloom, alături de fiica sa, la joacă în parc
Orlando Bloom a purtat o jachetă decolorată de blugi peste un hanorac și o pereche de pantaloni sport / Profimedia Images

”Acum ești responsabil pentru bunăstarea cuiva care nici nu poate să-și țină capul. Este o schimbare cu adevărat reală, iar nu tu nu mai ești numărul unu. Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Tot ceea ce ar trebui să dispară, se estompează și apare un echilibru perfect. Îmi place să trăiesc în această lumea reală pentru un moment.”

Katy a recunoscut că tot ceea ce face o face pentru ai oferi fiicei sale o viață cât mai frumoasă. Aceasta își dorește ca la 36 de ani, Daisy să trăiască într-o lume bună la care a contribuit și ea. De când a devenit mamă, fotografii au surprins-o tot timpul alături de fiica sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×